16

Анонимен

преди 7 месеца

Е то ЕС само си търси причини да оправдае голямата си инфлация, която е резултат от зелените политики, които води, с нещо от света. Преди беше Украйна, сега прибавиха и гражданската война в Израел. /гражданска, защото два народа, единият болшинство, другият малцинство, в една държава са в конфликт и се избиват хора и от двете страни./ Ами ЕС да са по дипломатични. Всички са зависими от др държави по света, а и палестинци и евреи живеят в цял ЕС.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Инфлацията в Европа тепърва тръгва мисля! Дъто да ни е яко!-:(

14

Анонимен

преди 7 месеца

То вече и магнитна буря на Юпитер може да доведе до инфлация в Европа.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Ето за това подръжка за Израел и бой по арабелите, не са нужни в европа щом не искат да се съобразяват с другите !

12

Венелин

преди 7 месеца

Връзката е, че енергийните доставки са от 2 основни източника - Русия и арабските страни. Срещу Русия ЕС е наложил санкции и остават само арабските страни, които заплашват да "наложат санкции" (да спрат да продават нефт и газ) на ЕС. Което може да стане веднага (както обявиха), ако ИСраел навлезе в палестинските територии. Който разбрал, разбрал!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Каква е връзката между енергетиката и конфликта Израел/Палестина???Бежанци-ок,ама да намесвате и енергетиката ми се вижда малко идиотско...

10

Така е Досега

преди 7 месеца

с ДДС-то хранехте Украинците - за това Изкуствено качиха Цените - за да Държавата Прибира повече от 20% ДДС и да храни Украинците безплатни и в 5звездни хотели, сега трябва да храните и БедНите, но иначе Червиви с Долари, Юдеи!

9

хм

преди 7 месеца

По принцип, не съм фен на теорията на конспирацията , имам чувството, че някой зад кадър държи едно тесте с карти и само чака текущата да си изиграе ролята и вади следващата. То не беше ИДИЛ, ковид-19, война в Украйна, сега в ивицата Газа. Едно след друго следват едни събития. Картите не се вадят едновременно, защото ще дойдат прекалено силно за преглъщане от масата и може да се пресоли манджата. Чудя се само, кое ще е следващото, което ще извадят и каква е крайната цел.

8

Венелин

преди 7 месеца

Ако ЕС продължи до подкрепя ИСраел страните от залива ще спрат доставките на втечнен природен газ за Европа. Като се има предвид, че и Путин насочи доставките си за Китай (в момента Китай купува повече от целия ЕС преди санкциите) и за неикономистите е ясно какво ни чака... И с какво ще се плащат огромните дългове? С хиперинфлация.

7

Христо Христов

преди 7 месеца

А дано! ЕС трябва да умре! Колкото по-скоро, толкова по-добре!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Протеста на миньоририте предизвика спад на долара и покачване на рублата!

5

аС

преди 7 месеца

Добре, че не сме в еврозоната ! )))

4

Анонимен

преди 7 месеца

Нещо за Украйна няма ли?

3

Анонимен

преди 7 месеца

някой па к се гласят да забогатяват с пропаганди ми се струва и да пускат кьор фишеци за да стреснат народа и да направят един бърз удар

2

Анонимен

преди 7 месеца

Нерде Газа, нерде инфлация? Какво внасяме от там?

1

Анонимен

преди 7 месеца

А може и да не доведе, както конфликта в Украйна НЕ доведе... Напразни надежди за копейките...