27

Обективно

преди 6 месеца

Човек колкото и да е пият,като тръгне да върви,обикновено върви само напред.Но този решил че може да се прибере и на ,,заден ход".Ударил си бил главата като е вървял заднишком.Абе вие експерти ли сте,мексперти ли сте не занам,но се вижда че лъжете всички.На тоя му беше много остър езика,и паднал назад в ,,цял ръст" и си строшил черепа.Но се разбрало чак когато починал от ,,усложнения".Задминахте и руснаците вече.

26

Кокоши трън

преди 6 месеца

Денди беше убит, това е някакво тотално криене на извършителите. Първите новини отразяващи случващото се ясно оповестиха: тежък побой, пиянска свада, замесени лица

25

САТАНА

преди 6 месеца

Един сприхав ***...

24

еее,

преди 6 месеца

Културолог???????????????? Друга "слава" му се носеше.

23

версията е че

преди 6 месеца

2-3 пъти е падал и ставал . Човешката глава е здрава . няма скоро такъв случай . при блъсване и ударът е по силен в ръба . Пяните са както другите хора . Тук е дошла късно помоща . Много се лъжеше за и се търсеха кошаревски свидетели . Съвпадна с онова в Борисовата градина . 5 тона лъжи . А той като дръпнал и паднал и умрял на място с отворен череп . Без да има кой да го погледне . джуджи , гала, галериската, алексей, кеца ...

22

Анонимен

преди 6 месеца

Денди имаше две жени през живота си. Първата го зарязва, а след това си намира немкиня милонерка от Дюселдорф. Сър Денди си плющеше и мъзко и женско.

21

Коко

преди 6 месеца

Този беше голям пич и добряга.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Денди беше бисексуален, като Фреди Меркюри. Те половината тук пубери не знаят какво е "бесексуален".

19

Анонимен

преди 6 месеца

Единствения обратен в България който ме кефеше- Беше Денди!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Нали тогаз е имало някаква пиянска гейоргия със скъпи уискита и май приятелчетата му го бяха пообрали!Пак крият нещо

17

Анонимен

преди 6 месеца

Да почива в мир, забавен и цветен беше

16

Анонимен

преди 6 месеца

Случайно паднал и умрял .

15

пришълецът

преди 6 месеца

Денди беше от нашите:)))

14

леле

преди 6 месеца

денди културолог ?!?! бе вие сериозно ли ?!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Беше удоволствие да го гледам в Биг Брадър. Един много интелигентен човек с уникален стил на изразяване. Те половината участници не му разбираха половината думи които използваше. Много начетен беше и правеше шоу с тези коментари към участниците. Жалко че си отиде рано рано, обаче е жалко, че така свърши разследването. Вярно пиеше уиски яко, но нито веднъж не съм го виждал видимо пиян в Брадъра, че да се напие толкова и да се спъне по стълбите. Тия на баба ми ги разправяйте. Убиха го.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Пак крием някой важен. Правосъдие няма. Няма и наказания за правораздаващите.

11

Кой знае ...

преди 6 месеца

Не са ли изяснили дали в момента на "падането" там не са присъствали други участници в прайдовете? Май съобщиха нещо подобно, когато известиха за *** на този човек. Индивидите, които участват в такива мероприятия обикновено са много ревниви един към друг и в техните среди често се случват драматични събития, основаващи се ревност. Но може пък наистина сам да е паднал случайно. Бог да го прости, може да го съди само онзи, който се чувства безгрешен.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Паднал сам ...аха ясно .

9

ъ

преди 6 месеца

Твърдият прилежащ терен може да е бил в нечия ръка и съприкосновението с него да е предшествало падането от собствен ръст, а не да го е последвало. По принцип рядко се случва човек да падне назад. И да питам експертите как точно ударът в главата е причинил последващото възпаление на дробовете?

8

Анонимен

преди 6 месеца

Ами той човека вече умрял..за какво да се занимават!Така е най лесно..и заплатата си върви