31

Поне един

преди 7 месеца

Поне един ВЪРШИ нещо от името на народа! Има действащи политици, които също ГОВОРЯТ това, което мнозинството от народа мисли, НО остават само с думите! "Ако ние управлявахме", "ако имахме повече депутати"... Радев НЯМА почти никакви правомощия (почти-като сезирането на КС, и за това искат и тях да му отнемат-лично си го казаха в записа)! НО ги използва на макс и се бори! Битката е крайно неравна, но се БОРИ с ДЕЛА! После СТЪКМИСТИЦИТЕ да пишат, каквото искат! Хората виждат истината и МИСЛЯТ САМИ

30

Радев-матрьошка

преди 7 месеца

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

29

Анонимен

преди 7 месеца

До кух ФИГУРАНТ..... фигурантеее , фигуранте .... много си се заблудил , кой ти каза че можеш да правиш каквото си искаш със твоята собственост ? Земята е национално богатство , и дори нямаш право да я обработваш както си искаш ! Има си правила и методи които трябва да спазваш при стопанисване на собственоста !

28

Ветренчани

преди 7 месеца

Поинтересувайте се защо медиите скачат на "Исторически парк" - уникален парк, дело на родолюбив бизнесмен. На кой пречи? На един "медиен магнат", който иска да строи вятърни централи, защото му дават ГРАНТОВЕ (не заеми, а чисти пари "вземи, построй си, и всичко си е за тебе)! Хората от Ветрен и района се възпротивиха и въпросният бизнесмен също. От тогава по медиите на прокопиев се излива помия срещу Исторически парк! България може да е топ износител на ток, но НЕ от перки! Защо тогава натискат?

27

Браво!

преди 7 месеца

Всичко това е борба за милиарди, само че след нагушването в Бъглария няма да остане нищо! Във ФРАНЦИЯ хора стачкуват, защото вече се доказа ВРЕДНОТО влияние на вятърните турбини върху животните (потърсете - покъртително е). Да не говорим, че след края на жизнения цикъл НЯМА рециклиране на перките-заравят ги! Тук не говорим за скалист чукар някъде, а ЗЕМЯ - унищожаване на една от най-плодородните земи в Европа! В Бъглария вече другото е унищожено! За пари продават и майките си! КС дано реагира!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Обаче РР е за мините на марица да унищожават земята за винаги, нали?

25

Анонимен

преди 7 месеца

Радев е пръчка в колелото на прогреса!

24

В панелката

преди 7 месеца

Не може да се роди нищо, освен една осакатена далновидност. Конят с капаци никога не може да помисли и изрече: Ами утре. Ами после.За тая земя нашите предци са проливали кръвта си и не са подскачали по нея за власт, а са я работили и бранили. На панелката обаче му дай избори, бюлетини, власт, плячкосване и грабеж и кибичене по кафенета и вертепи и къ.Кане по земята, която ги храни, нищо, че с под. мислене ще се наложи да ядат на котето опашката.

23

VladTepes

преди 7 месеца

Поставянето на ВЕИ върху обработваеми и плодородни земеделски земи води до тяхната деградация и трябва да се ограничава строго. За целта има покриви, по-малоценни земи и т.н. Радев е напълно прав да наложи вето.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Радев е най-големият пич, завиждайте и скимтете.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Радев, ти си срам за България!

20

Анонимен

преди 7 месеца

До кух ФИГУРАНТЩе ти се.

19

до оня с главните бу

преди 7 месеца

Дъхай ве, софийска шматко. Ще си правиш каквото искаш, ама нямаш земеделска земя. То това да не ти е панелката л Юуин. Тева в експерта по всичко.

18

кух ФИГУРАНТ

преди 7 месеца

Какъв си ти БЕ ? По конституция частната собственост е неприкосновена ! Разбра ли бе Мазна Фуражко !!! Всеки се разпорежда както му харесва на собствения имот !

17

Анонимен

преди 7 месеца

До АКО ЗЕМЯТА Е МОЯ....Добре, тогава ще ти наложим данъци на "не земеделската" земя, щото сега не плащаш нищо за това, че баба ти и дядо ти са бачкали за да я имаш

16

Анонимен

преди 7 месеца

До АКО ЗЕМЯТА Е МОЯ.... Успокой се. Ако земята е твоя и е определена за земеделска, имаш демократичното право да я продадеш и да си купиш подходяща за поставяне на фотоволтаици земя. Никой не ти нарушаяа правата.

15

Тя затова

преди 7 месеца

Се нарича земеделска. Затова има друг статут и е освободена от данъци. Не за да си я "ползваш за каквото си искаш".

14

АКО ЗЕМЯТА Е МОЯ....

преди 7 месеца

...ЩЕ Я ПОЛЗВАМ, ЗА КАКВОТО СИ ИСКАМ....НЯМА ДА ЧАКАМ, НЕКОЙ ШАПКАР, ЧЕРВЕН ШОП АР ИЛИ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ДА МИ НАРЕЖДА И. РАЗПОЛАГА С МОЯТА СОБСТВЕНОСТ!!!!!!ТОВА Е В РАЗРЕЗ, С ДЕМОКРАТИЧНИТЕ РАЗБИРАНИЯ ЗА "ПАЗАР" и "СОБСТВЕНОСТ"!!!!!!

13

Zz

преди 7 месеца

тоя как се ошишка а в началото беше с впито лице

12

Анонимен

преди 7 месеца

Браво на Радев!