44

Анонимен

преди 6 месеца

Много настинка, много нещо. За два ***- в концлагер ще почнат да вкарват. Ваксаджиите ***. Или през комина и дим да ги няма :)

43

До Бате

преди 6 месеца

Бате я по-добре не се занимавай с коментари и мислене, че не ти се отдава, а продължавай да въртиш геврека на куриерската баничарка. Такова чудо, като биоцид повърхности със срок на действие една година нЕма.

42

Анонимен

преди 6 месеца

В цял свят никой вече не говори за ковид, само тук, даже и пари за ваксини се похабиха, но кой ще ги сложи вече, даже и ваксинираните не ги искат.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Супер, реформа до реформа, промяна до промяна, вместо улеснение, бюрократщина и затруднение на хората. Е що така.:))

40

токмак

преди 6 месеца

бооооооооооц боц боц боц...бооооц боц боц

39

ъъъ

преди 6 месеца

Ами какво да правят хората, като не знаят утре какво ще им наредят. Днес свалят карантината, утре, като им кажат пак да отварят цирка ... какво по-напред, закони ли, маски ли, пейки ли. Ей така - на стендбай, си е най-добре. *** сега, на някого му било неудобно - да не сме ги избирали на нас да ни е удобно, нали за евроориентацията, демократичните ценности и прочее ги пратихме там.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Тези министерства са незаконни - ние не сме ги избирали. Следователно и фашистките им заповеди са незаконни

37

До всезнаещите

преди 6 месеца

Защо няма Ковид в Украйна, Русия или Белорусия? Има още много, но питам, те свръхчовеци ли са! По Дарвин слабите биват деселекционирани! Какъв е извода?

36

Анонимен

преди 6 месеца

кои са шизотата където се мерят за грип??

35

dabbe

преди 6 месеца

Трябва да си не просто много, а уникално супер ***, да ходиш да си правищ тест за ковит.

34

Анонимен

преди 6 месеца

"Имаме право да лаем САМО ИТ спецовете с 5-цифрени заплати, защото болничният ни за гледане на дете ще е 80% от мизерния максимален праг." Хвалите се, че взиамте по 25 бона, но не може да си позвите една бавачка ...

33

Анонимен

преди 6 месеца

До до 29 - 30 Само дето, по-това време бях в Дания и повярвай ми - даже хората в колите си бяха с маските, на клелата си бяха с маските, всички бяха с маски, но докто не стана пролет, случаите не намаляха. През това време НИКОЙ не си свали маската от лицето. Дойде Коледа и ударихме някакви по 70-80 000 новозаразени на ДЕН ...

32

Ха-ха-хаааа....

преди 6 месеца

По тази логика, ученик с COVID-20 под карантина за 14 дни, класът- за 10.

31

Театър Сълза и Смях

преди 6 месеца

Пълни глупости!

30

Анонимен

преди 6 месеца

"Чакам да ви видя бачкаторите как ще ме издържате, като изляза аз болнични. Нищо не си схванал от твърдението. НИЩИЧКО." - Разбрах, че си злобно и заядливо човече, което иска "бачкаторите", да страдат, като им иточи средствата, илиззайки в болнични. Отнчало си мислех, че си просто либертарианец, който се оплаква, че плаща данъци, но ти си просто мизантроп, който мрази всички и всичко. Не може ли, "спестетните от осигуровки" пари, да ги инвестираш в здравна застраховка или някакъв фонд?

29

Анонимен

преди 6 месеца

А стига сте ходили да ви тестват за този грип! няма тест няма ковид!!!

28

до 29

преди 6 месеца

Само дето се оказа, че маските са повече от полезни. Пример- Южна Корея, която първа се пребори с Ковид и забрави що е това за няколко месеца. Ама там имат самосъзнание хората от десетилетия- винаги с маска, ако имаш съмнение, че разнасяш зараза.

27

Анонимен

преди 6 месеца

До до 25 - Само дето се оказа, че маските са безполезни ...

26

DO 25

преди 6 месеца

Знаем ви да, на протестите на Копейкин ви видяхме антимаскаджиите- 20 човека от прованса метежи седнали да правят... То умира от страх, роб до живот със заплата на азиатец в памукова плантация, ама иначе много знае на приказки- маска нямало да носи, горд бил, смел бил, не бил овца, не бил роб АААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА

25

123

преди 6 месеца

Болните деца не ги водят в училище или на детска градина, но ги водят на работата на родителите, по магазини и по заведения. Разнасят зарази.