129

ха-ха

преди 6 месеца

Е те това е изпиране ! И то без Ариел ...

128

Анонимен

преди 6 месеца

Оправдаха най могъщия бос в България С това заглавие излиза новината в Европа.Народа на страната на Източните Балкани от години се изнася в Западни страни , прогонен от ужасяващата корупция и беззаконие в тази бивша комунистическа държава.

127

Анонимен

преди 6 месеца

България е дъното!

126

Анонимен

преди 6 месеца

Най-красиви са парите, с тях се сбъдват и мечтите. А пък пачка ли са те, никой няма да те спре!

125

Анонимен

преди 6 месеца

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Кокошкаря няма как, ще лежи в затвора пак!

124

Анонимен

преди 6 месеца

С пачката дебела, няма знай пандела. Имаш ли си "Мерцедес", всеки те зачита днес!

123

България е чао

преди 6 месеца

Поздравления! Вие сте граждани на най-корумпираната и мафиотска държава в света - България. Президента ви е бивш агент на ДС, премиера ви е пасивен гъзолизец, а този, който направи най-много мизерия цели два мандата и поръча убийство преди 2-3 месеца, излиза по-чист от роса.

122

555

преди 6 месеца

Комунистическите апологети и техни марионетки пуснаха въдиците за облъчени шарани да повярват в измислени лъжи за кюлчета, пачки, барселонски вили, заграбени десетки и стотици милиарди и куп други гнусотии, защото не можаха да се примирят, че един обикновен, народен човек, не е от тяхното котило, а управлява България дълго време и страната бавно но сигурно върви напред. Успяха да ни върнат 30 години, но това ще тежи на тяхната съвест, ако въобще имат такава. И все пак България ще пребъде.

121

Анонимен

преди 6 месеца

Браво. Кирчо и Кокорчо, Пинокио, Гном Атанасов станаха за смях. Много жалки плужжеци, нищо от обещаното не свършиха. Вече да си затварят миризливите усти и да не бълват ***.

120

Е

преди 6 месеца

Не даде ДНК тест. Никаква проверка не е направена.

119

Обективно Заключение

преди 6 месеца

Барселонагейт беше започнат със нежелание за доказване на закупено имущество със крадени пари.От самото начало обвиняемите отричаха да са закупували такава собственост(къща-палат),после се оказа и доказа,че обвиняемите лъжат,и са намесени много хора от ъндърграунда и други по върховете на власта.А делото се пркратява защото всички обвинения по делото се доказват,но не трябва никой да бъде съден.Затова няма виновни,въпреки че имотите и лицата са в играта,а произхода на парите е все още неясен.

118

Реалист

преди 6 месеца

Боко е чист като току що окъпано бебе.Да живее прокурорът му,Сарафоолу!

117

Краварски анпън цирк

преди 6 месеца

До КОМУНОИД ДРУГАР вие, агентите на Сорос и посолството вярно не можете да напишете един читав материал за компрометиране. Тука в това сороско сайтче всеки ден публикувате уникални глупости и измислици с пропагандна цел, а хората ви се смеят на напъните...

116

КОМУНОИД ДРУГАР

преди 6 месеца

Вече и компромати не можем да правим като хората...

115

Анонимен

преди 6 месеца

Прокуратурата прекрати?! Евала, ашколсун аркадаши, явно напъните на сглобката за удобен главен прокурор дават очаквания от посолството резултат. Пералнята на продължаваме измамата чудесно пере и тиквата вече е бял като ангел, също и дебелака... Това си беше ясно, но се чудя защо още на са му дали на Тиквата орден стара планина с лента за това геройство, което няма нищо общо с корупция. Също втори такъв орден да му дадат за чекмеджетата, където също всичко е "законно" да си ги слага накръст орден

114

Неутрален

преди 6 месеца

Оказва се, че Барселона е било квартал на Банкя, защото започва с Бар. И поради техническа грешка произведена по време на разследването делото се прекратява. Също така, пачките и кюлчетата са фейк, а господина който лежи на леглото и прилича досущ на г-н Борисов, е предолагаем негов далечен не кръвен братовчед, който е наминал да разгледа квартала "Барселона" и останал да си почине от пътя. Прекратено!

113

Анонимен

преди 6 месеца

Поредната клеветниеска измишльотина, развявана на дълго и широко 3 години, безславно изтече в канала!

112

Жададык

преди 6 месеца

Дишай, Буци....още ще си трият подметките от теб говедарите...Ама не се олабвай много, че на Алексей Петров велосипедиста още не са го намерили....

111

Хи, хи, хи,хииии....

преди 6 месеца

Ха,ха ха,ха,ха,ха...!!!!

110

Анонимен

преди 6 месеца

Предпране, пране, следпране