130

Hd[f

преди 7 месеца

Тая женица не знае къде се намира.

129

хахахаха

преди 7 месеца

ще пуснат още едно платно на магистралата? само за нелегални?

128

Друг

преди 7 месеца

С транспорта ли сте готови?

127

---

преди 7 месеца

А каква вълна.Евреина да си прибира шутовете .Какви са тия бежанци .Кой му позволи да си играе със съдбите на милион палестинци .ЕС какво гледа отстрани чуди се на кого да заповяда да ги прибере.

126

Анонимен

преди 7 месеца

Може да се каже, че сме готови когато на всеки км. от границата ни има картечно гнездо или снайперист.

125

Анонимен

преди 7 месеца

Как сме подготвени за бежанска вълна? Нещо конкретно? Да не би това да са тези 50 души изпратени за подкрепление на границата? А къде ще ги настаните, с какво ще ги храните и топлите, зима идва. Само общи приказки.

124

Анонимен

преди 7 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин- Мордашов,Чорни,Милер, Усманов,Дерипаска, Викселберг, Микелсон,Ротенберг ,Абрамович,Авен са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.

123

Ddd

преди 7 месеца

Ще има много непридружени малолетни деца с бради по големи от моята.

122

Рико

преди 7 месеца

Няма деца,жени,старци тия амуджу не ги искам в България.Слушам как от сглобката ни обесняват как подкрепяли Израел и запазването на еврейската същност на държавата,а нас ? Ние не искаме ли да запазим православната си същност?Браво на Унгария и Орбан ,може само да се учим от тях.

121

Емигрант

преди 7 месеца

Старт на ново плашене ! На къде са тръгнали палестинските пингвини и как ще пристигнат в България ? Посоките на света познати ли са на политиците и особенно географското положение ? Тези пингвини са терористи до един, затова и Египет затвори границите си за тях, а и като са тръгнали за западна Европа защо им трябва да заобикалят през България, по трудният маршрут и по-опасен от водният ?

120

Нафърфарий

преди 7 месеца

Бг не е в състояние да се справи с растящите проблеми на собственото си население, тази К///шка съ опитвъ да нъ убеди, че държавата е готова да се справи с "нова бежанска вълна"!?!?!? Аман, от некомпетентни юпита и меринджеи, ейй....!!!

119

ДЕЦАТА НА ПУТИН...

преди 7 месеца

РУСИЯ СЕ СЪЮЗИ С ИСЛЯМИСТИТЕ СРЕЩУ ХРИСТИЯНИТЕ..... ЗАПОЧНА ВОЙНАТА СРЕЩУ ЕВРОПА И УКРАЙНА... ОРЪЖИЯТА ИМ СА ДЕЦА И МЛАДЕЖИ НАСОЧВАНИ КЪМ ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ....

118

Кико

преди 7 месеца

Още една която не е виждала оградата дава коментар.

117

Анонимен

преди 7 месеца

От тук направо за Германия, а там вместо рай и охолен живот ще ги чака, икономии на светло и топло, митът им ще рухне, но тия няма да работят и ще искат всичко.

116

Анонимен

преди 7 месеца

МноО ПО-здрави , от Меркел !

115

Анонимен

преди 7 месеца

Е що бягат към еврогейска Европа и прогнилия запад, нали всеки момент ще се срути финансово и политически.

114

Анонимен

преди 7 месеца

Динко от Ямбола да сформира отряда , от държавните чантаджии , никаква файдЪ !

113

Анонимен

преди 7 месеца

ТОВА ГО ЗНАЕ И,.. ВСЯКО ДЕТЕ , само Денков -НЕ!

112

анонимен

преди 7 месеца

Тази лелка с чужда пита помен прави. Тя ли ще ги издържа, да, ама не, такива като мен ще опъват и ще работят за без пари, в смисъл с чудовищни данъци заради безмозъчната им политика

111

Анонимен

преди 7 месеца

Какво сте готови бе, вие не знаете какво е бежанска вълна, освен това се чака цунами и то няколко. Ще пометатат паянтовата ограда барбар с граничари и военни. Не ми се мисли, каво ще стане по бг градове.