20

Анонимен

преди 6 месеца

Тая не беше ли любовницата на Костинбродския печатар, който в момента е председател на НС. Какъв срам!

19

Сова Бухал

преди 6 месеца

Краварите много искат да намесят и България в конфликта- и се питам аз с началото на Герб 2009--до сега колко милиона декара са дадени на евреи с цел ужким на инвестират тук-- да не станем палестинци и ние -заградени в огради и молещи за вода и ток

18

Анонимен

преди 6 месеца

До 19Тази госпожа ми е интересно кой я изпрати да бьде посланник на Бьлгария!?///Авиатора и неговите служебни клоуни.

17

жоро

преди 6 месеца

Тази госпожа ми е интересно кой я изпрати да бьде посланник на Бьлгария!?

16

до 14

преди 6 месеца

Никакви българи не са тия, а евреи с българско гражданство които са в Израел в момента.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Тия са безпомощни калинки. Гумени лисици настонили се във властта без грам управленски опит и познатияу.Има отвлечена жена с двойно гражданство - израелско и българско. Информацията е общодостъпна. Обадила се е на майка си при нахлуването на арабелите в кибуца.*** нашите палячовци нищо не знаят.

14

Вьзмутен

преди 6 месеца

Юдеите даже и бьлгари са затворили в газа за да ги убият бомбите - ало подкрепящите изрел каде сте , радвате ли се на тази новина

13

Анонимен

преди 6 месеца

до 14 То и в Израел да отидеш да работиш и живееш пак трябва да си психично болен.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Какво изобщо правят българи в тази скаааапана ивица Газа? Трябва да си психично болен за да си там.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Нямат или Генова е некадърна калина на ГЕЙРБ или Дебепеп.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Посолства, посланнци - тези може да ги закривате с чиста съвест. Те така или иначе нищо не правят и научават от новините, че трябваЛО да свършат нещо. ВЕчно са неинформирани (освен за приеми). Това да чакаш някои от тези хрантутници да (ти) свърши работа е като чакаш влак на спирката на автобус.

9

Искам да прая секс

преди 6 месеца

със Славена Гергова уе. И да свиря пиано на пръстаците на крачката на италианската посланица в БГ. Уе.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Израелците избиха хиляди палестинци за 4 дена, а ония отвлекли 200, които са в прекрасно здраве. Юродите евреи са най-жестоките хора, които трябва да си понесат последствията и вече ще си ги понесат. Край на играта.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Какви отвлечени българки в Израел? Това са еврейки и истинското им име е сара. Какво е истинското име на Надежда Михайлова, Петър Стоянов, Филип Димитров и безброй други "доброжелатели" на България? И кой арабин ни е закопавал така зловещо? Аре, сиктер с тая любов към евреите.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Много ги е страх в Израел, ама не искат полети до европейските столици. Искат правителствен самолет. После като дойдат, ще им е много гадно, че нямат къде да живеят, ама няма да искат квартира, а на хотел по черноморието (безплатно и по възможност с казино). Аве направо "българска" работа.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Те в народното събрание на съвещанията с цялата електроника по два часа не могат да се преброят колко са, вие искате да знаят дали някъде в Израел имало отвлечена българка!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Вие нямате информация, ама новината вече гръмна. Обзалагам се, че и сестра нямате...

3

toti

преди 6 месеца

Абе незнам ако е загинала,как да и се обади...може да е сама,без близки...знаели човек,ако пък няма такава ,кво да ревем ли...???

2

е рано е още

преди 6 месеца

пуснахте ли затворниците - не . хамас не са освободили отмъкнатите за донори и затворници бедняшки търгаши и лихвари . Една българка по-малко . не я знам тая. била е зачислена в еврешката армия . да се бие срещу малцинствата . с татуси и громене е намерила каквото е търсила . най-добрия еврейн е м....т еврейн пише в светото писание . те живеят в 40-50 години .

1

Анонимен

преди 6 месеца

Пуснете м...У....ньо...вите клетки и "разузнавачи" - няма начин да не "открият", че заложницата е Боковата "Мата Хари"!