21

Анонимен

преди 6 месеца

2: На някои първо им се привиждаха руски губернии, сега - халифат, утре - китайска провинция. Стегнете се и стига глупости, глава на раменете нали имате и стига сте писали едни и същи тАпотии.

20

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 17 ..."Видя изненадваща атака над цивилни". А бе ти си гледал клипчетата с поголовно бомбардиране на Газа. Аз доколкото разбрах, става дума за друг клип.

19

Българин

преди 6 месеца

Кьорфишек на джихадистите изпепели болница със стотици невинни, а наглите арабски терористи търсят под вола теле и винят Израел за собствената си некадърност. Скованата от ислямисти Европа е длъжна да гледа фактите и смело да застане до Израел в справедливата и война срещу ислямския терор.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Хм ... Това интересно. Сега всички много взеха дабранят мюсюлманите, но в Афганистна и Ирак пляскахме смело.

17

Анонимен

преди 6 месеца

След тази еврейска простотия и поголовно унищожаване на цивилини няма човек по света да е на страната на Израел.В началото се почна със съчувствие към евреите ама за два дена.Сега всички мълчат.Мрежата е пълна с пострадали палестински деца които даже няма какво да ядат.Сега ще пращали хуманитарна помощ.Вършат страшни простотии и ако не спрат ще се намеси и Иран и тогава бай бай.

16

Анонимен

преди 6 месеца

"Каква е разликата между Ленинград и Газа? 82 години." - Русия не е нападала Германия и не е обявила в конатитуцията си, че тяхна цел е да премахнат немската държава :)

15

Анонимен

преди 6 месеца

"Нали видяхме от клипа, как петима палестинци по джапанки и анцузи, за 3 минути щурмовата военна база на една от "най-елитните" армии на света. " - Видя изненадваща атака над цивилни ...

14

Анонимен

преди 6 месеца

И защо? Вражеска стран е ...

13

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 13. Как да смеят да влязат в Газа? Нали видяхме от клипа, как петима палестинци по джапанки и анцузи, за 3 минути щурмовата военна база на една от "най-елитните" армии на света. Такова рейв парти ще им спретнат, че след като развеят бялото знаме, и знамето на дъгата ще развеят. То за не е като да хвърляш бомби по болници и училища.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Въобще дали загива някой при въздушните удари на Русия в Украйна.Или просто укрите обявяват по един двама човека ей така.Всичко е насочено към инфраструктура а не към цивилните.А тук виждаме война тип ВСВ бомбене на цивилни през просото.Хората по света наистина са възмутени.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Айде сега да не се правят на хуманисти евреите.Настроиха цял свят с разрушението на болницата в Газа.Много невинни деца загинаха.С часове общественото мнение се обръща срещу Израел.Можеха да си проведат операцията в Газа ама не смеят да влязат и затова бомбят.Разлийата че при руски въздушни удари загиват един двама а тук 500 наведнъж ако не и повече.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Каква е разликата между Ленинград и Газа? 82 години.

9

Сандо

преди 6 месеца

до 9ти - на снимките се виждат с американски М16 и М14 автомати бойците на Хамас. Не са с калашници

8

АнонимеН

преди 6 месеца

ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ НА СНИМКАТА Е КРЪВ! КРЪВ СЕ ЛЕЕ ! НО ВЪПРОСА ВИНАГИ Е БИЛ САМО ЕДИН И ТОЙ Е: КОЙ ВЪОРЪЖИ ИВИЦАТА ГАЗА С 1000-ЦИ РАКЕТИ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ВИНОВНИК ЗА СТАВАЩОТО! ДА ДАДЕШ ОРЪЖИЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ИЛИ ХАМАС СЕ НАРИЧА СЪУЧАСТИЕ!

7

Ужас

преди 6 месеца

Ако светът не спре юдеите - сериозно се замислям , утре може ние да сме на мястото на палестинците - и да умираме под руините от изрелските бомбандировки докато подготвят сухопьтна операция да ни доубиятКато цивилното население в газа

6

Анонимен

преди 6 месеца

И какво излиза че израелците не обстрел Хамас ,мирни жители на газа ,уж се биели с терористи ,е баси цирка

5

Анонимен

преди 6 месеца

АраПско моджахидинските халифати не допускат палестинци до тяxна територия а и интернационална помощ до тях. Така са решили да превземат демократичния свободен свят. Ние българите 500 години също сме им го яли!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера видяхме как я предоставиха на една болница, а така също и в южната част на Газа където палестинците уж трябва да са в безопасност. Евреите бомбиха и на юг по колони с бежанци.

3

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 месеца

Снощи в 01 часа през Нощта - около 30 000 Турски Граждани са Нападнали- Американска Военна База - Радар, в Кюреджик, Малатия- Турция.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

2

Анонимен

преди 6 месеца

След автогола на Ислямския Джихад, е нормално да се зъбят на Израел. Европа е следващата. Халифат от Испания до България - подръжници из форума много.