8

Радев

преди 6 месеца

БПЦ е проядена от агенти ,руски чекисти в расо,какъв пример им дава Руският им началник Кирил Гундяев ,вчера каза че Свети Серафим бил благословил създаването на руските ядрени ракети,срам и позор и този човек изпрати нов поп да ръководи руската църква ,Сигорномпак милиционер като него

7

Анонимен

преди 6 месеца

Дали вярвате или не, съществува свят, който ние не виждаме и не познаваме. Високомерието да се вярва единствено на осъзнатите от средностатичстическия човешки мозък сигнали, е, меко казано, липса на образованост.Всеки би трябвало да знае, че животните имат друго качество сетива, т.е. природата е създала различни модели живот, но всички ОГРАНИЧЕНИ, за да се чувстват СПОКОЙНИ. Както повечето НЕ знаят, едно от ЗАБРАНЕНИТЕ дървета в рая е било това на ПОЗНАНИЕТО. Защото да се знае, носи тежест. тъга

6

Анонимен

преди 6 месеца

Иван Рилски е пример за това как въпреки всички трудности в живота, човек с вяра в Бог не става богомил.

5

до

преди 6 месеца

Ти си още - по -голям наивник, безверник.Вероятно богомил!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Бог съществува само в съзнанието на наивниците. Животът е жесток и несправедлив! Борете се всеки ден и не чакайте чудеса в този нечестен свят!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Опозориха и този светец напоследък.Писаха го си на Симеон и брат на цар Петър.Сакън да не е нормален, беден човек, а винаги да е богаташ.Отвратителни са днешните т нар автори.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Аз се чудех защо не ни върви в здравеопазването па те медиците ни ходели по църкви, избирали си покровители-чудотворци и остаили на тях да ни лекуват.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Хубав ден!