57

Българин

преди 11 месеца

Всяка една статия, която не започва или не споменава непровокираните терористични зверства над израелските цивилни от 07/10/23, чиито цел бе да спре нормализацията между Израел и Саудитска Арабия, е умаловажаване на фактите, на конфликта и на реакциите.

56

Българин

преди 11 месеца

Мда, време е за Израел да засили атаките над Хамас. Мъртви или с вдигнати високо ръце, марш към Иран. И пълна обсада на Газа до освобождаването на последния невинен отвлечен. А за зверските кланета, изнасилвания, палежи и гаврене, ги чакат десетилетия на гонене и отмъщение по цял свят.

55

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

Хамас ще си получат точно това, което заслужават. И малко отгоре.

54

муньо

преди 11 месеца

БЕЗМОЗЪЧНИ ТАРАМБУКИ

53

Анонимен

преди 11 месеца

Мухамед продава мляко и вълна и от християнски и еврейски търговци чува за Мойсей, Христос и пророците. Много впечатлен, 1 следобед дремвайки на сянка в пещера, 'гласовете му проговарят'. Връща се и съобщава на арабите, че те са призвани да управляват света, той е техния халиф и пророк, и те плъзват. Прегазват Персия, разрушават Йерусалим, обсаждат Константинопол, изколват цяла Сев. Африка и завладяват Испания.

52

Лагрестин

преди 11 месеца

Пускате всички заложници,след което излизате от тунелите и капитулирате.Едва след това са възможни преговори с терористи като вас.

51

Анонимен

преди 11 месеца

Тора, библия или стария завет е едно и също нещо! 'еврейската библия' е всъщност същата християнска библия едно към едно без последните няколко глави, където се разказва за живота, делото и смъртта на Христос. Ортодоксалните евреи не вярват, че Христос е избрания спасител и чакат нов. Друга част от евреите, наречени месианци, са приели Христос за избрания спасител и ги наричат християнски евреи. Мюсюлманите са си съвсем друго, те си имат тяхна книга и вярват в Мохамед.

50

да-а

преди 11 месеца

До ЗлатиИ Америка е била на индианците!?

49

Анонимен

преди 11 месеца

Геноцида всички видяхме кой го извършва преди две седмици. Така е от векове там. Наизлязоха от каменните си пещери талибаните и взеха да трепят наред, какво им бяха виновни немски и финландски туристки? Защо са им чуждестранни заложници? Запитахте ли какво се е случило с коренното население на района след арабското нашествие? Да не мислите, че египетската Клеопатра се е дупела на Мохамед и е хъхлела на арабски? В Европа защо всеки ден правят атентати и избиват невинни християни?

48

Анонимен

преди 11 месеца

Палестинците даже и държава не са създали. Можеха през 47', когато дори ООН гласува да им направи държава, ама те се изсмяха и тръгнаха на джихад срещу християни и евреи. И между другото, вчера някакъв талибанин тук обясняваше, че само в газа били радикалните главорези, а в зап. бряг живеели 'хрисими' араби. Тоя лидер на Хамас защо тогава е там и дава ултиматуми?

47

xoxo

преди 11 месеца

#46Пълни глупости.Библията,Корана,Тората и тнт религиозни книги не са основа на международното право,което урежда териториалните конфликти.Това са еврейски опорки.Кой кога и къде е живял не дава право на геноцид от един народ върху друг.

46

Анонимен

преди 11 месеца

Не всички мюсулмани са терористи, Но всички терористи са мюсулмани - беше казал бате Бойко

45

Ами

преди 11 месеца

Тези четат само корана и нищо друго! Иначе някъде можеше да са прочели и българската поговорка :"Да би мирно седяло, не би чудо видяло!".

44

Злати

преди 11 месеца

Четете Библията.... Евреите са споменати навсякъде в Библията, палестинци-никъде!!! Израел е върната на евреите отколешна тяхна територия, на която в по-късни времена са се настанили палестинците и си създали държава. Йерусалим си е бил винаги еврейски... Четете!!!

43

Хан Тервел

преди 11 месеца

Св.Йоан Рилски се чествува на 1Ноември! Затова този ден е обявен за ден на будителите( в негова чест) Стига с този католически календар!

42

Анонимен

преди 11 месеца

Ааа значи можело. Арабелите разбират само от здрав бой по канчето. С тях трябва да си брутален . Жалко само за цивилните

41

ХХ

преди 11 месеца

оКО ЗА ДВЕ,ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ! Плъха Исмаил Хания-ръководителя на Хамас,криещ се в Катар,вче си го получи.Избиха цялото му семейство,барабар със сина,внуците,брат,жена и пр.Нали така започнаха палестинците-детеубийци.Е,отвърнаха им със същото.И за неорентираните-палестниското население в Газа, в цялост поддържа Хамас.Не се заблуждавайте.Така,че и цивилното население не е съвсем "цивилно".

40

Анонимен

преди 11 месеца

да бе да се прегрупират и по-страхливите да избягат!!!Бой по кратуните и тва е !!!

39

Анонимен

преди 11 месеца

До 45....И аз да вляза в съседния ти апартамент.Фс пребива стария ти баща Да изнасиля съпругата ти и да отвлека за робиня дъщеря ти , ще ти викам....само търсиш повод за да ме убиеш.Инсче аз и моето семейство сме свестно семейство Всички от входа ни уважават.Само ти не ме уважаваш мен и моите права.....

38

Анонимен

преди 11 месеца

Да, бе. Хамас били под контрола на Израел. Вие наред ли сте? Тия талибани са абсолютно извън всякакъв контрол още от създаването си, само джихад и халифат им е в болните мозъци. Още през 70те избиваха олимпийски спортисти в Мюнхен, на световно спортно състезание за мир. Немците се видяха в чудо, дотогава освен анадолски гастарбайтери не бяха срещали арабски главорез и на картинка. А десетките хиляди избити палестинци в газа, които не искаха халифат, а подкрепяха Арафат?Ракетите в детски градини?