155

Анонимен

преди 7 месеца

Вярвате ли на долните израелци. Бомбят всичко и после се правят на недоразбрали. Интересно че всички мълчат за престъпленията извършени в момента от Израел срещу мирното население в Газа. ООн? Спи, липсва

154

Анонимен

преди 7 месеца

Пълен ужас. Израел се доказа, че е една първобитна държава

153

Анонимен

преди 7 месеца

"Примери много.Да почнат да ги трепят ли?" Тонпа едон живот

152

преди 7 месеца

До АнонименВъз основа на каво да го прави Израел? Хайде да мислим малко преди да говорим. Байдан е с планирана среща днес с главите на Египет, Йордания и ,,РЕДОВНОТО" управление на Палестина. Среща няма да има, защо? Защото някой се погрижи за това да не се стига до разрешаване на конфликта, а за подклаждането му. И сега може да порасъждаваш КОЙ?

151

хаха

преди 7 месеца

То това стана "500те счупени стъкла". ТАСС са снимали на място и репортажът им се върти в мрежата- паркингът е поломен, но болницата има само няколко счупени витража в параклиса и абсолютно никакви други поражения. Как така има 500 или 1000 жертви от няколко прозореца?

150

Анонимен

преди 7 месеца

Много криви ракети имат тия палестинци. Путин като купува чипове от Китай да не започнат и неговите да завиват към Русия. Не случайно Индия забрани вноса на чипове от Китай за военната индустрия.

149

Това бе

преди 7 месеца

Отмъщението на Путин заради военната помощ на Израел към Украйна!

148

Анонимен

преди 7 месеца

Джуджи "приземи" Пригожин и неговите "вагнеровци" от Африка се оказаха в Газа.

147

хаха

преди 7 месеца

Излезе запис на хора от Хамас- Ислямска Държава изстреляли ракета от гробище до болницата, но тя се разбила във въздуха и отломки ударили паркинга. Вече въртят кадри от паркинга и самата болница отвътре. Има счупени стъкла, но сградата не е пострадала и няма как да има обявените жертви вътре. Арабите хем сами си удрят сградите, защото стрелят прикрити от цивилните, хем лъжат яко за жертви, за да предизвикат хаос.

146

До простата истина

преди 7 месеца

До простата истинаИ не само, ВАГНЕР вече се насочват към Ливан.Тези дни ще е интересно.Големият въпрос е КОЙ ще настъпи мината първи.

145

простата истина

преди 7 месеца

Е израелците години наред изтребваха буквално местното палестинско население което просто нямаше къде да се оплаче.Да ама преди няколко дни Русия каза че "сухопътна офанзива е неприемлива".И израелците започнаха да се ослушват нали.Е днес Русия попита съвсем официално за доказателства кой срина болницата.А познайте накъде отиват нещата.Да не стане утре да се дислоцира ескадрила руски самолети я в Иран я в Сирия - и оттам да подпукат..Я как бързо се справиха с ислямска държава

144

ФАКТ

преди 7 месеца

До този под мен..Пример ОВЧА КУПЕЛ И МААЛАТА, СЛАТИНА и МААЛАТА и много други места в България където живят със съседите си....Примери много.Да почнат да ги трепят ли?Виждам че сте дечица ама понаучете малко история не само за Джендърите и третите полове....

143

Анонимен

преди 7 месеца

До ФАКТ - Не, ще се преместя в друга страна, ще си правя паричките, ще си направя ново семейство и така. и стига обижда! И кво е това име "ФАКТ!" - постоянно цепиш глупости, ама "ФАКТ" ... бегай!

142

Анонимен

преди 7 месеца

До 190 - Да и пак никой не очакваше тази атака. Не се хващай за всяка запетайка, че дразнш хората! Тази атака, ако я бяха отправили км страна като Бъглария, със същия брой хора, нямаше да има България.

141

Анонимен

преди 7 месеца

До 189 - С лодки атакуваха още 2014 година, ракети пускат периодично и най много до сега са взривявали коли и са сваляли балкони. Консуматорски дронове с закачени гранати имат всички. Ако хамас имаха ракета с 300 кг бомба която да може да унищожи сграда, Ашкелон щеше да е евакуиран веднага.

140

Анонимен

преди 7 месеца

До 191Нима сравни палсетинците с животни ... чудовищно!///Верно е, чудовищно е да се приравняват животните към тези дзверове и демони, палестинците.

139

Анонимен

преди 7 месеца

До ФАКТ - "Виждали ли сте когато едно държано животно в клетка излезе на свобода...... е сега ще го видите всички на ЖИВО.Нищо неможе да го спре......" - Нима сравни палсетинците с животни ... чудовищно!

138

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 186 - До онзи ден всички си мислеха, че Хамас не може да има и 5000 ракети, нито да атакува с дронове, с парапланеристи, като и с лодки ...

137

Абе

преди 7 месеца

Крайно време е светът да започне да прави разлика между евреи и израелци.Не да прощава всички грехове на израелците заради Холокоста. Евреи има навсякъде по света, но не всички се държат като братовчедите си в Израел. Тея 75 години не се научиха да живеят в разбирателство със съседите си.

136

ФАКТ

преди 7 месеца

Държат ги като животни години наред в една ивица с територията на СОфия, контролират храната водата и парата.Виждали ли сте когато едно държано животно в клетка излезе на свобода...... е сега ще го видите всички на ЖИВО.Нищо неможе да го спре...... Същото е и в Украйна.Десетки години тормоз над Руско говорящите в Донбас и Южна украйна.Идва денят на страшният съд.Всеки ще си плати за греховете.