91

ИТтата обраха народа

преди 7 месеца

Програмист взема средно 7хил лева и притежава средно над 2 апартамента. Програмистите си бутат "продуктите" навсякъде за да цоцат пари. И прахосмукачка човек не може да си купи без да има програмист който е взел пари за това. Продават си програмчетата като "оптимизация" но всъщност си е чиста кражба.

90

Анонимен

преди 7 месеца

До MNENIE- 20 РУБЛИ СА 038ЛВ, 1 ЛВ СА 58.45РУБЛИ, МИН ЗАПЛАТА Е 16.400РУБЛИ В БГ ЛЕВА-312.68ЛВ- ИЗКАРАЙ- КАЛКУЛАТОР-РУБЛИ/ЛЕВА И СМЯТАЙ- 1 ЕВРО- 102.63 РУБЛИ- ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ И НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ.

89

Анонимен

преди 7 месеца

Таблетка за успокоение на народа :)

88

MNENIE

преди 7 месеца

Цените на Храните в България са същите в Рубли - 20 лева кило Сирене = 20 рубли в Русия .Разликата е че в Русия минималната Заплата е 20 000 рубли /

87

Хммм

преди 7 месеца

Продължавате да срсвнявате цени с западна Европа и у нас, не ви е вярна сметката, най *** пример ако правите мляко със себестойност 1 лев и си сложите 20%надценка, демек 20 Ст. и продавате да речем тон на месец, тия двеста кинта не стигат за издръжка на, всъщност всеки по веригата си слага един процент за да се издържа и при нашия мижав пазар тоя марж е по голям защото просто сме малко, за сметка на това в Германия или Франция маржа е по нисък, защото са големи пазари

86

Оффффффффф

преди 7 месеца

Бива ли толкова неинформираност? Лукойл бензиностанциите са франчайз! Не са на Лукойл!!!! Една бензиностанция може да се ребрандира в рамките на седмица. Лукойл все още не е продаде, че някой да казва до кога е! Има такъв слух в завода, но не е продаден. Проверявайте си информацията преди да пишете.

85

Даже Зеленски

преди 7 месеца

Диша евтино лепило вместо качествена дро_га откакто Сената му спря финансите!

84

Чефо

преди 7 месеца

Цените на най-древната професия също поскъпнаха двойно спрямо 2020 г. , а качество рязко падна. Хората масово почнаха да обръщат повече внимание на жените си. Някои се принудиха да положат малко усилия да намерят любовници. Абе положението не отива на добре...

83

хе хе хе до Стоев

преди 7 месеца

Всъщност за теб няма да стане по-добре. Силно вероятно е обаче съвсем да я окъсаш, при тези съкращения. Намери си някаква по-свястна работа, така само вегетираш:))

82

До Дев

преди 7 месеца

Верно е! Аз чех че тея 10 000 минйора дето меналата седмица протестираха на магистралата ВЕЧЕ са си намерили работа при вас като Джуниър Дивелопъпс! За 4 дена курс само се преквалифицирали!!

81

...

преди 7 месеца

Най курвенската и скапана държава на света е Българкия болкуцииии и смърт за народа това е истината ада е тук

80

Анонимен

преди 7 месеца

Някой да знае нещо за лукойл? Гледам бензионстанциите им постепенно се изпразват. Да не напускат?

79

хе хе хе до Стоев

преди 7 месеца

Ти с този високоплатен интелект, защо си губиш времето ежедневно да пишеш тук по цял ден? Така и така ние плебеите няма да те разберем. Да не би да заработваш допълнително някой цент:)

78

Охрана в Лидл

преди 7 месеца

Ли работиш? >>> през повечета време ти плащат само за да си на разположение, ако нещо се случи. Дори и в офис не ходиш. Ха Ха Ха!

77

До Стоев

преди 7 месеца

Да копираш опорките на Посолството цял ден също не е квалифициран труд! Даже Про_стото Кире го може :)

76

До Стоев

преди 7 месеца

Май_ка ти те вика на обяд! Стига си си играл по форумите и преструвал на програмист!

75

Ученика Стоев

преди 7 месеца

Това са проблеми на плебеите, мене мама ме издържа :))

74

хе хе хе

преди 7 месеца

Тука има един специалист, който пише постове до припадък и обяснява, как много кадърните нямали никакви проблеми с цените. Инфлацията била проблем само за плебеите. И той, понеже е много кадърен, пише тук постове до припадък, по цял ден. Претоварен е, но няма как, другарчетата му вече са съкратени, защото икономиката на САЩ цъфти. Така е, като е много кадърен:)))

73

До 74

преди 7 месеца

Ако живееше в Германия щеше да знаеш колко е Бюргергелд след повишението от 12% и общо с плащане на наема ( който стига само до 1500% в Мюнхен) и мид застраховка плюс пари за храна и детски! И после го сравни със минималната заплата и ще разбереш, защо никой не иска да работи :)

72

Копейкин в Сибир

преди 7 месеца

Аре ве, нали нямаше да има ГАЗ, МАС и т.н?ПроЗтата копейка си играе със страховете на бедните хора, за да има за нова къща на морето!