23

Когато хората на цар

преди 6 месеца

Борис III измряхаИсоциализмът фалира, защото БЕШЕ НА ПЛАНИРАНА ЗАГУБА : 5 работни и 2 потни ДЕНа В СЕДМИЦАТА ! Потните бяха на село или на вилата !

22

БългарскатаИКОНОМИКА

преди 6 месеца

получава помощи от българите в чужбина, мнозина от които не се връщат в България заради престъпността във всички етажи на обществото

21

Анонимен

преди 6 месеца

Българска икономика имаше при социализма. Сега няма българска икономика.

20

Банкеръ

преди 6 месеца

Единственото високотехнологично предприятие,което печели добре,плаща нормални заплати е АЕЦ Козлодуй.За съжаление е държавно и от Соца.Другото такова беше ПАВЕЦ Чаира ама вече не работи.Ако на Българския бизнес му се наложи да плаща,като в Австрия примерно ще затвори на другия ден.Тая другарка бълнува нещо.

19

Българска икономика

преди 6 месеца

Най-добрата в света.Ооооо,има самочувствие,има.....но без покритие.

18

Помня

преди 6 месеца

До Анонимен 31 Какви ги говориш ? Заради този икономически възход при соца , днес сме на последно място в Европа. Руснаците ни даваха енергоносители почти без пари , срещу домати и пак не бяхме конкурентно способни на световния пазар.По линията на СИВ СССР ни определи да произвеждаме само съчмени лагери.Помнете ли ? Без евтината енергия от Русия , социализма едва ли би издържал и пет години.

17

Анонимен

преди 6 месеца

изпълнителен директор на Американо-българска бизнес асоциация -- тъппа *** во не искаме да чуваме за американски крадци. Заминавай на фронта в украйна. Това, което се изброява е износ на капитали в една кризисна икономика за да я спасяват -- болният ще носи здравия. Българският бизнес трябва да се ориентира към Китай и тяхната инициатива, което сащ като някакъв тиран ни забранява. Не трябва да правим каквото ни е изгодно на нас, а това което е изгодно на тях.

16

Анонимен

преди 6 месеца

С тия юмруци пред гърдите явно личи, че е била отличницка в обучението.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Българската икономика се развиваше по времето на социализма, сега се закрива. Нямаме икономика, има само еврофондове за които управлявашите продават ресурсите ни.

14

Джо

преди 6 месеца

Нито има българска икономика сериозна, нито инвеститори ще дойдат в тази клоака. А и хората бягат на Запад където има истински държави.

13

Предатели с Пералня

преди 6 месеца

Про---утки и тарикати мошенници! Иначе самочувствие не им липсва да. Къде ни е индустрията, къде ни е инфраструктурата, къде ни е селското стопанство, енергетиката? Каква икономика, калинке ли си мисирке ли си , не ти прочетох името! Имаме само Бойко Тиквата и Киро Канадеца/Лъжеца.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Като чуя подобни глупости колко готини са българите и се питам абе тези хора природно глупави ли са или нямат огледало в къщи да се видят на какво приличат?!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Самочувствие с пингвин на БКП начело... как го мислиш?!?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Къв бизнес със САЩ като са на другия край на света а до нас е ресурсна икономика като Русия . Не трябваше да влизаме у членства за да развиваме бизнес и на изток и към западна Европа . САЩ са на друга планета и не са коректни . Лаков пак поканил някъв да - ГОВОРИ ЗА ЕДНОРОЗИ . Аве Лаков - На един кон дет *** му е на челото ко ми го фалиш ? :))) В света ще става все по трудно да се прави бизнес заради конкуренцията което значи че членството все повече ще пречи.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Каквато икономиката, такива и икономистите -провалени.

8

ха-ха

преди 6 месеца

Заглавието на статията е преписано от плакат на Сатиричния !

7

Анонимен

преди 6 месеца

Икономика нямаме от 1990 г. насам.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Българската икономика отдавна е умряла.

5

Анонимен

преди 6 месеца

ха-ха! Добре развита. Смешно!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Чуждестранни инвеститори - това ли ни е целта пред икономиката и развитието?! Пази боже!