52

Анонимен

преди 6 месеца

Навярно шефовете на футбола в Албания не си падат по алкохол и Преслава, нямат собствени хотели и не назначават роднини и познати? И се занимават с това, което им е работата - изобщо скучни хора

51

Анонимен

преди 6 месеца

Перуката има сичката влас и е некадърден да оправи футбола.

50

Bormann

преди 6 месеца

Mижжава шипощина не е направила нищу.... участие на еврото не значи нищу..... историята помни само победителите :)))

49

Аз мога...

преди 6 месеца

...на дълго и широко да ви разкажа как БГ направи силен отбор за САЩ 94.Но това може да каже всеки втори фен, който по-задълбочено се интересува от футбол, да не попадате пък на Нойзи. Аз съм водил детски отбори докато даскалувах, 5-6 кл. на малки врати и 7-8кл. на голямо игрище. В нашия район бяха десетина села, мачовете бяха с разменени гостувания, беше голям ентусиазъм и подкрепа, но имаше дисциплина и тренировки. Победителят играеше финал с градския първенец.

48

Анонимен

преди 6 месеца

До 50: Защото е позор! Даже джурналята в тоя сайт ги е срам да пишат за това.

47

Анонимен

преди 6 месеца

А защо няма статия за мача с Албания?

46

карачанаков

преди 6 месеца

Аз съм ГОСПОДов,пардон Десподов,съжалявам колеги ама писна ми да ни и да ме смятат за некадърници, да си кажем истината нещата ще се оправят когато бате Митко стане президент,тогава и дузпите ще вкарвам и точно ще подавам.Бате Митко Бербатов президент.

45

гост

преди 6 месеца

Уважаеми журналисти и спортни анализатори, време е да започнете да назовавате истинските причини за неуспехите ни , а не като ощипани моми да премълчавате и само да заявявате това което и ние виждаме. Нали това ви е професията или сте просто говорители на определени кръгове. Докато всеки от нас не остави удобствата и не си сложи "главата в торбата "тая държава няма да се промени.

44

Чорбаръ

преди 6 месеца

Колко струва на държавата този Национален отбор,?Министъра на спорта да им спира кранчето и вероятно фигурантите ще се откажат сами.То бива да излизаш със свалени *** ама да стоиш в партер и да чакаш да те оправят не е добре.

43

Ali Ahmed

преди 6 месеца

Како кажа: Играли добро али немали шанс!

42

Наши хора само...

преди 6 месеца

То и в националния както и на всякъде само връзкари и калинки ,чичовото, батевото на спонсоро племенника на богатия сина -да рита там да не се дрогира само или да бачка там в неква агенция пакетите да събира да не ходи по мъжки *** и да се боцка .И те така я докарахме до тука във всички сфери на бита в държавата...

41

Футбола е колективен

преди 6 месеца

Наще са добри индивидуалности, бих казал са с по-голямата индивидуална класа, но не играят като отбор. Елементарни неща, които трябва да са сработени не им се получават в отборната игра.

40

Елементарно Уотсън

преди 6 месеца

Нямат хора с перуки на ръководни постове.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Българите не могат да спират топката, да обработват и да подават. Не могат да шутират точно и да играят с глава. Да не говорим, че не могат да тичат. Албанците горе-долу го могат. Това създава разликата, едните са футболисти, другите - не.

38

Младияпремиерсхарема

преди 6 месеца

Вместо да получават големите си заплати можеше да построят някой национален стадион и ритнитопковците, и шефовете им.Това няма да се случи докато не бъде закрит този отбор:)))).

37

Да се знае и помни!

преди 6 месеца

До ОбективенАлбанското правителство отдааавна изпрати на Украйна каквото имаше от съветската техника...И както по-долу писаха, в Албания има паметник на Джордж Буш, а не на Енвер Ходжа (или Тошо, като у нас!)

36

Анонимен

преди 6 месеца

Рибата, се вмирисва от към перуката!

35

От хайманите му съм

преди 6 месеца

Питайте го това шефовете на БФС. Те си мислят, че сега е 1994 г, а Бобито им е вратар на дузпите. При това трезвен. Доста години минаха от тогава, а дори и сега му се случва да е трезвен. Така е и с бившия кмет на Слимен, когато не е дрогиран. Както и със собстевика на Левски от Пподуяне, който не знае, че дълговете и заемите си се плащат. А пък, то нито пари, нито футбол има. Добре, че дойде сърбина, за да им го каже. То, футбол си се прави с футболисти. Имам около 250-300 официални мача.

34

Анонимен

преди 6 месеца

попитали радио Ереван: - Каво прави пееруката след мач на БГ националите. Радио Ереван отговаря: - Литва.

33

Само питам

преди 6 месеца

Кога ще ги стигнем албанците?