9

Анонимен

преди 6 месеца

МВР ,пълни смешници пълно е с цигари без бандерол ,няма да плащам акциза на скапаната държава..Дано още повече се отвори такъв пазар,милиционерите на клада,нищо не вършат.

8

Смех у залата

преди 6 месеца

Фабрика за цигари с 27 стека ли сте финали бе смехурковци , бас ловя че са по-качествени от тези с бандерола , защото не плаща акциз и може да инвестира в качество . Средно по 5.50 кутия 1485 лв продукция . Абсолютни смешници но без бандерол не са заловени фалшиви акцизни книжа . Е ква новина е това и каква фабрика е това ?

7

силно замислЕна

преди 6 месеца

Сериозен фабрикант излезе, криминално проявявалият се!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Тридесет години все нелегално производство се разбива. А кога ще стане легално . Или някои желае всичко да е легално. И всеки да се чувства гузен и да е с единия крак подсъдим . Е така беше в Соца . Половината население миа преззатвора другата половина милиционери .

5

илюминат - ренегат

преди 6 месеца

То и правителството ви е НЕЛЕГАЛНО,но него няма кой да разбие.

4

илюминат - ренегат

преди 6 месеца

Те тия освен да разбиват и да рушат друго не могат! То за нещо друго се иска акъл но те го нямат.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Д, ама са по-два лева кутията и са къде-къде над това,д ето е магазина ... Вече не сотана откъде да си купи свестен тютюн човек ...

2

1

преди 6 месеца

Ей, веднаганякое модерно бие минуси... Секнахте ни домашарката, секнахте ни цигарте, на всвиското посегнхте, забранихте ни да излизаме, колите ни спряхте, храната я направихте по 30 лева на хапванка ... какво още искате!!!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Голямото престъпление, видиш ли ...