49

Иван

преди 6 месеца

ИТ професионалист съм в кол център и си работя от вкъщи. Къщата ми е 300 квадрата.

48

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 47 Ай-Ти специалистките са по-скромни. След работа не пият биричка в парка, а отиват в луксозна кафе-сладкарница. После се оттеглят в дома на някоя от тях и оттам по телефона си поръчват стриптийзьор.

47

Анонимен

преди 6 месеца

До до 43 - Ще ти извъртя два шамара, ако те видя на живо, ама знам, че няма да се случи. Ако офис с ИТ-та няма, с какво подяволите е заее 50% от Бизнес парка? Лукови глави? Може и да са лукови, ама пак са ИТ-та. Нали ви знам - хленчещи мрънкачи, дето винаги се милят за незаменими и като ги уволним, пускат по 20 страници ЕС-та в LinkedIn, как еда ли не сме някакви модерни шашисти, защото ги караме да работят, а не да постват онлайн.

46

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 46 - Това е по-скоро, ако си свикнал, да правиш връзки с хората от офиса. На мен не ми е проблем, зщаото сме с аверите нонстоп. Даже понякога си правим ... както едно време са правили "lan партите" - събираме се, бачкаме заедно сицъкаме, когаот може, а после биричка в парка и довечара по стирптиз баровете :)

45

Анонимен

преди 6 месеца

Работата от вкъщи има доста предимства, но и много недостатъци и основния от тях е, че те асоциализира много сериозно. Ставаш, като хамстер, седиш си само вкъщи по домашни дрехи и това е.

44

до 40

преди 6 месеца

За съжаление, основната опорка на черноработника си е такава "ти без мене не можеш". Е, да, ама не. Затова и заплащането там при черноработниците е нула, сравнено с квалифицирания труд.

43

до 43

преди 6 месеца

Офис с ИТ-та няма. Те (ИТ-тата) са по скъпите къщи в полите на Витоша. А ти не си баш въртял офис, ми перял мокета там хахахахаха

42

Анонимен

преди 6 месеца

Въртях офис с ИТ-та и ... Детската градина, ряпа да яде. Много бяха нахакани, ама им намерихме цаката.

41

Анонимен

преди 6 месеца

"А нашата работа вие не можете да вършите и 1000 живота да живеете. Толкоз " - Инква е работата ти, ако не е тайна?/

40

Драги шефе,

преди 6 месеца

Хоум офисът ми е бижу, панелна боксониерка от соца. Вдясно от вратата е съпружеското ни леглото персон и половина. На 20 см от него е детското двуетажно легло - на долното спи тъщата и слухти какво правим ние с жената нощно време, на горното се катери малкият. После е кухненското боксче, непрекъснато там тъщата нещо бърка и мърмори. До нея на цокалото е детето, aкa и пее. До него е бюрцето ми, а зад гърба ми - гардеробът с кашоните отгоре. Много внимавам да не ги съборя и да не стъпя в цокалото.

39

до 39

преди 6 месеца

Да го кажем така. Вашата бачкаторска работа е наше хоби- ВиК, ел, строителство, дърводелство. Лично аз умея всичко, ама всичко, което се сетиш. Строителство, земеделие, инженерни дейности, че даже и на струг съм работил. А нашата работа вие не можете да вършите и 1000 живота да живеете. Толкоз :) Че има ИТ-та не могат 1 винт да завият- има. Ама то 90% от нашенските мъже са така, било то бачкери или ИТ-та.

38

До 31

преди 6 месеца

Не съм Бай Пешо, но си много прав. Прави ми впечатление как хората от твоя бранш не уважават труда на другите въобще. Предполагам е от глупост - много народ от ИТ сферата в други области са доста ограничени.

37

Анонимен

преди 6 месеца

"Драги ми смехурко, идеята е да кажеш какви условия за труд имаш. Например- Стенд ъп бюро, ергономичен стол, ергономични стойки за монитори и така нататък. В твоя полза е, защото белите компании дават на служителите си хиляди левове годишно за хоум офис оборудване, " - Драги ми нeщaстнико - Вярваш ли, че вече го янма всичко това. В моя полза е, да не казвам, *** го имам, ами да го полупа и продам :)

36

Анонимен

преди 6 месеца

Това с адресите е ненужно ...

35

Писмо

преди 6 месеца

Шефе - гол сам кат охлюф. Нямма де да работя и на пода спя. Олс прати диван на Дейвик Клан и Филим Плейн (или каквито бяха там палга дизайнерите), лаптоп за 5 бона и PS5 за децата.

34

Фьормер

преди 6 месеца

ИТ-то взел един лаптоп - тропа, какво прави, продукт прави, какъв продукт, то като не си издои една крава, изоре една нива, какъв продукт прави!?

33

Анонимен

преди 6 месеца

"ергономични стойки за монитори " Преди време поисках стойката на монитора на Apple, защото това им беше в бюджета. Един авер направи същото и си правихме дуел с тях .... 1700 лева за стойка ...ххахах дадоха ми 800 лева за нея от раз.

32

Анонимен

преди 6 месеца

До 31 - Не храни тpoла! Аз те разнирам. Нали знаеш, как е онлайн- имаш една малка, но шумна маса, дето ги сипе с лопатата и самонизлива ядове.

31

25

преди 6 месеца

А и нека бъдем честни - Stabdup бюрата са си жива проба джендърщина ...

30

До 27 от Бай Пешо

преди 6 месеца

Мога да ти кажа че съм ИТ, но не съм се възгордял толкова колкото другите. И въобще не мисля че шофьори, склададжии, монтьори, миньори, земеделци, животновъди и т.н. са черноработници. Спокойно мога да ти кажа, че на този етап работата на строител, лекар, земеделец, животновъд и т.н. неможе да бъде заменена от машина. Ако се стигне дотам тя да бъде заменена, то и повече от половината професии които сега могат да работят отвкъщи ще изчезнат. И всички ще ядеме лабораторно отгледани скакалци.