111

Защото

преди 10 месеца

Всеки с изключение на Българското продажно правителство се стреми е да е на страната на победителите. На страната на силния, а не на разпадащият се хегемон САЩ.

110

Вучич е джендър

преди 10 месеца

Няма такова нещо. Сърбин не ще да се бие за Косово, камо ли за Москва.

109

Я, па Я

преди 11 месеца

Сърбия е измислена и направена от Русия държава с цел да се противостои на българското възраждане. Когато създават съвременна Сърбия, сръбският народ е в по голямата си част мюсюлмански. За това Сърбия е създадена на почти изцяло български земи с българско население. Сърбите са били само два рода населявали двата бряга на една малка река вливаща се в Българска Морава. Столицата им Крушевац (Крушевец) е изцяло български град. Сърбизацията започва веднага под руско ръководство...

108

Я, па Я

преди 11 месеца

За сърбите важи поговорката "Рак, *** и мерак не се лекуват".

107

Анонимен

преди 11 месеца

според руснаците България не е истинска държава, и всички сме болни от великобългарски шовинизъм

106

Я, па Я

преди 11 месеца

До маилс. Проблема не е наш. Руснаците са оплели Сърбия и Унгария с цените на газа без такси за транзит през БГ. Да, ама нас не са ни питали дали искаме да транзитираме газ през нашите тръби без такси. И това стана защото проруската 5 колона в далаверата беше изгонена с шутове. Така, че проблема на Сърбия и Унгария е Русия, а не БГ. На Сърби и Унгарци никой не им е виновен за това, че са се съгласили доброволно да станат руски енергиини колонии. През БГ тече и друг газ, не само руски.

105

пак аз

преди 11 месеца

Доста е дълъг отговора на тоя въпрос.Кратката му версия е - защото са пp0cTи!

104

Мара Бунева

преди 11 месеца

Защото са побъркани от шовинистка пропаганда. Защото искат да си отмъстят на ,,колективния Запад", че великосръбските им илюзии този път бяха разбити на пух и прах. Защото от малки им разправят басни и съчинения по картинка за ,,Душановата империя", която била ,,Велика Сърбия". И защото не знаят какво е война, но целият свят (без Русия) им е виновен за отговора на собствените им шовинистични изстъпления.

103

Анонимен

преди 11 месеца

Защото са Сатани.Сърбите винаги са подкрепяли противниците на Православието.Вижте в Битката за Варна се бият на страната на османлиите срещу християните. Сега искат да се включат в редиците на чечени,буряти и пандизчии срещу православна Украйна!

102

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

В Газа реват, всичко било свършило - няма вода, храна, ток, болниците не работят. Само заложниците и ракетите не им свършват.

101

генерал смърт

преди 11 месеца

-*** са като цяло но по ги бива от Московитите доколкото може да се съди а то може доста от преките ни боеве с тях там където руснаците остискат 2 дена преди да мапълмят гащите сърбите остискват 3 понякога и 4 ... а и срещу сърбите трябва да сме поне 2 срещу 3 тяхни за да ги бием срещу руснаците и двойно да са губят позорно

100

Анонимен

преди 11 месеца

в Украйна има пове4е върби отколкото китайци в китай

99

Анонимен

преди 11 месеца

на върбе

98

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбите имат правилна преценка за разлика от българите които са промити мозъци от Непеотата и посолствата.

97

димитър

преди 11 месеца

Пука ,че ми дреме на сайдера ,защо.

96

Анонимен

преди 11 месеца

До мнението за видеото въпрос : Какво правят колумбийци да се бият на страната на Украйна. Те са дошли зад океана и то от южното полукалбо. Те нямат работа тук и дори не разбират проблемите. Даже Северна Кореа реално погледнато е в Евразия , но Латиноамериканските страни са далече !

95

Антикомунист

преди 11 месеца

Тъпичък Бранко, ами те и за половин ден ще те вземат в руската армия, нали точно такива буна..ци им трябват. Ама дали си помислил добре не знам. Като срещнеш страшните брадати украинци да не се о .с.е.р.е.ш. Няма ли и наши мераклии?????

94

Анонимен

преди 11 месеца

До мнението за видеото въпрос : Какво правят колумбйци да се бият на страната на украйна. Те са дошли зад океана и то от южното полукалбо. Те нямат работа тук и дори не разбират проблемите.Даже Северна Кореа реално погледнато е в Евразия , но Латиноамериканските страни са далече !

93

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

А защо Хамас реват, като ги бомбят, нали искат да си идат по-бързо при алаху ачбар?

92

Аналогично

преди 11 месеца

А, защо Американци се бият за Украйна ? Това идеология ли е или е за пари ?