11

мак

преди 6 месеца

Западняшки колорит. Да се сърдят на политиците, вината е тяхна, защото измукано от пръсти мултикулти, толерантност или пък многообразие се оказа бомба със закъснител, която не щади обикновените хора. Т.пите политици имат охрана и прочее, могат само да изразяват съчувствие и да се перчат, колко са смели и никой не ги плаши. Да продължават в същия дух, да раздават гражданство и скоро гостите ще им избират кметове и др.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Не четете и-мейли бе. У Францията явно вървят мероприятия и театрални постановки.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Ще се чооточистят европейските терени от доста с бг паспорти.

8

Анонимен

преди 6 месеца

ломският комтингент ще намслее в ееропа и ще пшъьне многобройно тук

7

az

преди 6 месеца

"бъдете толерантни и приемайте още бежанци", нали така викахте , ето почнахте да берете плодовете на това което сяхте, Макрон къде е пак ли ще реве "Не можете да ни уплашите, ние сме силни" силен си ама се криеш като мишка и има кой да те пази, а невинни умират ?

6

Анонимен

преди 6 месеца

Каквото повикало, това се обадило. Пак ли Путин ви виновен?

5

Анонимен

преди 6 месеца

"Евакуациите в Лил, Лион, Нант, Ница, Тулуза и летището в Бове близо до Париж ще позволят на властите да "изчистят всякакви съмнения""------------Поне няколко поколения "съмнения" имате за чистене, ама пуста му либерастия.

4

123

преди 6 месеца

Ко станА с мулти-култи? А?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Когато има предупреждения не винаги се случват... Когато ще се случи ще е без предупреждение както на 11 септември с двата самолета камикадзета. Сега само им лазят по нервите.

2

Лъки

преди 6 месеца

Този папурчо Денков,Молеца да спре да плещи глупости за войната в Израел,че трудно ще схване какво може да ни се...!

1

Анонимен

преди 6 месеца

За играха се с арабите голяма грешка ще я осъзнаят но цяла Централна Европа ще пати най добре нашите да, се пребират до 25 година както казват врачките вече няма, да, е, сигурно там