9

Българин

преди 7 месеца

Къде са състрадателните коментари за изселването на стотици хиляди? Вчера голям рев за арабските, а днес оглушителна тишина относно еврейските евакуирани. Хамас за пореден път показаха, че са коварни страхливци, а собственото им население е само един жив щит. За разлика от арабите, еврейте се грижат и за свои и за чужди цивилни. Затова и ще победят. За Израел!

8

ivan

преди 7 месеца

da mrat mamkavi evreyska

7

Анонимен

преди 7 месеца

Ами като преместиш 500.000 от местата, в които живеят и работят, къде ги настаняваш? На палатки ли?

6

Анонимен

преди 7 месеца

Не берете грижа за заложниците. Израел не е България, да си зарязва хората в собствената държава. През 70те пратиха командоси през четири вражески държави чак до Уганда, където палестински терористи бяха отвлекли самолет. Избиха до крак всички, заедно с 120 гвардейци на угандийския президент джихадист и върнаха всички до един. Единствената жертва е бил командирът на отряда - братът на Нетаняху. Ще хвърчат ч*алми скоро.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Ами като преместиш 500.000 от местата, в които живеят и работят, вероятно се отразява и на икономиката. Войните не са хубаво нещо.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Половин милион евакуирани в Израел и половин милион евакуирани в Газа заради тези терористи. Жива война си е.

3

Анонимен

преди 7 месеца

А колко палестинци са евакуирани, или те не са интересни?

2

Анонимен

преди 7 месеца

И това как се отразява на живота в Израел? Има ли и доколко съществуващи, работеши производства? Израел няма тил, както Русия. Всички действия на израелското правителство сега са , меко каано, деконструктивни. Нито ще "спасят" заложниците, нито другите израелтяни ще видят спокойствие. А и кой ще храни и ще ще поддържа половин милион армия продъжително време? Не вярвам да имат запаси задълго. Не вярвам. Техите войни винаги са били локални. Що свой народ вече погубиха.

1

Бонго Бонго

преди 7 месеца

Пиндираската Румен Радев уволни 13 000 българи от работа. Увеличи външният дълг с 15 МЛРДА евро.Тока, храните в пъти.Няма ли да го пратите в Русия да се бие срещу Украйна.