49

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не вярва на мекокитковитеМекопишковци в Европа. Няма по некадърни и смешни карикатури от тях!!! Външна и вътрешна политика - срам! Европа се превърна в колония на САЩ - каквото каже Байдъновците, урсулите повтарят като папагали - жалка работа! Когато приемаме тъмносиви бежанци "Не на расизма и фашизма". Когато трябва да умират Бели източно европейци - даваме 50 млрд за оръжие и подкрепяме неофашистите наЗелениятНаркоман?! НеолибералнаЕвроЛГБТизмет

48

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 51. Спри да наричаш този Франкенщайн сглобка! Това си е чист картел или организирана престъпна група!

47

Анонимен

преди 7 месеца

До приятелите стояла тая. Да стои до гражданите на ЕС и да се грижи за техните проблеми. Много се била загрижила за украйнците и евреите. Те грижат ли се за нас? Само пари крадат.

46

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов Не съм им давал нищо, аз гласувах за Възраждане. Който е гласувал за сглобката ГЕРБ-ДПС-ППДБ да си носи кръстът.

45

Христо Христов

преди 7 месеца

До Анонимен/49 "в Европа има дестки милиони такива" - Що да няма? Европеидните про'с'таци ги докарахте. Ще си ги траете.

44

Христо Христов

преди 7 месеца

До Анонимен/47 "тези, които напълниха Европа с индивиди от третия свят трябва да бъдат съдени за предателство" - защо? Про'с'таците дето на 2 Април им дадохте мандат да управляват бяхте 85%.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Вижте какво става в арабския свят всички са настръхнали в Европа има дестки милиони такива, ситуацията е доста опасна.

42

Христо Христов

преди 7 месеца

До Анонимен/38 "Арабските лидери отказват да се срещнат с Байдън" - не е за първи път. Но скоро САЩ ще бъдат отсвирени от света. Ще си останат някаква регионална сила, разкъсвана от граждански войни... а ЕС -какво беше това?!

41

Анонимен

преди 7 месеца

Мултикултурализмът се провали с гръм и трясък, тези, които напълниха Европа с индивиди от третия свят трябва да бъдат съдени за предателство.

40

Кой

преди 7 месеца

Изведнъж след взрива и касапницата в болницата в Газа,как изчезнаха "геройте"еврей от медиите.

39

Абе

преди 7 месеца

лили_пу_ти за всичко ви е виновна Русия. Вие сте самата невинност. Евро лидерите са най слабата точка на ЕС, въобще не знаят на кой свят са, и изпълняват това което им казва САЩ. Пълни дупки. На всичко отгоре Бойко ги научи как се краде и почнаха и те.

38

Анонимен

преди 7 месеца

"Европейските лидери са поели ангажимент да се направи всичко възможно, за да се избегне ескалация на конфликта в Близкия изток". Разбира се санкции срещу Израел, оказване на помощ на Палестина и пр., са невъзможни. Една декларацийка с общи приказки и това е всичко възможно. Лицемери долни! Само, че събота и неделя идват и това, което ще се случи в Лондон, Париж, Берлин, Мадрид, Рим и др. европейски градове, ще ги накара да разберат, че няма невъзможни неща.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Америка е предала тайно Израел на арабите.Вместо Израел ще има Палестинска държава.Става това дето преди ставаше в Южен Виетнам, един ден в Сайгон се събудиха и разбраха,че на мястото на тяхната държава ще има друга и то уж обединени чрез избори!

36

Анонимен

преди 7 месеца

Фон дер лайката е инфантилна престъпница и световните лидери я презират. Всички нормални същества не могат да я понасят. Няколко злобни жени на високи постове са виновни за много нещастия. Ярък пример е Хилъри Кл. Опасни са Тория Нуланд и лудата Ники Хейли. Но и от мъжки пол има доста психопати Линдзи Греъм и Блинкен например. За памперса не ми се говори.

35

тия

преди 7 месеца

Евролидерите съсипаха Европа

34

Анонимен

преди 7 месеца

Арабските лидери отказват да се срещнат с Байдън, докато възмущението по света расте след атаката над болница в Газа.

33

уф

преди 7 месеца

Тая мантра - стоим толкова, колкото е необходимо, доста се изтърка, но зомбитата продължават да я цитират. Добре, а колко е необходимо? Докато победите Русия на бойното поле ли? Това може да се окаже много дълъг период време. Дали още ще сте на такива постове в ЕС. Може на ЕС да му дойде акъла, догодина има избори за парламент, нищо не се знае.

32

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 36 Чети бе чукча, говорим за 2001 година според господин Христо Христов виж коментар 22.

31

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 30 Стига бе? Великобритания пак ли влезе в ЕС? Тц тц тц, и аз да не знам!

30

Костас Козиас

преди 7 месеца

Байгън слезе ли от стълбата, или някой ще го пренесе долу до червения почетен килим за Посрещането на юдо-хазарите ??