13

една жена

преди 8 месеца

Мъже, които не могат да си намерят жена, обсъждат хипотетичен проблем на жените да си намерят мъж :)

12

Пета грешка

преди 8 месеца

Не си ползва червото, за да достави повече удоволствие на партньора си, или ако го прави се случва той да вади люспи и други материали от него.

11

Шестата грешка

преди 8 месеца

Съобразява се със съветите на лицемерни приятелки.

10

До ПартньорЪТ /2/

преди 8 месеца

И тази, на която плащаш, прави 4 грешки. 1/ Полакомява се за парите, без да знае на какъв тип може да налети. 2/ Не си дава сметка, че докато прави секс за пари младостта й ще отлети. 3/ Пренебрегва факта, че клиент-плащач няма да бъде нежен, а това бързо ще я амортизира физически. 4/ Не се сеща, че когато реши да приключи с древния занаят, рискува да бъде разпозната, оклюкарена и осмяна от бившите си клиенти, докато се опитва да си изгради нов живот.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Приятни сънища!

8

Най-голямата грешка

преди 8 месеца

Дължи се на наивност и малък житейски опит.Въобразява си, че може да намери съвсем младо момче, на нейната възраст, което хем да е хубавец,хем да се влюби в нея по юношески романтично,хем да е с добра професия и високи доходи, хем да й бъде верен до края на живота им.Младият хубавец още не се е нахойкал; за стабилна професия и високи доходи са нужни години, за да се постигнат; ако отговаря на първото или на второто условие, жените сами ще скачат в леглото му и трудно ще остане верен само на една

7

Анонимен

преди 8 месеца

След дълги изпитания!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Важно е жените да не живеят с илюзията,че те самите могат да се променят-не могат. Могат само да променят външността си, което е е достатъчно.

5

Пенка

преди 8 месеца

Грешка е жената да прави компромиси с финансовото състояние на мъжа, височина, имоти, гени. Не правете такава грешка, момичета, че много ще страдате. Аз дадох шанс на моят и много съжалявам. Исках да е над 1.90 и поне със 120 хиляди лева годишна заплата, както и да има собствен апартамент в центъра на София. За съжаление дадох шанс на една тапичка висок само 1.85, работещ за 7 хиляди лева на месец и имащ двустаен апартамент. Сега горчиво съжалявам, че му дадох шанс.

4

ВиброБанкомат ПиеБие

преди 8 месеца

Грешката е че търсите такива като мен!

3

бла,бла

преди 8 месеца

Само 4 да беха... :D

2

ПартньорЪТ

преди 8 месеца

Ама мен кво ме интересува ? Аз си плащам !

1

Честа грешка

преди 8 месеца

е да ходи да се *** с други партньори