66

Мин0вач

преди 7 месеца

Най-големият проблем на Швеция в момента са косоварите , те контролират всичко там и докато не ги затворят или изгонят там спокойствие няма как да има.

65

Българин до гневен

преди 7 месеца

Нали искаш демокрация.Свобода на словото с неприличен изказ,с пищов за самозащита,всеки с талига и без китап,а банди без команда по всяко време и с хашиш в джоба Да не продължаваме още.Просто демокрация.

64

Гневен

преди 7 месеца

Най-жалкото е, че правителството на Швеция все още отпуска помощи на диваците. След това се чуди как да се справи с престъпността. Ако не беше жалко щеше да е смешно! Наивните европейци искаха да помагат на хора , които ги мразят.

63

Анонимен

преди 7 месеца

Да не бяха си отворили широко вратата за мигранти, които търсят на хляба мекото и мечтаят да живеят на социал. Осигурявайки си обаче живот на гърба на местните данъкоплатци, пришълците искат още и още. И в крайна сметка започват да грабят, да продават наркотици и т.н.

62

Пропов

преди 7 месеца

Сериозно са изненадани западно европейските наивници от НЕчовеците дето придойдоха от далечноя изток. Живея в Германия и до скоро коренните жители (Дойчер-и) ми обясняваха съвсем искренно, че трябвало да се помогне на тези хора, щото бягат от война, от смърт. И как не можели да ги върнат щото техните ще ги убият като предатели и вероотстъпници. Факт. А пък и на немците им трябва много работна ръка. Но Доичерите не допускаха , че има толкова мързеливи и нагли същества.

61

Бубалов

преди 7 месеца

Не виждам шведи да висят на опашка в бюрата по труда у нас. И наши и особенно вносни шведи.

60

Анонимен

преди 7 месеца

До ЗапрянковВ България тези неща буквало стават около 100 пъти по-малко. Погледни Евростат. Което пак е прекалено много според мен.

59

Запрянков

преди 7 месеца

Ми то и тук се трепят така. Разни баювци дет се мислят за алфа мъжкари изпускат тестостерон и колят и трепат жените си.

58

Макак?

преди 7 месеца

Нали тези мигранти според Еврокомисията бяха висококвалифицирани работници - все лекари, инженери, учители?

57

Анонимен

преди 7 месеца

Мигрантите в Швеция очевидно са въоръжени до зъби. Ако обаче и местните имаха оръжие, тези престъпления нямаше да се случват. Това да ни е за урок и на нас. И в България има битова престъпност, макар и по-малко. Особено по селата. Нека хората да могат да се защитават. Цивилните трябва да имат оръжие. Иначе няма да се справим никога.

56

Истината

преди 7 месеца

Израел върши мръсната работа на цивилизованиат свят!

55

Анонимен

преди 7 месеца

До 1ъ (54). Предполагам, че знаеш отговора, но ето част от статията, която може да обясни: " ... и да изпрати военни по улиците на така наречените уязвими райони на Швеция - където бандите са се разраствали в общности, доминирани от висока безработица и хора с мигрантски произход. "

54

Анонимен

преди 7 месеца

До ТокмаковЗа 14 дни ще видиш само най-, ама най-хубавата част от някоя страна. Изобщо това какво лично ти си видял, ни най-малко не може да ти даде представа дори на теб самия за истината, камо ли на някой друг. Имам познати, които са ходили във Франция и твърдят, че са си мили краката в Тихия океан... Да отидеш някъде не значи, че ще научиш каквото и да е за това място. Ни най-малко.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Който напълни Европа със Бежанци от Африка и Азия и Индиянци от Латинска Америка той напълни и Швеция Сорос и Хазарските Роми Глобалисти от Сащ. Гигантски права за бежанците и гигантска дискриминация на Европейдни те особенно белите източноевропейци

52

Анонимен

преди 7 месеца

Сравнението с Англия не е случайно. Там стават по принцип много повече престъпления, отколкото в континентална Европа. Ако шведите са ги стигнали, това си е трагедия.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Вие не го ли разбрахте, че арабите няма да приемат европейските ценности, а искат да направят от Европа , арабски емират. Трябва да се върнат консервативни и крайно десни правителства за да се изчисти и запази Европа. Либералите до момента погубват Европа.

50

преди 7 месеца

Всичко разбрах за шведските партии които се борят с престъпността. Онова което не разбрах е кои са тези хора които извършват толкова много убийства в Швеция.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Новата Сомалия, а колко добре беше само преди да вземе тези брадатитее.

48

По същество

преди 7 месеца

Покани си пещерняци вкъщи, стани пещера.

47

КуКлус

преди 7 месеца

Султана на Швеция какво вика ?