85

Анонимен

преди 10 месеца

уф тоя нема ли да омре вече на някоя стълба на самолет, не му ли писна само да се влачи и да припада, данаправи нещо различно.

84

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

тоя да не са го жертвали вече службите и да го пращат там, за да липса уж видите ли инарците го утрепали, един вид търсят си повод?

83

Анонимен

преди 10 месеца

Той знае ли? Да не го ползват като жертвен агнец? Да го думнат завалията и после САЩ да почне да пуца където си иска.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Посланикът на смъртта и разпалващ всички войни на Земята.

81

гошо

преди 10 месеца

Мисля, че има заден план и е грешка. В този момент не е добре да ходи там.

80

Анонимен

преди 10 месеца

той така както пада и се ръкува с въздуха може и да го жертват за нещо по-голямо. по-добре да си стои в белия дом

79

Пешо Z

преди 10 месеца

България има право да се защитава от американските слуги.

78

Анонимен

преди 10 месеца

Възстановен е мостът в Мариупол над река Калмиус близо до Азовстал, през който минава най-важната транспортна артерия от ДНР през нови територии към Крим.

77

3

преди 10 месеца

Ако обаче Белият дом реши, че подкрепата за конфликта в Близкия изток си струва, това вероятно ще означава незабавно оттегляне на САЩ от финансирането на Украйна. Израел веднага реши да поеме щатските субсидии, упорито претендирайки, че се бори с тероризма чрез безразборните бомбардировки на Газа. Дали израелците ще получат тези пари вероятно ще разберем след посещението на Байдън в страната на 18 октомври. Боят между Израел и Украйна за снаряди и пари ще започне след 3... 2... 1...

76

2

преди 10 месеца

Не е известно каква е спешността на такова искане, но Израел едва ли има нещо в полезрението си. Експерти прогнозираха, че за Байдън ще бъде трудно да се споразумее дори за 2 милиарда долара помощ с Конгреса - малко вероятно е той да прокара в парламента законопроект за сума, пет пъти по-висока от тази цифра, особено само за Израел.

75

1

преди 10 месеца

Израел поиска спешно 10 милиарда долара от САЩ. Според The ​​New York Times, позовавайки се на източници сред служители на Белия дом, Израел иска спешна помощ от кабинета на Байдън. Въпреки това 10 милиарда долара са, меко казано, значително по-голяма сума, отколкото Вашингтон очакваше да плати. Два дни по-рано Белият дом обяви, че общата помощ за Украйна и Израел ще бъде само 2 милиарда долара.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Нанесен е удар по разположението на зомбираната по натовски стандарт биомаса в Славянск. Общежитието на селскостопанския техникум приюти грешните "земеделци". Украинската страна уверява, че "няма жертви".

73

мдаа

преди 10 месеца

По същата логика и Русия има право да защити народа си и затова се бори с укрофашистите. Включително, за да предотврати бъдеща заплаха се налага да продължи с борбата и боя на Укроландия. Някой веднага ще напишат, че Русия е нападнала Украйна. Да, но осем години укрофашистите избиваха рускоговорящи в Донбас. Даже много ги чака Путин. Но западните лицемери използваха Минските споразумения не, за да решат конфликта след преврата в Киев, а да въоръжат укрите.

72

До 76

преди 10 месеца

Държавата Палестина е частично призната държава в Близкия изток. Тя претендира за територията на Западен бряг на река Йордан и ивицата Газа с източен Йерусалим, които са под фактическия контрол на Израел. Независимостта на държавата е обявена на 15 ноември 1988 г. от Ясер Арафат в Алжир.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Ако се спъне и падне, това терористичен акт ли ще е? Да не почне нова война заради едното падане?

70

РУСКАТА ВОЕННА

преди 10 месеца

База в Тартус....новата Zмишена на щатските самолетоносачи....

69

Анонимен

преди 10 месеца

9/11 - отново

68

ФлякФ

преди 10 месеца

Сега може да го утрепят с някоя уж палестинска ракета и да започне широкомащабна война срещу всички арабски страни и всички останали противници на САЩ, Израел, Великобритания, Канада и *** на *** им.

67

Анонимен

преди 10 месеца

За суздаване на държава Палестина е взето решение оше през 1948 г. в ООН, решението р от "великите сили", но те е възприето пт местноте тогава. Но през 1977 г. 103 страни в ООН гласуват отново по ръпроса. И Жозеп Борел наскоро се изказа за влизане в сила на реализация на решенията на ООН от 1977 г. Не знам защо в българските мерии пропуснаха това негово изказване. Може би, защото, вкл. по думите на Байдън, Израел е създаден като полицай сред арабите, а не за благото на евреите.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Ракетите на Хамас са евтини и без насоченост, къде попадне. Не е умно да се приравняват с изстрелваните от Русия ракети. Едно е пушка кремъклийка, друго снайпер.