278

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

В Газа ревнаха, всичко свърши - няма вода, храна, ток, болниците не работят. Само заложниците и ракетите не им свършиха.

277

Анонимен

преди 7 месеца

москва трябва да изгорят там са терористите

276

маилс

преди 7 месеца

Алоу аиде да мислиш преди да клеветиш.Хамас са тия оцелелите след геноцида на Евреи и САЩ и те няма да се спрат докъто не видят родната си земя свободна .Когато нон стоп евреите усвояваха чуждото всичко беше ок ,но сега когато болката преля са терористи .Цивилното население на Газа са техните жени,деца ,родители и точно тях убиват по погрешка

275

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Хамас се крият зад цивилното население в Газа. Изкопали са тръби за вода за да си правят самоделни ракети от тях. Такава ракета е паднала в болница в Газа, има 500 жертви. Айде русофилите викайте гойда за Хамас.

274

Анонимен

преди 7 месеца

Що имам чувството, че следва подравняване на терена в Иран, съответно край на иранските доставки за жужака и в крайна сметка бой,eван и украинска музика за ***?

273

Анонимен

преди 7 месеца

До Хе Хе Арабите имат бол пари да си накупят играчки от дяда Вова за 10 войни. ............... а дядя ти Вова щото има излишни играчки и затова обикаля като гладно cигане и проси от Ким и Си.

272

Анонимен

преди 7 месеца

До ха Сега са достатъчни само два подводни дрона в района на реакторното и край .... ама да не са само картинки от презентацията на малкия :)

271

човека с бича

преди 7 месеца

Израел трябва веднага да спре войната и да се сключи окончателен мир в региона с цената на всичко.. Но, щом армадите на САЩ и Великобритания са там е ясно, че 3 тата световна война, която започна от Украйна ескалира и оттук нататък Злото ще се развихри с пълна сила!

270

Дремемин Акура

преди 7 месеца

Много ни е страх, рзбрш ли.....

269

дИво мИнджев

преди 7 месеца

Един залп от Калибри, Кинжали и Циркони и плаващия говежжди цирк отива на гастрол при Посейдон. ХАХАХАХАХА

268

Марко

преди 7 месеца

Спомням си бягството на американците от Афганистан ,как талибаните по джапанки и АК 47 ,ги принудиха да изоставят техника за млрд долари

267

Антикомунист

преди 7 месеца

Чудя се , как така , тези щати толкова оплаквани от червенорусофилите, че са я закъснели яко могат да помагат на Украйна, Израел , Тайван, Южна Корея и на кого ли не. Така ,че се сещам за Марк Твен , който казва: опасявам се че слуховете за моята смърт са силно преувеличени!!!!!!

266

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Какво правиха Ясер Арафат, Махмуд Абас, Абу Джихад? Криеха се в Тунис, харчиха милиарди долари за екстравагантен живот, докато пращаха палестиски деца да се бият с оръжия и да стават мъченици на боклучавата им религия. А сега къде е лидерът на групировката Хамас - в имението си в Доха, Катар, казва на палестинците да не напускат Газа за да ги ползва за жив щит на терористичните клетки. Хамас и другите подобни групи си получават точно това, което са си заслужили с годините.

265

ха

преди 7 месеца

Това бе впечатляващо преди 80те. Сега са достатъчни само два подводни дрона в района на реакторното и край ....

264

Ясер

преди 7 месеца

Научавайки тази информация руzко-палестинските терористи и сие получават из отзад внезапно разкритие с прииждаща кафява вълна.

263

наму

преди 7 месеца

До Бай ДрънТи като четеш гледай и да хванеш смисъла!

262

Анонимен

преди 7 месеца

Какво следва.Следва продължение на арабската пролет.Или удар по единственната останала въоръжена до зъби ислямска държава Иран.Всичко е мислено и премислено до последния детайл .Включително и проспиването на МОСАД.

261

Хе Хе

преди 7 месеца

Дяда Вова сега кат продаде малко далекобойни ракети и подводни дронове на арабите тез 40-50 годишни хамерикански тенекии ще пълнят памперсите и шъ бегат ако не са на фойерверки и на дъното. Новият Виетнам е близо. Арабите имат бол пари да си накупят играчки от дяда Вова за 10 войни.

260

Иванов

преди 7 месеца

Този брадат козел хуменей ще гризне дървото ако не озъпти терористите си,ще види истинската мощ на тъмната страна

259

АНГЕЛ

преди 7 месеца

Ако сте християни има само 2 причини да подкрепяте Палестина. Бъдете честни!!! Ненавиждате САЩ ,които от своя страна подкрепят Израел и затова подкрепяте Палестина или просто мразите Евреи.Горе долу мога да ви разбера защото врага на моя враг е мой приятел!Аз също ненавиждам САЩ но съм напъло убеден че Ислямистите не са ни никакви приятели. Тяхната цел е само една -Джихад чрез Ислямизиране и мястото на тези прими.тивни същества със сигурност не е на тази планета !!!