118

Анонимен

преди 7 месеца

Славчо, видя се още след предишните избори, че царят на ИТН е гол барабар с цялата му свита. Някой избегаха да се облекат с некви одежди.

117

Анонимен

преди 7 месеца

ДА и спри вещрствата плешиви

116

Анонимен

преди 7 месеца

До Мъка - Аз няма какво да ти разбирам. Не е нужно да повтарям, акот е написано.

115

Мъка

преди 7 месеца

Нищо не ти се разбира. Я повтори.

114

Анонимен

преди 7 месеца

До Мъка - Буквално го "демонетизираха", когато му секнаха рекламите. Ако сиаш да рекламираш - изборът бе "При Слави" или "Всички останали, без Слави". Средно няма. Договорите са такива. Стадините също станаха много трудни, защото и там имаше натиск. Ти ще пуснеш Слави, ама ... аз няма да пусна следващата рок група или по звезда при тебе.

113

Мъка

преди 7 месеца

Какво му беше на Слави преди да стане политик ?Най гледаното шоу в БТВ , пълнеше стадионите , концерт в САЩ и милионите падаха като дъжд.Сега е никой , с мижава телевизийка и харчи готови пари .Казват че свири на виола , ама никой не го е виждал. Така и не научи английски от Годжи.Пропаднала работа.

112

Чичо Манчо

преди 7 месеца

За теб не знам какво виждаш , но народа видя че ти си голия. Да вземеш властта и да не направиш правителство от страх , че нямата капацитет да управлявате държава , какво е това ?Подлъга българите в чужбина да гласуват за сценаристите ти.Нямаш думата.

111

Анонимен

преди 7 месеца

Чалга в политиката = резил!

110

Ха ха ха

преди 7 месеца

САМО ДА ПИТАМ: КОЙ РЕВА НАЙ- МНОГО ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА МАШИНЕН ВОТ?????.....А? Или сте забравили?

109

Анонимен

преди 7 месеца

Правителството е топ и няма друга алтернатива - копейките Коста, Слави и Нинова ще ни върнат 70г назад ако дойдат на власт.

108

СЛАВИ ТРИФОНОВ

преди 7 месеца

УДАРИ ДЪНОТО ОТКАКТО Е В ПОЛИТИКАТА....

107

Анонимен

преди 7 месеца

Ако е вярно, че и машинния вот е манипулиран, то мафията ще си остане вечно на власт. Хартиеният вот е една огромна манипулация и надеждата беше, че машинното гласуване ще покаже истината. ГЕРБ и СДС са майстори в манипулирането на хартиения вот и в купуването на гласове, а кои ли са майсторите в манипулирането на машинния вот?! Най-много гласове имаха ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ....

106

Само питам ....

преди 7 месеца

Абе , някой вигдал ли е НА ЖИВО тоя гологлав протестър. Прави концерти и пя революционни песни докато основа партията ... и се скри в миша дууупка . Остави само там някакъв сценарист на халтурки да приказва вместо него и от ПЪРВА политическа сила ... станаха втора ... трета .. и сега едва присъстват в Народното Събрание ... А Великия Учиндолец стана клавиатурен разбирач и през няколко месеца само пуска по някой миризлив запъртък във Фейсбук ....

105

Анонимен

преди 7 месеца

Хората те видяха.Спечели избори,но нищо не направи и ги излъга.Защо тогава не правиш цирковете в шоуто си ,а не в парламента и медиите?!

104

Не си само ти

преди 7 месеца

Но какво можем да направим? Сглобската в момента има мнозинство, тя кове законите. Но конкретно за законопроекта с машинното гласуване и вие имате голяма вина. Впрочем стара истина е, че революцията изяжда своите деца. както стана с вас и с Манолова

103

Анонимен

преди 7 месеца

Стара истина е,че който копае гроб другиму,сам пада в него.Какво го мислихте,а к'во стана.А с този рошавия Тошко избихте рибата.Ползваха ви за патерица,но вече и за това не ставате.Никой не ви вярва.Ударихте дъното.

102

Анонимен

преди 7 месеца

Този злобен диванен разбирач защо не се скрие. Писна ми да му гледам грозната мутра

101

Джо

преди 7 месеца

Слави е назначен от Пеевски за Главен лъжец на Республиката. Това добре, обаче вече никой не вярва на плешивеца Трифонов, селянин от Учиндол.

100

хе хе

преди 7 месеца

Лъжецът вика - дръжте лъжците.

99

Анонимен

преди 7 месеца

АПРИЛ 2021Г- ИМА ТАКЪВ НАРОД ПРЕДЛОЖИ ДА СЕ ГЛАСУВА САМО С МАШИНИ, А В БОЛНИЦИ И НАСЕЛЕНИ МЕСТ ДО 300 ЖИТЕЛИ ДА СЕ ДОПУСНАТ БЮЛЕТИНИ- ЗА ГЛАСУВАТ- ИТН, ИЗПРАВИ СЕ МУТРИ ВЪН,ДБ, БСП- ПРОТИВ ГЕРБ И ДПС- СПРАВКА НАРОДНО СЪБРАНИЕ - РЕШЕНИЯ 29 АПРИЛ 2021Г. И СЕГА СЛАВЧО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ВИНИ ГЕГБ ЗА НЕЩА ЗА КОИТО ТОЙ Е ПРАДЛАГАЛ, ГЛАСУВАЛ И ПРИЕМАЛ- СЛАВЧО СТОЙ СИ В *** МАКАР И ЛУКСОЗНА И СИ ПЕЙ- ...ЩЕ ТИ СКЪСАМ .ЪЗА....