10

Боко с кюлчетата

преди 10 месеца

Разбира се след намесата на Краварите, също както в украйна. Те отдавна са планирали всичко

9

Наблюдател

преди 10 месеца

До Мда, че то еврейте от както решиха да си върнат свещените земи обещани им от Бог, подкрепени от САЩ, не знам да са имали спокоен живот. В тези земи които постоянно окупират и разширяват територията си непрекъснато е някаква пукотевица, напрежение и въобще буре с барут... И така стана, че сега му пак аха фитила, да видим ще го гасят ли, ще гърми ли...

8

Анонимен

преди 10 месеца

Скоро ще изгрее второ слънце над Израел.

7

Мда

преди 10 месеца

Тоя път на евреите няма да им се размине. Свърши спокойния живот.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Едно време хората ходиха в командировки навсякъде и в Либия и в Иран защото бяха светски страни. Чехите и поляците идваха на почивки, а не мигранти от африка и близкият изток.

5

Ядрените слънца

преди 10 месеца

Ще се събудим рано една сутрин, още преди изгрев, но ще видим, че слънцето вече е изгряло. Ядреното слънце! Секунди по-късно ще ни помете вълната! В последния си миг живот ще съжалим че сме дръзнали да застанем срещу майката! МАЙКА РУСИЯ!

4

Майка Русия

преди 10 месеца

Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.

3

Фитьо

преди 10 месеца

При социализма никой не е преминавал границата,дори диви животни.Постигало се е за сметка на човешките права като се е стреляло на поразия по всичко що мърда.Днес обаче спазваме правата на всички хора откъдето и да са.

2

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 1. След ядрена война какви пертолни кладенци ?

1

Анонимен

преди 10 месеца

Те чакат Иран,за да завъртят Трета световна ядрена война и да откраднат на арабите петролните кладенци.Сценарият го е писал Кисинджър,който е на 100 години,не му пука дали ще живее и иска след него да е потоп.