48

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя "военен експерт" е евреин и май не е експерт, а пропагандатор

47

Къде ционист

преди 6 месеца

Абе обикновен ****де#рюга.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв военен експерт е този Велизарчо а...!! Той навремето лижеше подметките на бай Тошо за да го изпрати в Москва. Сега се прави на голям натовец. Ай сиктир!

45

Анонимен

преди 6 месеца

Велизар Шаламанов е ционист!!!

44

Един от промяната

преди 6 месеца

Ех шаламанка а как громяхме - лошият запад, навреметоПомниш ли лозонга - всеки произведен болт - прът в колелото на капитализма

43

Малко инфо

преди 6 месеца

Преди години израелските танкове претърпяха големи загуби в Ливан. Около стотина бяха ударени от тандемни РПГ и половината напълно унищожени. Така че Израел не би трябвало да започне наземна операция.

42

сиромах

преди 6 месеца

То не е нужно да си експерт някакъв за да видиш как ще се провежда успешна военна операция,когато противникът ти няма нито танкове,нито артилерия,нито авиация!Аман от експерти и академици и професори!Имам едно рационално предложение,но няма да го приемат в т.н. Парламент,то самото му название е Парлама ,да се премахнат финансовите благинки,а да останат само като почетни титлите:академик, професор и т.н.!Какво е това за титла да получаваш 7000 лева извън другите заплащания ,които имаш?

41

Бой срещу паметници

преди 6 месеца

В РБ военни експерти с лопати да ги ринеш! Само армия дето няма....

40

По същество

преди 6 месеца

За такива изказвания прокуратурата трябва да го разследва за призоваване и подкрепяне на военни престъпления като бивш министър и военен.

39

жорето

преди 6 месеца

Този е експерт колкото аз съм щангист от свръхтежка категория

38

Анонимен

преди 6 месеца

Ако ги Запукат Иранците,няма да е " успешна"!-:)

37

Анонимен

преди 6 месеца

Спечелена война, членство на Украйна в ЕС и НАТО... този не е никакъв военен експерт.

36

Боже

преди 6 месеца

Поредната Секретарка на Посолството..в България е пълно с тях!

35

Хаха

преди 6 месеца

На снимката Бивш комунист обърнал рублите в Доларес и сменил политическата стратегия за долари!! Скоро пак ще почнеш да вземаш рубли господине геополитическата ситуация се мени с часове в полза на Русия ! Само да ви кажа че руснаците имат едно от най добрите разузнаване и всички сте записани пойменно дето лаете сега! С кви очи ще ходите после със влакът до Масква незнам !

34

До 35

преди 6 месеца

Америка последно 1392 година не е била замесена във война..

33

селски експерт

преди 6 месеца

мене ми се чини че този експерт бръка ного веке никой е мисли че уса-то са непреодолим фактор Путин на практика го доказа натовската техника не е бог знае какво тъй че Иран ако рече па и другите арабски дръжави ако се намесят Израел бая ке се озори само дет арабите не са войници

32

аа1820

преди 6 месеца

Международно право, ООН, договори - това са приказки за децата. Когато САЩ са зад гърба ти, може да разрушиш всяка държава и да убиваш наред. Кажете ми една война където Америка да не е замесена - Либия, Ирак, Сирия, Афганистан, Израел, Украйна.....? Тоеа е държава, която без войни не може да съществува.

31

Ауу значи в Украйна

преди 6 месеца

Когато Русия удря с ракети ( и то даже НЕ цивилни) е агресия, варварство, санкции, присъди, изолиране итн..а в Израел бомби върху болници се напича успешна сухопътна операция ;) Браво на Израел ;)

30

Въпрос

преди 6 месеца

Ако нелегално окупираш една територия, също ли имаш право да се защитаваш уб_ивайки стотици хиляди цивилни??

29

Израел

преди 6 месеца

По принцип нелегално окупира тези територии в нарушение на резолюция на ООН и международното право! Но предполагам че те са над закона като САЩ!