111

Защото

преди 7 месеца

Всеки с изключение на Българското продажно правителство се стреми е да е на страната на победителите. На страната на силния, а не на разпадащият се хегемон САЩ.

110

Вучич е джендър

преди 7 месеца

Няма такова нещо. Сърбин не ще да се бие за Косово, камо ли за Москва.

109

Я, па Я

преди 7 месеца

Сърбия е измислена и направена от Русия държава с цел да се противостои на българското възраждане. Когато създават съвременна Сърбия, сръбският народ е в по голямата си част мюсюлмански. За това Сърбия е създадена на почти изцяло български земи с българско население. Сърбите са били само два рода населявали двата бряга на една малка река вливаща се в Българска Морава. Столицата им Крушевац (Крушевец) е изцяло български град. Сърбизацията започва веднага под руско ръководство...

108

Я, па Я

преди 7 месеца

За сърбите важи поговорката "Рак, *** и мерак не се лекуват".

107

Анонимен

преди 7 месеца

според руснаците България не е истинска държава, и всички сме болни от великобългарски шовинизъм

106

Я, па Я

преди 7 месеца

До маилс. Проблема не е наш. Руснаците са оплели Сърбия и Унгария с цените на газа без такси за транзит през БГ. Да, ама нас не са ни питали дали искаме да транзитираме газ през нашите тръби без такси. И това стана защото проруската 5 колона в далаверата беше изгонена с шутове. Така, че проблема на Сърбия и Унгария е Русия, а не БГ. На Сърби и Унгарци никой не им е виновен за това, че са се съгласили доброволно да станат руски енергиини колонии. През БГ тече и друг газ, не само руски.

105

пак аз

преди 7 месеца

Доста е дълъг отговора на тоя въпрос.Кратката му версия е - защото са пp0cTи!

104

Мара Бунева

преди 7 месеца

Защото са побъркани от шовинистка пропаганда. Защото искат да си отмъстят на ,,колективния Запад", че великосръбските им илюзии този път бяха разбити на пух и прах. Защото от малки им разправят басни и съчинения по картинка за ,,Душановата империя", която била ,,Велика Сърбия". И защото не знаят какво е война, но целият свят (без Русия) им е виновен за отговора на собствените им шовинистични изстъпления.

103

Анонимен

преди 7 месеца

Защото са Сатани.Сърбите винаги са подкрепяли противниците на Православието.Вижте в Битката за Варна се бият на страната на османлиите срещу християните. Сега искат да се включат в редиците на чечени,буряти и пандизчии срещу православна Украйна!

102

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

В Газа реват, всичко било свършило - няма вода, храна, ток, болниците не работят. Само заложниците и ракетите не им свършват.

101

генерал смърт

преди 7 месеца

-*** са като цяло но по ги бива от Московитите доколкото може да се съди а то може доста от преките ни боеве с тях там където руснаците остискат 2 дена преди да мапълмят гащите сърбите остискват 3 понякога и 4 ... а и срещу сърбите трябва да сме поне 2 срещу 3 тяхни за да ги бием срещу руснаците и двойно да са губят позорно

100

Анонимен

преди 7 месеца

в Украйна има пове4е върби отколкото китайци в китай

99

Анонимен

преди 7 месеца

на върбе

98

Анонимен

преди 7 месеца

Сърбите имат правилна преценка за разлика от българите които са промити мозъци от Непеотата и посолствата.

97

димитър

преди 7 месеца

Пука ,че ми дреме на сайдера ,защо.

96

Анонимен

преди 7 месеца

До мнението за видеото въпрос : Какво правят колумбийци да се бият на страната на Украйна. Те са дошли зад океана и то от южното полукалбо. Те нямат работа тук и дори не разбират проблемите. Даже Северна Кореа реално погледнато е в Евразия , но Латиноамериканските страни са далече !

95

Антикомунист

преди 7 месеца

Тъпичък Бранко, ами те и за половин ден ще те вземат в руската армия, нали точно такива буна..ци им трябват. Ама дали си помислил добре не знам. Като срещнеш страшните брадати украинци да не се о .с.е.р.е.ш. Няма ли и наши мераклии?????

94

Анонимен

преди 7 месеца

До мнението за видеото въпрос : Какво правят колумбйци да се бият на страната на украйна. Те са дошли зад океана и то от южното полукалбо. Те нямат работа тук и дори не разбират проблемите.Даже Северна Кореа реално погледнато е в Евразия , но Латиноамериканските страни са далече !

93

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

А защо Хамас реват, като ги бомбят, нали искат да си идат по-бързо при алаху ачбар?

92

Аналогично

преди 7 месеца

А, защо Американци се бият за Украйна ? Това идеология ли е или е за пари ?