194

))

преди 7 месеца

злото джудже някога изряза релсите на тестолинейката Ч.Бряг- Оряхово

193

Анонимен

преди 7 месеца

Дават ли се по 20к на дете *** ще умножат. Ако ще се дават пари то трябва да е под формата на опрощаване на данъци. Родиш дете - следващите Х години си освободен от 10% данък, докато не стигне размер 20к.

192

Един до Една

преди 7 месеца

Аз имам свой апартамент и взимам 7 бона. Айде да решим демографския проблем на България ;)

191

Един

преди 7 месеца

Айде пак се почна с конспирациите за Ран *** и американската посланичка. Стига сте се ловили на конспирации бе ганьУвци

190

Анонимен

преди 7 месеца

Демографията е трагична заради плана Ран-Ът.Там си е посочено колко трябва да сме.Даже една хамериканска посланичка преди години нагло заяви,че повече от 4 млн не им трябваме.И хамериканците не ни трябват,но никой не ни пита.

189

Младияпремиерсхарема

преди 7 месеца

Каква демография, народа е трайно безработен все още няма безусловен базов доход,и тнт, докато не остане никой на тая територия:)))).

188

Анонимен

преди 7 месеца

Слушайте Жорж Сорос много Умен Жена. И да умре и загине Сорос Слушайте нали имаше такава песен

187

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 7 месеца

Смях, този се замислил за 1400 годишнината а не казва, че от 2025 г. България приключва окончателно. До сега приключи армията която е под патронажа на Брюксел/НАТО, вътрешната и външната политика на България е под опеката на Брюксел/ЕС. Остана само българския лев който след година приключва а този се загрижил за след 60 години. Те и сега децата знаят английски по добре от българския(справка матурите).

186

Анонимен

преди 7 месеца

Малкият М uk ги заприказва същите като Сър Г еj. Ми да се бръкнат в джобовете и да зараздават! Да не би да нямат! Или пак от наще данъци.... И пак ромите на далавера ...

185

Анонимен

преди 7 месеца

Имам решение - няма ли как да измислим пред ЕС ,че ромите са радикални и са терористи и да почнем да ги преследваме строго заради възгледите им ,че българите трябва да умрат...Колко трудно е да се подправят няколко факта?

184

Възраждане го говори

преди 7 месеца

от петилетие вече! Този сега стоплил! Даже имат и програма и даряват пари за деца! Който не се интересува какво правят, каква програма имат няма как да знае! Така се прави по Европа, но в България е по иначе, човеците очакват вълшебния пръстен на на този, който ги язди да го завърти и хоп всичко е оправено! Даже започвам да си мисля, че Възраждане вече не искат да влизат в политиката, защото следващия кабинет ще обере плодовете на актуалния кабинет и след това ще има жестока варварска криза.

183

Анонимен

преди 7 месеца

Аз си мисля, че ако някак си ромите изчезнат от територията на БГ , тук ще е съвсем различно ! Всичките пари от нашите данъци ще отиват за възрастните - който наистина са работили и заслужават достойни старини, за децата - по-добро образование, по- хубави зали и уреди за спорт и други занимания..., няма вандали...или поне достатъчно малко, че да изтърбушат всичко....кражби, побой, катастрофи, саморазправа...малко ще бъдат и хората ще виждат смисъл да са тук!

182

Една

преди 7 месеца

Нямам деца, защото едва се издържам с една заплата... А хазяите вдигнаха наема, заради шиб***нитр украинци, които плащат повече. Как да имаме деца, като не можем да си позволим нормални жилища?! Докога ще се толерират другите етноси пред българския?! Демографския срив ви вълнува предизборно, защото и избирателите ви се усетиха и спряха да раждат като ***... Но след 02.11. пак ще забравите темата и ще си гледате гарнитурата на пицата...

181

НТД

преди 7 месеца

Аз съм на 35 г. с 2 деца на 6 и 10, ако имаше подкрепа и наистина помощ от милата ни държава, щях да имам поне 4. И двамата със съпругата сме висшисти с хубави професии. Но като гледам на къде вървят нещата, след 5 г.ще сме емигранти....тъжно....тази земя ще остане на *** ни събратя....Няма Такава Държава. ...просто

180

Българин

преди 7 месеца

Раждаемоста се вдига когато доходите се вдигат. Не когато давяш по 20к на р0меите

179

този пък

преди 7 месеца

докога ще продължава да се пробва пак да влиза в управлението. Не се ли наяде вече този?

178

Dokoga

преди 7 месеца

Dпс командва, но кой разбира..НЯМА ДЕТСКИ ГРАДИНИ, НОВИ, НО КОМПЛЕКСИ СТРАШНИ ИМА. КОЙТО УЦЕЛЕЕ УСЕЛЕЕ.ФЕОДАЛИТЕ ДЕЙСТВУВАТ. НАРОДА СПИ. ВЕМЕ БИЛО ЗА НОВО.....

177

Анонимен

преди 7 месеца

честито ако стане някога това значи всички роми ще станат милионери за 5 години

176

Анатема

преди 7 месеца

И този шушумига има изключителни заслуги за опростачването на нацията и за прокуждането на децата ни от бащин дом .

175

Анонимен

преди 7 месеца

До анонимен 181 - Досега никой не е имал 60% от населението с наднормено тегло ...