27

океанска

преди 7 месеца

До МорскаНе така драга.Всеки има право да учи и затова не трябва да има спирачка като приемни изпити.Записваш,вземаш си 60те изпита,и това е.Защо ще ме спираш с приемен изпит?Когато кандидатствах ВНВМУ,пред мен един офицер подмени работата на кандидата.Така,че моля,моля.Случката е по Живково време,за протокола!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Жалко Ванче пак ще загубите скоро и старите ви учебници няма да ги има, имате прамо да плачете...

25

Анонимен

преди 8 месеца

Доцентът не управлява МОН. В просветната централа цари хаос, безхаберие и корупция. Покрай образованието съществуват множеството фондации, центрове за обучение и други структури, които гледат как да се обогатят.Учениците кучета ги яли, а родители дваж! Спасение няма докато МОН не бъде разбичкано . Там има всичко друго ,но не и професионализъм!

24

Вижте литературата

преди 8 месеца

За седми клас.Три листа разбор на"Стани,стани,юнак балкански",които учебникът трябва да назубри.То са метафори,инверсни епитети,лирически герой и лирически говорите.Ако Чинтулов стане от гроба,няма да разбере,че се отнася за неговото стихотворение.

23

Лошо

преди 8 месеца

Във затвора влизате момчета и момичета полицейски сами сте си виновни

22

Лошо

преди 8 месеца

От Елин Пелин РПУ ще ги съдят някой от служители във Райното управление превишилиса си правомощия като служители на реда и ще влезнат във затвора защото са вкарали едно момче от сл.Равно поле във психятрията без причина кмета Гриша Господинов ще го разпитата също

21

ха-ха

преди 8 месеца

Хайде поредният уж възмутен регистратор на събития и дървен философ ,който се прави и той на ощипана мома , сякаш от него не зависи !Другарю доцент , щом сте такъв фактор ,направете нещо по въпроса , внесете някакви предложения ,примерни програми ,идеи ,друго нещо конструктивно , за да не е сегашната матура в този вид ! Щото всеки може да се прави на интересен ,дори и да не е доцент ...

20

Анонимен

преди 8 месеца

С избраните автори и произведения може само да се отвратят подрастващите от самото четене,несъобразени са с възрастовата група,фиксиране на сексуализирането и суицидните мисли с избора на мрачни произведения на автори самоубийци.Върнете се към образованието преди 90г.поне.Цели се да се внедри хаос и разруха и в младото съзнание.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Жалко е цялото образование....

18

Анонимен

преди 8 месеца

Премахнете задължителното ДЗИ. Такова не трябва да има. ДЗИ-тата трябва да са по избор на ученика, защото в различните университети се изискват различни държани държавни изпити. Ако се кандидатства за биомедицина, се изискват матури по физика, математика, химия и биология. В нашата мила скапана държава такива матури не можеш да държиш, защото имаме ЗАБИТА матура по БЕЛ. Да не говорим, че в мноооооооого малко училища имат възможност сегашните ученици да учат едновременно и четирите нужни профила

17

Анонимен

преди 8 месеца

Да за съжаление е така сегашните за мутри.

16

наблюдател

преди 8 месеца

До Анонимен 11Е, другият убавец пък вика пунта мара...

15

Мда

преди 8 месеца

Матури трябва да има,за да си пълним джобовете.Да живеят частните уроци!

14

Анонимен

преди 8 месеца

Матурите са пълна карикатура, каквато е и цялото ни образование след "реформите" на Даниел Вълчев, който през седмица се явява по телевизиите да се прави на много умен!

13

Морска

преди 8 месеца

Матурите са излишни! Върнете приемните изпити в университета! Аз като съм завършила без матура, да не би да съм половин човек?! Който иска в университет, да се яви на изпит!

12

а

преди 8 месеца

Браво че махате махайте още!

11

а

преди 8 месеца

Прави впечатление как литераторите излизат заедно и коментират в рамките на приетия хорариум и стил на обучение по литература какво трябва да се чете ; ; ;.

10

Учител

преди 8 месеца

Хайде стига сте гледали заплатите на учителите ами си влезте в ролята на родители и накарайте капризните си отрочета да седнат и да учат. На човек, който няма никакво желание да те чуе, ако ще и факир да си нищо не можеш да му предадеш!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Жалка работа, а пак 2/3 изкарват двойки.

8

Не матура

преди 8 месеца

А Мадура това е ниското ниво на бг образуванието