137

Анонимен

преди 6 месеца

Да забранят джендерска та пропаганда- поне 10% от младежите ще се увредят от тази идеология в близките няколко години!

136

Анонимен

преди 6 месеца

ВИНОВЕН Е САТАНИЗМА, ПО-ТОЧНО, ПРЕДЛАГАЩ ВСЯКАКВИ ИЗКУШЕНИЯ, широко налаган от управляващите марионетки навсякъде, нооо САЩ, Канада, Австралия си имат достатъчно младо население, Китай отчете грешката си от политиката на 1 дете налагана жестоко преди, Русия също леко обръща тренда, Унгария, Полша...които се осъзнаха ще се спасят, а България загива пред очите ни, НАРОДЕ! Защо никоя партия не въведе например 400 Е детски като в Полша, да вдигнат помощите за раждане на работещите ит.н.???

135

Gogo

преди 6 месеца

Поредната русофобска старика. Италия е една от държавите приели най много емигранти и спокойно може да разчита на тяхната сила. Това че италианците ги мързи както и да не искат да плащат си е техен проблем. Момчетата от Африка и близкия изток могат да помогнат в земеделието на Италия както и в индустрията.

134

Анонимен

преди 6 месеца

"СЪЩОТО ВИЖДАМЕ И В БГ! ВИНОВЕН Е КАПИТАЛИЗМА, ПРЕДЛАГАЩ МНОГО ИЗКУШЕНИЯ, КАКТО И НАРОДОПСИХОЛОГИЯТА!" - Не е капитализмът, а разни "модерни" идеологии. Всяка втора иска да е като ония кон от Сексът и Града

133

Вредните

преди 6 месеца

Храни водят също до демографска криза! Това също е направено умишлено, защото ЕСЕС ИМАТ ПЛАН!!

132

Това направи

преди 6 месеца

Умишлено ЕС.ЗАЩОТО ЕС Е ЕДНА СОРОСКА НЕОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ РАБОТЕЩА ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!!

131

От Италия

преди 6 месеца

Много е скъпо и ядене и особено жилището в северна италия На юг има жилища и е по евтино но пък няма работа за квалифицирани млади хора .Повечето като в бг търсят начин да отидат да работят в германия или скандинавия

130

Шопа

преди 6 месеца

Споко, арабеските ще населят региона .... Нали затова напълнихте Европа с резани кочани , те се множат като плъховете .Демокрация баце !

129

Анонимен

преди 6 месеца

То па БГ е еднааа, цъфнала ивързала кратуни.

128

ИВАН

преди 6 месеца

2004 КАТО БЯХ СТУДЕНТ, ИМАШЕ ЕДИН ИТАЛИАНЕЦ, КОЙТО СЕ ОПЛАКВАШЕ, ЧЕ ИТАЛИАНКИТЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА МИС ВСЕЛЕНА И НЕ ПРАВЯТ ДЕЦА! СЪЩОТО ВИЖДАМЕ И В БГ! ВИНОВЕН Е КАПИТАЛИЗМА, ПРЕДЛАГАЩ МНОГО ИЗКУШЕНИЯ, КАКТО И НАРОДОПСИХОЛОГИЯТА!

127

Istat

преди 6 месеца

Май в това проучване не е включена България....Италия 59М жители - млади 18-34г. - 10.2М - това са - 17.3% както пишатБългария 6,47М - Млади 18-34г - 0.96М - това са 14.8%Айде да пишат кой е номер едно да не шикалкавят....

126

т

преди 6 месеца

Сигурна икономика и регионално развитие. Не да се чудиш, как да се преместиш в "голям" град и там пак да останеш без работа.

125

Анонимен

преди 6 месеца

Решението - повече либерализъм и гендерски ***... извращения. Всеки млад - с пауново перо в трибуквието!

124

Анонимен

преди 6 месеца

Още един КОВИД и целуване в устата на китайци по улиците и тоя въпрос ще се реши за следващото поколение. Не може да се реши, обаче липсата на достатъчно жени за младите ислямски завоеватели. Това ще доведе до многогодишна гражданска война.

123

1234

преди 6 месеца

Напротив, именно хората, които имат значителни финанси, раждат. Могат да си позволят да отделят пари и най-вече време, които да подарят на децата си. Другите, масата към днешно време, имат пари, за да си задоволят нуждите такива, каквито техните родители не са могли да посрещнат. Заблуждават се, че са богати, и не раждат...

122

Анонимен

преди 6 месеца

Демографски срив, адска мръснотия- В Европа и САЩ си хвърлят сметта на улицата и никой не го прибира, антисанитария-плове, ***, дървеници, инфлация, безработица, безумно скъпи комунални услуги, икономии, реална заплаха от чести терористични заплахи....и още, още има и ще има. Райската градина на Барел!

121

Анонимен

преди 6 месеца

Не така, при тях е пълно с пришълци, а те са млади, но уви не им се бачка искат само помощи.

120

Gyy

преди 6 месеца

Богатите не раждат!

119

Анонимен

преди 6 месеца

Ами вземете пример от Израел и техния закон за завръщането. Всеки с една четвърт еврейска кръв има право да се установи и натурализира. Аржентина, Италия има милиони хора с италиански произход.И САЩ но там ще е по- трудно. Ако ще внасяте хора, съберете си диаспората, не пускайте чужди на културата и вярата си нашественици.

118

Комунист

преди 6 месеца

По нашето управление пенсионата система работеше безоткатно.