14

anonimen

преди 6 месеца

Одрин са им скъпи хотелите и това спира от редовно посещение. Иначе - дъвки - 20-30 стотинки, тук - 90, инстантни спагети - 30 стотинки, кашкавалите са според качеството, колбасите не ми харесаха. Не ми харесва липсата на цени в аптеката, не можеш да изчислиш кое колко струва. И не са като нашите, имаш достъп, можеш да видиш, там всичко е скрито. 5 кг. Персил прах за пране - 12 лв. Ако дават свободно антибиотици, дръж се, Одрин, рейсовете идат

13

Кушадасата

преди 6 месеца

Турция е страната !Вчера приключи колоездачната обиколка - насладих се на красотите и гледките !Вчера Турция се класира на ЕП догодина в Германия - отново се насладих заедно с всичките които пяха и празуваха на стадиона в Коня!Да пребъде Туркие , а ние измекярите ще продължаваме да мизерстваме и да затъваме все повече и повече!В Турция минималната заплата е по ниска от нашата ,но живеят по добре , нищо че цените на горивата са почти идентични с нашите!за храните и лекарствата няма смисъл!!!

12

Анонимен

преди 6 месеца

То май редовно вече ще се пазарува от Турция, храни, дрехи, обувки и т.н. Лекарства също, електронните рецепти няма да спрат хората да се лекуват, просто оборота ще е за турските лекари и фармацевти. Хем екскурзия, хем пазар, хем лекуване за същите пари. А може би и ток от тях. :))

11

Анонимен

преди 6 месеца

Наш Радев кога ще призове тук да се получи същото? Ама пък кой ли ще го послуша?

10

джо

преди 6 месеца

До анонимен 8, както е записано в статията,това е призив а не заповед. Второ, цените намаляват родните производители, те намаляват собствените си печалби, А не като чуждите търговски вериги, които продават евтино при тях а тука дерат по две кожи...

9

джо

преди 6 месеца

Цените тука ще паднат, когато си изберем да ни управляват политици като Орбан и Ердоган, а не мушмороци като кирчо и кокорчо далавераджиите.

8

Амиии

преди 6 месеца

Всяко чудо за три дни. После ще ги вдигнат с лихвите.

7

За имам е учил този

преди 6 месеца

от групичката на феетулаха. Каза че не му трябват умни хора. Айде давайте сега както са ви учили и както перфектно го разбирате.Важното е религията да върви, м..а му на другото.Вие ще ни поучавате, ние вас не.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Казва "намалете цените" и те намаляват цените. Така се случва в една добре работеща диктатура. Последиците - фалити на производители и търговци.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Сега българите отново ще се юрнат към Турция за храна. Само си представете Радев да каже намалете цените и българските кожодери търговци да го послушат. Абсурд!

4

Ердуан

преди 6 месеца

Контрол, на всички търговци......Хем цени високо,хем грамажа нисък, хем некачествено...Мафия.Вън търговците от храма.Де е държавата.Що ги позволявА.Пределни цени да обяви за стоките за хората и пределни за горивата.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно... Аз го приемам това като един от признаците, че обичаш родината си. Става въпрос за местни производители, не за чуждите вериги.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Инфлацията се била "спирала" с призиви и лозунги - ти да видиш!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Нормално, то в тая бананова република измряха от глад. PLI със СРЗ им е около 1/3 от нашия.