46

А Зеленски не го щат

преди 8 месеца

Израелската страна отказа на украинския президент Владимир Зеленски, който искаше да посети Израел на посещение за солидарност. Това съобщи The Times of Israel (TOI) в понеделник, 16 октомври. Зеленски поиска да направи посещение в знак на солидарност след атаката на Хамас срещу Израел, но му беше казано, че моментът не е подходящ, съобщава изданието. Преди това на 10 октомври румънският парламент отмени заседанието, на което Зеленски трябваше да говори по време на посещението си в страната

45

мисля

преди 8 месеца

Какво по различно от Хамас прави Израел?Пак смърт,унищожение,разруха.Това няма да свърши добре нито за тях,нито за Европа.

44

Лагрестин

преди 8 месеца

На ислямистите трябва да им спрат хашиша и опиума.Тогава няма да са толкова "безстрашни" и няма да се манипулират толкова лесно от фанатизираните им ислямски проповедници и водачи.

43

До 35,36 Лагрстин

преди 8 месеца

И цитатите от Старият Завет са повод за съвременна сегрегация???!Според генетиката и синът на робинята и синът на съпругата носят еднаква генетика по бащина линия.

42

Анонимен

преди 8 месеца

"Може всеки да прати, ама ги е страх! Тоя самолетоносач, да не е за украса там! " ......в днешно време самолетоносачите са като линейните кораби след ВСВ, една отживелица! Безумно скъпи са, а с една свръхзвукова отиват да дъното.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Нещата си идват на мястоно, на краварското място! Тея по цал ден се чудят, под какъв предлок, да нахлуят някъде.

40

Анонимен

преди 8 месеца

И кво майната си ще търсят американци у изрел а забравих и те са в голяма част от управляващите евреи

39

До 29

преди 8 месеца

Може всеки да прати, ама ги е страх! Тоя самолетоносач, да не е за украса там! Тия в Газа, вече ги отписаха, невярвам някой да си изгърми патрона, зареди тях!

38

Анонимен

преди 8 месеца

Истината https://youtu.be/2t88stnbP0g?feature=shared

37

Лагрестин

преди 8 месеца

До До 30 ЛагрестинНе вярвам да им харесва да граничат с ислямски главорези.

36

Лагрестин

преди 8 месеца

"Защото писано е: Авраам имаше двама синове, един от робинята, а друг от свободната.Но който беше от робинята, по плът се роди; а който беше от свободната - по обещание.Това се разбира иносказателно. Това са двата завета, единият от Синайската планина, който ражда за робство и който е Агар,понеже Агар означава планина Синай в Арабия и съответствува на сегашния Иерусалим и робува с децата си;а горният Иерусалим е свободен: той е майка на всинца ни."

35

Лагрестин

преди 8 месеца

"Защото писано е: "развесели се, неплодна, ти, която не раждаш; възкликни и извикай ти, която не си изпитала родилни мъки; защото напустеницата има много повече деца от оная, която има мъж".Ние пък, братя, сме като Исаака, чеда на обещание.Но, както тогава роденият по плът гонеше родения по дух, тъй и сега.А какво говори Писанието? - Изпъди робинята и сина й, защото синът на робинята няма да бъде наследник заедно със сина на свободната.И тъй, братя, не сме деца на робинята,а на свободната."

34

Анонимен

преди 8 месеца

До do 27/32 Ми, нали и аз това казах, щом ги "харесваш" отивай да живееш с тях. Ако не го направиш, значи говориш неверни неща и не ги харесвш, а ако не ги харесваш ... ти вече написа за такива.

33

До 30 Лагрестин

преди 8 месеца

Важно е евреите къде и с кого предпочитат да граничат,не да съжителстват.

32

do 27

преди 8 месеца

Аз харесвам народа си. Само безродниците не харесват сънародниците си. Следователно ти си безродник.

31

ъ

преди 8 месеца

Ама Хамас не се ли биеха в подкрепа на "умерената опозиция" в Сирия? Дето се вика, основно те бяха "умерената опозиция", дето само режеше глави, но без да снима много клипове. Сега какво стана, че тъй стана? Ъ?

30

Лагрестин

преди 8 месеца

До АнонименПредпочитам християните да съжителстват с израелци,отколкото с ислямисти и атеисти.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Значи и Иран може да прати войници на помощ..

28

без коментар

преди 8 месеца

ами те руснаците така влязоха, да освободят своите...... иначе санкциите са само за Русия... утре Турция ще дойде да освобождава своите, щото са заложници в Кърджали

27

Анонимен

преди 8 месеца

До do 23 Ми, същото се отнася до теб. Явно те кефят тукашните изброени, тъй че ....