41

€1900 за вечеря

преди 6 месеца

в Булгарисстан мутрите търсят 500 лева за кюфтета, сержирани в навесче на плажа с кеннеф в грастите

40

Анонимен

преди 6 месеца

Има хора за които 1900 са както за вас са 1,90лв. или дори 0.19ст.

39

Батман

преди 6 месеца

Прочетох коментара на бмв и мерцедеса да платиш за джанти 1500лв е нещо което виждат хората и любителите по улицата,, а да платиш за нещо в ресторанта и после само ти ще си го видиш в тоалетната е едва ли си струва, ядеш го и забравяш отива в цукалото , така че предпочитам най ефтин ресторант.. без да има гълъби или патици динозаври или мишки или котки..

38

Анонимен

преди 6 месеца

АКО ЕДИН МИЛИАРДЕР НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ 5 МЛН ГОДИШНО ЗА РЕСТОРАНТ, ЗНАЧИ Е ГАВРОШ,КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ЗАДОВОЛИ С УПОМЕНАТИТЕ РЕСТОРАНТИ. ЯВНО СА КАТО ЗАПАДНАЛА КВАРТАЛНА СКАРА-БИРА!!!...

37

Анонимен

преди 6 месеца

АКО ЕДИН МИЛИАРДЕР НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ 5 МЛН ГОДИШНО ЗА РЕСТОРАНТ, ЗНАЧИ Е ГАВРОШ,КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ЗАДОВОЛИ С УПОМЕНАТИТЕ РЕСТОРАНТИ. ЯВНО СА КАТО ЗАПАДНАЛА КВАРТАЛНА СКАРА-БИРА!!!...

36

пияница мистик

преди 6 месеца

Понеже видях, че доста коментирате онези стекове за 600 лева, дето ги даде онзи пич на черноморието, споменавате и името на ресторанта - MAZU. А защо не обърнахте внимание на най-важното? Кой стопанисва ресторанта и същевременно му е мастер шеф? Ами най-противният, надут, високомерен и със свръх самочувствие за готвач номер 1 в БГ - шеф Петров. Онзи дебелак, дето всичко го мразеха в Биг Брадър и искаха да го бият. И дето разправяше, че при него евтино няма и идват само разбирачи аристократи

35

Анонимен

преди 6 месеца

До до 17 - Ама разбира се, ти очевидно си доста убеден вътрешно, че никога не съм стъпвал там, и така си и приказваш... Всички мои познати, които са ходили там, имат еднакво с моето мнение. Доста от тях са яли същите неща в непретенциозни кръчмички в западни страни и споделят, че разликата в класите е огромна - MAZU (и повечето други подобни клоаки) е ***. Направих си труда да погледна и мнения на други хора - да обяснявам ли как ги оценяваха ? Айде, да ти е вкусно.

34

Колко стръмна да е..

преди 6 месеца

CТРЪМНАТА цeнa зa вeчepя в тoзи ocтpoвeн pecтopaнт вĸлючвa винo и шaмпaнcĸoАбе да не би чат GPT да ви пише статиите бе умници!?

33

Анонимен

преди 6 месеца

До До Анонимен 24Джантата я купуваш и стойността не пада много в бъдеще ако е запазена. Специалното гурме преживяване на следващия ден е отишло в канализацията и няма никакво запазване на стойност.

32

До Преводачът на тек

преди 6 месеца

Има ресторанти и ресторанти. В Париж съм ял в ресторант с 1 звезда Мишлен за по 80 евро на човек и храната не беше кой знае какво (в интерес на истината в ресторант с повече звезди не съм бил). Но едни познати се оплакаха от ресторант с две звезди в Рим, така че като чуя вече за звезди Мишлен ги заобикалям.

31

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 29 Само потвърждаваш думите ми.

30

Анонимен

преди 6 месеца

КАкто е казал и Бай *** "имал си бол пари, платил си". Никой никого не кара насила да влиза и поръчва там

29

Анонимен

преди 6 месеца

"Зa мeню c 13 яcтия мoжeтe дa oчaĸвaтe дa плaтитe мaлĸo пoд 600 eвpo нa чoвeĸ", начи 600/13 = 46.15 на манжа, а нашия ресторант дето дрънна 600лв ( 300eur) за една пържола го няма. Що тъй?

28

Б

преди 6 месеца

Баба ти все у ресторанти със звезди Мишлен се е хранила.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Една шкембе чорба, две пърленки, четири свински шишчета с гарнитура. 3-4 бири.

26

До Анонимен 24

преди 6 месеца

Нали? А тия които дават 1500 евро за една оригинална джанта на БМВ, Мерцедес или Ауди са умни? Има хора, за които това е изживяване за цял живот. Да си купиш джанти. Или да вечеряш в Мишлен ресторанти? Кой си ти да ги съдиш? И едното, и другото е за удоволствие. А то - цена няма. :D

25

Анонимен

преди 6 месеца

В Лион Франция има някакъв ресторант на топ готвач , ама забравих му името.

24

Е?

преди 6 месеца

В Италия има по-добри ресторанти. Не че тези са зле де, ама всички класации са субективни..

23

Анонимен

преди 6 месеца

В Mazu всичко е с лош вкус. От пародията на чуждестранна кухня до кичозната обстановка.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Не е важно какъв продукт предлагаш, важното е да се възползваш от човешката глyпocт, а тя е безгранична. Клиентите на такъв тип ресторанти(независимо богатството им и начинът по-който са го придобили) са пример, как може да те направят на глyпaк, а ти самия да парадираш с това и дори да си горд.