37

xoxo

преди 8 месеца

#52Пълни лъжи,израелска пропаганда.Отвори енциклопедия Британика и прочети малко историята на региона.***

36

hh88

преди 8 месеца

До ПравдаДържавата Израел е изкуствено създадена. Никога не е имало такава държава. Тя е създадена за компенсация на геноцида на нацистите върху евреите. Трябва обаче да се запитаме, защо още от средните векове евреите са гонени в Европа? Може би си има някаква причина?

35

Правда

преди 8 месеца

Докато ООН не признаят истината, че няма Палестински народ, език,територия, права върху земята на Израел,която ислямски арабски терористи нелегални нашественици незаконно окупират след 1948,постоянно тероризират и ограбват с политически машинации и измамно име Палестинци по римско име на Израелска земя и не спрат противозаконно да ограбват,тероризират земята и народа на Израел, да финансират с милиони подкупи престъпните ислямски терор.групи като от ПА и семействата им в Газа,терора ще продължи

34

Анонимен

преди 8 месеца

Целта е геноцид да няма палестинци в Израел , Да съборят джамията Ал Акса и евреите да построят третия храм и да се възцари мешияха - царя на царете .. глобалната империя се нуждае от глобални символи..

33

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас , Алкайда , Ислямска държава - са едно също - контролирани от САЩ от ЦРУ..

32

Анонимен

преди 8 месеца

До: За хората с къса памет - Хамас докато бяха в Сирия бяха герои, тук са вече терористиИ Ал кайда бяха така

31

Анонимен

преди 8 месеца

За хората с къса памет - Хамас докато бяха в Сирия бяха герои, тук са вече терористи.

30

чвор

преди 8 месеца

И между другото днес Израел днес са избомбили южната част на Газа, където изпратиха цивилните да се изнесат...Кой както иска да го разбира!

29

Анонимен

преди 8 месеца

От 3000 години за целия район спорят Египет и Вавилон, Асирия или Персия!

28

чвор

преди 8 месеца

В кви времена живеем...преди по-малко от месец канадския парламент ръкопляска на крака на нацист от СС, който изненадващо се е борил за независимостта на Украйна!! през втората световна война. Нищо, че Канада е съюзник на Русия и губят над 50к души! 200 овце аплодираха на крака барабар с евреина президент на Украйна. Днес гледам снимки, че в знак на солидарност паметника на Бандера е с цветовете на Израел! Това вече граничи с тежка шизофрения!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Джендърчета, разбрахте ли разликата между специална военна операция и геноцид над цивилно население. Не ви чувам нещо да защитавате палестинците. Ама така е, като сте преоблечени в рокли фашистчета.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Реалистчо, реалистчо мноо си зле брат. А случайно да знаеш, че нито Соломон, нито Давид са исторически/научно доказано съществували личности? Т.е., дати го кажа по-простичко, че да ме разбереш, никой досега не е намерил доказателства за съществуването им, за разлика например от Ирод Велики, дето сам си изклал народа, изнасилил на сина си жена му и т.н.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Абе не става въпрос за освобождение а за контролиране на територии доколкото разбрах.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Ако не са Хамас, още преди десетки години юдеите щяха да смажат палестинците и останалите живи да бъдат изгонени и да завладеят всички територии. Още от стъпването там в началото на 20-ти век, юдеите постоянно завладяват все повече от околните земи, като целта е един ден всички възможни територии да са техни.

23

Програмист

преди 8 месеца

Хамас никоя арабска държава не ги иска защото са под контрола на ЦРУ.. И създават само ядове , в Сирия бяха на страната на терористите. В Египет с Мюсолмански братя ..

22

Анонимен

преди 8 месеца

Пусни го под одъра, да ти се качи на главата!! Същото е и с турците в БГ.

21

Анонимен

преди 8 месеца

До USASUPER КИРО НОФ умствено изостанал и слабоумник , от училището на Цеко

20

Програмист

преди 8 месеца

При всички конфликти Хамас срещу Русия .. Дори във войната на Съветския Сюз в Авганистан е имало части на Хамас .. В Сирия също. Хамас са също като Алкайда инструмент на ЦРУ

19

Програмист

преди 8 месеца

Това е факт Хамас създаден е създаден от ЦРУ и Мосад .. Клон на Мюсолмански Братя..Хамас в Сирия бяха на страната на терористите и се биха срещу Башар Асад заедно с Ислямска държава.. Тези дето в покрайнините на Дамаск Вагнер ги вадеше от дупките ...

18

Хетеросексуален

преди 8 месеца

Що не пишете нещо за изслшването на Цанов по случая с А. Петров? А, жени?