43

Анонимен

преди 7 месеца

Военно престъпление, евреите - до Путин в Хага.

42

Българин

преди 7 месеца

Кьорфишек на джихадистите изпепели болница със стотици невинни, а наглите арабски терористи търсят под вола теле и винят Израел за собствената си некадърност. Вече има видео, сателит, аудио доказателства, ама са в разрез с арабската пропаганда и те си пеят тяхната аллаху-акбар... Скованата от ислямисти Европа е длъжна да гледа фактите и смело да застане до Израел в справедливата и война срещу ислямския терор.

41

Широко затворени очи

преди 7 месеца

Убити и ранени над 2000 души след поразена болница - вината е ясно на кого е щом новината се избутва в ъгъла и утре няма да има и следа от нея

40

Дзивко

преди 7 месеца

Вероятно удара е грешка (при война се случва), но арабите нямат толкова мощни ракети, вероятно удара е от авио бомба поне 1тон, такива само Израел има

39

Перниканец

преди 7 месеца

A те, че започнаха всичко като бомбиха Израел у събота дали го осъдиха?

38

Да помислим

преди 7 месеца

Ислямски джихад дали имат толкова мощна ракета?

37

Анонимен

преди 7 месеца

Путин е виновен за всички убийства по света! Ако беше предал Русия на Байдън доброволно сега нямаше да има война в Израел и украина. Ама иска да владее природните ресурси на Русия, което е в разрез с демократичниге ценности - всичко на тази земя си е американско. И заради това сега умират хора, които американците и техните верни съюзници трябва да убиват в името на справедлив и демократичен свят!

36

Анонимен

преди 7 месеца

Газа ще стане хубав израелски курортен град. Тарамбуките, ако им е мил жалкият животец, да се изнасят овреме.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Не случайно влизат по хиляди мигранди със спящи келки !! Заради тази война е било от ислямските държави !!!

34

Ужас

преди 7 месеца

Ционистите се опитват да ни убедят , че палестинците убиват своите като бомбандират своите квартали и болнициТова звучи толкова смешно и нелепо , че само добавя още гняв в хората , но какво да се чудя

33

Анонимен

преди 7 месеца

Прави си , не е необходимо , да бъдем на страната на едни или други,но Европа ще се запали, радвайте се на живота идва война от близкия исток. САЩ Запалиха европа, и сега всикич джихадисти ще се активизирата !! И заради това е виновен САЩ . Веднъж за винаги трябва да се изтрие това зло от света !

32

аноним

преди 7 месеца

Не е необходимо да си на страната на едните,или другите!От видеото ,което е предоставено,много ясно се вижда посоката на ракетите от едните,и огненото кълбо,изстреляно от долу,на горе-в средата на ивицата!Стана ясно на света,че терористите си имат цели заводи в подземията,за собствено оръжие,както и стана ясно,че го складират в училища и болници,използвайки хората от там,като жив щит,да се прикриват зад тях!!!!

31

Анонимен

преди 7 месеца

Очакваме провъзгласяването на палестинска държава.Едва тогава ще бъдат уважавани.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Къде са киевскитеее мастииииии , защо не лаят, за правата на човека ? Нима там няма хора и болницата която е взривена , там е нямало хора ? Ама Приятелите на Америка щом го правят може, нито една медия не осъди това зверство . Ми деразайте Терористите на света са АМЕРИКА !!!

29

Ужас

преди 7 месеца

Още библията е описала какво представляват - евреитеПредаването и убиването на христосЯков който разпьва и убива сина си на олтара в чест на своят бог

28

Анонимен

преди 7 месеца

Абе русофиле нали уж Израел не смеел да влезе у Газа, щото арабете щели да ги нападнат. Тия обстрели кво са, те са по - лоши и от навлизане на израелска армия.Айде, Израел чака, готов е да воюва и за трети път да победи всичките си съседи барабар с Иран.

27

Йово

преди 7 месеца

Да не си на мястото на прозападните мекерета и грантаджии в момента. Хора които уж говорят за човешки права и за правила. Грантаджиите сега и думичка не обелват за международен съд и разследване но ако това беше в Киев то всички западни медии щяха да се изтърсят в Украйна. Но нали Натаняху си е демократ и Израел са приятели на САЩ, значи могат да бомбят няма проблем международния съд не ги лови.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Израелската армия няма смисъл да влиза в Газа и с ракетен обстрел методично прочиства Газа от тарамбуки.А още много има да трепе, и бая ракети ще й трябват.

25

карачанаков

преди 7 месеца

До Анонимен 25 ,,Какви щабове на палестинци са под болници, бе! Точно тази болница е християнска, на Баптистката църква, с тяхно разрешение ли щаба е там???,, Е ти кво смяташ товаришч че някой ги пита ли християните.Като едно време у нас другарите въобще не те питаха през двора ти можеше да мине и водопровод и кабели че дори и път.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Долните руснаци са замесени в тази каша за да изместят фокуса на своите зверства в Украйна.. Пределно ясно е.