100

нн

преди 8 месеца

Персите не са за подценяване. Стара цивилизация. Още утре може да ни изненадат. Хамас без тях са нищо. А, бе на Израел му предстоят изненади, Израел е дребна държава, колкото и да е милитаризирана, важни са хората, колко са, ограничени са, колкото и САЩ да ги подкрепят. Израел се надценява и това се вижда, но ще има последствия. Байдън не случайно излетя като ужилен за Израел, усеща че олеква. САЩ в случая не предат и това се вижда.

99

Християна

преди 8 месеца

Ислямските араби имат 23 арабски от 54 ислямски държави, но като всички корумпирани са ненаситни да убиват,грабят, погубят повече и завладеят целия свят понеже са обсебени от дявола като са продали истината за пари, сменили са истинския Бог с идолите си като политическа власт,чужди богатства, терористични диктатори,затова и основната им мишена е Божият свят праведен Народ и Земя Израел, които ислямистите противозаконно окупират, тероризират, клеветят лъжливо и убиват зверски, но Божият съд идва

98

АнтиТерорист

преди 8 месеца

Иранският ислямски терористичен режим е основният организатор и виновен за създаване въоръжаване и финасиране на всички ислямски тертористчни групи част от ПА престъпната организация на Ислямски арабски окупатори фалшиво третирана узаконяване противозаконно финансирана за престъпления срещу правосъдието като фалшива пропаганда и срещу човечеството и мира като терор,войни, геноцид така че заедно с ООН про-терористи всички ислямски престъпни режими като Иран ПА Сирия...да под Божия съд проклятие

97

Вижда му се началото

преди 8 месеца

Щом вече имаме ,,Оста на Съпротивата",занчи вече имаме разделение на минимум два враждуващи лагера,около които скоро се очаква да се присъединята и много други държави.Иначе как ще стане големия бой.Та скоро очаквайте не бежанска вълна,а направо ,,преселение на народите" в посока БГ.

96

Анонимен

преди 8 месеца

Оста на Злото са Хазарските *** Глобалисти управляващи САЩ трябва да бъдат унищожени те искат пълен контрол над Света погледнете тяхната Марионетка другият Хазарският Ром Сорос направи 50%от западноевропейското население АфроЮжноАзиято ЛатиноАфриканоИндиянско през така наречените бежанци а Израел е съществувал още преди 2000 години по тези земи просто трябва да се по мерят със Палестина. .

95

Кравар

преди 8 месеца

Абе кой е казал че Европа била християнска ?!? От как има хора на тоя свят - ба всяка територия народи идват , отиват си , други идват . Религии сменят .Така е било , така и ше бъде - и в Европа и навсякъде !

94

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименИ какво направи Индия? Ампутира си част от тялото, тъй наречения Пакистан! Пакистан са индийци, но понеже са ислямизирани, са врагове с родината си Индия!

93

АНОНИМЕН 007

преди 8 месеца

В ПЛОВДИВ ЗАБЕЛЯЗВАМЕ МНОГО ЗАЧУЛЕНИ И ЗАБУЛЕНИ, МУСТАКАТИ И БРАДАТИ! ДА СИ ХОДЯТ ОТДЕТО СА ДОШЛИ! БЪЛГАРИЯ Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА, МАРШ У ВАШИТЕ ШИРИНИ!

92

Алекс

преди 8 месеца

До Анонимен90 Египет и Йордания не допускат бежанци от Газа,защото знаят,че там живеят предимно терористи.На клиповете се видя в какъв див екстаз беше изпаднала тълпата в Газа,докато се гавреше с пленените израелци.

91

Писна ми

преди 8 месеца

Айде да литва първата ядрена бомба и да се закрива тоя цирк "човечество", за нищо не ставаме.

90

Пацифист

преди 8 месеца

Явно руснаците са им дали ядрени технологии в замяна на дроновете и ракетите иначе няма как да са толкова отворени при условие ,че най мощните оръжия на САЩ са до бреговете на Газа...

89

Анонимен

преди 8 месеца

Западът финансираше муджахидините и Осама Бин Ладен в Афганистан, като мотото бе "целта оправдава средствата". Тази нишка на експлоатиране на джихадисти бе продължена в Ирак и Сирия, когато очевадно се финансираха ислямисти, включително и от Израел. На тях не им пречеше да финансират и лекуват брадати сирийски бунтовници, сродени с ИДИЛ на сирийско-израелската граница. Докато Хамас се снимаха и се биеха под същите флагове на сирийската опозиция.

88

Анонимен

преди 8 месеца

Вземете пример от Индия, която беше на мушката на ислямизма в опитите си да бъде завладяна от него. Индия съумя да си стъпи на краката и да овладее и да изхвърли тази форма на див арабски ислямизъм. Индия разбира случващите се събития в Израел и Палестина и е направила своя цивилизационен избор. Защо Европа допусна на своя земя всичките тези маси от чужди култури, които не желаят промяна? Режимите допуснали ги трябва да бъдат вкарани в затворите.

87

Анонимен

преди 8 месеца

Пожелавам на братята иранци да се освободят от ислямския нацизъм и фашизъм, режим на мракобесие и терор.

86

Анонимен

преди 8 месеца

Ако Иран не се кротне в наглостта си, ще последват съдбата на Ирак.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Остта на терора е Москва - Техеран - Ислямистките арабски организации.

84

Анонимен

преди 8 месеца

Ислямизма в Иран трябва да бъде ударен! И да се върнат към персийските си корени, България и Иран имат общи корени. Но едните, ние, България, сме завладяни ит русизма, комунизма. Ирам е завладян от излямизма. Русизъм, комунизъм = излямизъм. Ударете режима на Техеран и Москва.

83

Хахото

преди 8 месеца

Всичко случвашо се сега пречи и на евреите и на палестинците. И от двете страни има умерени хора, реалисти, желаежи мирен регион. Но има и хора за които мирът е краят на тяхният свят. И това проблем за човешката раса.

82

Анонимен

преди 8 месеца

първо Украйна, сега Израел, очевидно е, че остта на злото стартира военни конфликти и подкопава световния мир с цената на огромни човешки жертви и страдания. Едни джуджета и брадати козели вземат решения за живота и съдбата на стотици милиони. Осъзнайте се. 3тата световна вече е започнала

81

do 96

преди 8 месеца

До Анонимен: Че то Америка си една еврейска колония. Всичките ръководни позиции са заети от кривоносковци. Пръста си няма да вдигнат за 50млн американци на купони, голяма част от които и бездомниц. Но повярвай пари за циионистите от Израел и подкрепа винаги ще има. Чакаме все повече американци да се опомнят и да пометат върхушката си, която обслужва чужди интереси.