30

Банкеръ

преди 6 месеца

Всеки който си е направил труда да се регистрира на този адрес преди шест месеца има право на Глас според сегашното законодателство.Никъде в закона не е споменато,че трябва да си постоянно там.След,като няма нарушение на закона за какво се вълнувате?Съвсем друго ще е ако няма временен адрес а само постоянен.Депутатите да променят закона,като не им изнася или им харесва така.

29

Шопа

преди 6 месеца

Избори се печелят с пари , всичко друго е ала-бала .

28

Анонимен

преди 6 месеца

До Шоп... Абе това е електората на ДПС и герб , а после винаги комунистите били виновни ! !

27

Анонимен

преди 6 месеца

Ами след като се знае ПРЕСТЪПНАТА схема , защо няма осъдени ?Няма и да има явно , защото тези престъпления се правят от властта , а именно от герб и ДПС , и как да стане след като всички пари и медии са в техните ръце !?!?

26

Шоп

преди 6 месеца

Право на глас трябва да имат само живелите на адреса поне една година непрекъснато, което освен с адресна регистрация при нужда трябва да докажат с фишове за платени сметки и други.

25

Без право няма държа

преди 6 месеца

Няма независими кандитати вече нито за депутати нито за кметове всичко е в групировка 20% до 80% такса спокоиствие и няма нито един осъден кмет или политик станал мултимилионер от обикновен лепяч на плакати...

24

Сийка Милева

преди 6 месеца

Моля ви, да не уронваме престижа на прокуратурата. Не сме уведоми за никакви нередности. Приликата с минали години е случайна!

23

Ром'с

преди 6 месеца

С пари..

22

Бочко

преди 6 месеца

До 33-3В чужбина не се гласува за местни избори

21

Коиловци

преди 6 месеца

По някой села трябва шериф с право да стреля на месо след 23:00ч. ,а не кмет !

20

Падаря

преди 6 месеца

С селска община кмета е феодал над държавата , земи ,ЧСИ-та внимавайте кого избирате може да ви зароби завинаги!

19

33-3

преди 6 месеца

Нима е толкова слочно да почерпим от чуждия опит? За да гласуваш, необходимо е да си живял ефективно там в последните 6 или 12 месеца например. Иначе какво става - изборни пришълци. Явно това е в полза на някого, и затова не се решава. По същия начин българите в чужбина не би трябвало да гласуват. Идея си нямат какво става тук.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Необичаен?!Как необичаен като на всички избори е така!!! Вие ЕдИотЕ ли сте ?!?!Всички с необичайни регистрации в ЗАТВОРА!!Ето така се прави Промяна и Държава а не с празни приказки и соц лозунги!!Ама нали сте тъъъпи българета!!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Още Алеко Константинов го е описал - със сопа и пищов.

16

Един от похватите

преди 6 месеца

Като давят конкурента в язовир.

15

Хора

преди 6 месеца

Не виждате ли че държавата иска това да продължава,защо си чешем езика само.

14

Нищо

преди 6 месеца

33години едно и също и какво?

13

По постояненадресса

преди 6 месеца

Хората мигрират в селата вече.Не само заради изборите.Най-евтините къщи първи са продадени.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Пълни глупости. И всичките тези неща се случват далеч от големите градове, контрол няма измама да.А какво стана при последните избори като в едно село на адрес имаше регистрирани 500 души, и адреса се оказа травопост?

11

Бай Дрън

преди 6 месеца

Навремето бе мода, всяко село да има нов селски стадион. Нищо, че нямаше отбор. Селата имаха подобри стадиони от някои от ори, подвизаващи се в А група :) Имаше разни разследвания по телевизии, ама само с разследвания на журналисти си останахме.