8

Анонимен

преди 7 месеца

Чикийков, само с данъците неможе! Разбъркай си сурватката и измисли нещо! Аман от счетоводители в тая държава!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Общи приказки , за да прикрие набедения преподавател , че няма представа за какво говори. Аман от пишман икономисти

6

МИЛИАРДЕР

преди 7 месеца

Свири им, Михаиле. Там вътре, в Народното им събранието. Ама, колкото можеш. С целите си душа и сърце. Аз ще им ги пея. Самич ще си излязат в безсрочна ваканция. Ни еси работим, а не сме като учениците и ученичките. Дори и отпуски не използваме. Те нака даси мислят, че са във ваканция. Азпък си мисля, че са пълни и абсолютни нещастици. ЧЕСТИТО МИХАИЛЕ ЙОСИФОВ. Христов си, Петков си. Познавам те от музикалното.

5

Цветелин

преди 7 месеца

Ами, те ножовете си за това. Да се реже с тях. Межгду другото, съм си ги купувал. Като борба срещу инфлацията. А пък, гълъбите им на Донев и Раде отдавна отлетях. Нека даси свикмат консултативните съвети. Премиерката казва, че нямало опасност, но да сме внимавали. Ало, академика, какво да внимаваме, като вие и САЩ подкрепят Израел, а мюсулманите от света палестинците. Аха, сетих се, Праовителството го крепят ези от ДПС. А те са като кома им. Мъдете им ес клатят, убиват си почетния, но не падат.

4

Война си е

преди 7 месеца

Ножаров, добре си е да има бюджет, но в него са само цифрички. Парите в него ги няма. Както и ножовете ти, които ги продаваше в Созопол. Аз си имам около 10. С тях си режа зелето и месото. Така е с нещастниците бюджетници. Те си ги имат ножовете като оръжия. А пък, тези в Украйна, Израел, Палестина, САЩ и другите си имат автомати и писторети. Дори и в Белгя ги убиват. Честито на полицаите, военните и особено на Столтенберг и онези, които си мислят,, че мир се постига с оръжия и пари.

3

Да не крадат

преди 7 месеца

Добре е да не крадат, ама как да стане? Добре е да няма корупция, ама как да стане?С празни приказки няма как да се преустановят престъпленията.

2

за празните долапи

преди 7 месеца

Вероятно целта е да се съберат около 250 милиона лева допълнително".

1

Ножаров:

преди 7 месеца

Добре е да се направи бюджет, за да избегнем празни $чекмеджета$ за зимнина