57

Българин

преди 7 месеца

Всяка една статия, която не започва или не споменава непровокираните терористични зверства над израелските цивилни от 07/10/23, чиито цел бе да спре нормализацията между Израел и Саудитска Арабия, е умаловажаване на фактите, на конфликта и на реакциите.

56

Българин

преди 7 месеца

Мда, време е за Израел да засили атаките над Хамас. Мъртви или с вдигнати високо ръце, марш към Иран. И пълна обсада на Газа до освобождаването на последния невинен отвлечен. А за зверските кланета, изнасилвания, палежи и гаврене, ги чакат десетилетия на гонене и отмъщение по цял свят.

55

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Хамас ще си получат точно това, което заслужават. И малко отгоре.

54

муньо

преди 7 месеца

БЕЗМОЗЪЧНИ ТАРАМБУКИ

53

Анонимен

преди 7 месеца

Мухамед продава мляко и вълна и от християнски и еврейски търговци чува за Мойсей, Христос и пророците. Много впечатлен, 1 следобед дремвайки на сянка в пещера, 'гласовете му проговарят'. Връща се и съобщава на арабите, че те са призвани да управляват света, той е техния халиф и пророк, и те плъзват. Прегазват Персия, разрушават Йерусалим, обсаждат Константинопол, изколват цяла Сев. Африка и завладяват Испания.

52

Лагрестин

преди 7 месеца

Пускате всички заложници,след което излизате от тунелите и капитулирате.Едва след това са възможни преговори с терористи като вас.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Тора, библия или стария завет е едно и също нещо! 'еврейската библия' е всъщност същата християнска библия едно към едно без последните няколко глави, където се разказва за живота, делото и смъртта на Христос. Ортодоксалните евреи не вярват, че Христос е избрания спасител и чакат нов. Друга част от евреите, наречени месианци, са приели Христос за избрания спасител и ги наричат християнски евреи. Мюсюлманите са си съвсем друго, те си имат тяхна книга и вярват в Мохамед.

50

да-а

преди 7 месеца

До ЗлатиИ Америка е била на индианците!?

49

Анонимен

преди 7 месеца

Геноцида всички видяхме кой го извършва преди две седмици. Така е от векове там. Наизлязоха от каменните си пещери талибаните и взеха да трепят наред, какво им бяха виновни немски и финландски туристки? Защо са им чуждестранни заложници? Запитахте ли какво се е случило с коренното население на района след арабското нашествие? Да не мислите, че египетската Клеопатра се е дупела на Мохамед и е хъхлела на арабски? В Европа защо всеки ден правят атентати и избиват невинни християни?

48

Анонимен

преди 7 месеца

Палестинците даже и държава не са създали. Можеха през 47', когато дори ООН гласува да им направи държава, ама те се изсмяха и тръгнаха на джихад срещу християни и евреи. И между другото, вчера някакъв талибанин тук обясняваше, че само в газа били радикалните главорези, а в зап. бряг живеели 'хрисими' араби. Тоя лидер на Хамас защо тогава е там и дава ултиматуми?

47

xoxo

преди 7 месеца

#46Пълни глупости.Библията,Корана,Тората и тнт религиозни книги не са основа на международното право,което урежда териториалните конфликти.Това са еврейски опорки.Кой кога и къде е живял не дава право на геноцид от един народ върху друг.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Не всички мюсулмани са терористи, Но всички терористи са мюсулмани - беше казал бате Бойко

45

Ами

преди 7 месеца

Тези четат само корана и нищо друго! Иначе някъде можеше да са прочели и българската поговорка :"Да би мирно седяло, не би чудо видяло!".

44

Злати

преди 7 месеца

Четете Библията.... Евреите са споменати навсякъде в Библията, палестинци-никъде!!! Израел е върната на евреите отколешна тяхна територия, на която в по-късни времена са се настанили палестинците и си създали държава. Йерусалим си е бил винаги еврейски... Четете!!!

43

Хан Тервел

преди 7 месеца

Св.Йоан Рилски се чествува на 1Ноември! Затова този ден е обявен за ден на будителите( в негова чест) Стига с този католически календар!

42

Анонимен

преди 7 месеца

Ааа значи можело. Арабелите разбират само от здрав бой по канчето. С тях трябва да си брутален . Жалко само за цивилните

41

ХХ

преди 7 месеца

оКО ЗА ДВЕ,ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ! Плъха Исмаил Хания-ръководителя на Хамас,криещ се в Катар,вче си го получи.Избиха цялото му семейство,барабар със сина,внуците,брат,жена и пр.Нали така започнаха палестинците-детеубийци.Е,отвърнаха им със същото.И за неорентираните-палестниското население в Газа, в цялост поддържа Хамас.Не се заблуждавайте.Така,че и цивилното население не е съвсем "цивилно".

40

Анонимен

преди 7 месеца

да бе да се прегрупират и по-страхливите да избягат!!!Бой по кратуните и тва е !!!

39

Анонимен

преди 7 месеца

До 45....И аз да вляза в съседния ти апартамент.Фс пребива стария ти баща Да изнасиля съпругата ти и да отвлека за робиня дъщеря ти , ще ти викам....само търсиш повод за да ме убиеш.Инсче аз и моето семейство сме свестно семейство Всички от входа ни уважават.Само ти не ме уважаваш мен и моите права.....

38

Анонимен

преди 7 месеца

Да, бе. Хамас били под контрола на Израел. Вие наред ли сте? Тия талибани са абсолютно извън всякакъв контрол още от създаването си, само джихад и халифат им е в болните мозъци. Още през 70те избиваха олимпийски спортисти в Мюнхен, на световно спортно състезание за мир. Немците се видяха в чудо, дотогава освен анадолски гастарбайтери не бяха срещали арабски главорез и на картинка. А десетките хиляди избити палестинци в газа, които не искаха халифат, а подкрепяха Арафат?Ракетите в детски градини?