97

Ала бала

преди 6 месеца

Точно тези големи комини са охладители. ...аман от неграмотни наркомани без работа!!!

96

Мен

преди 6 месеца

Това са охладителни кули. От тях излиза само водна пара. *** нямат свършване.

95

ЯМБОЛИЯ

преди 6 месеца

Бъдещето е ВЕИ енергия. Не може да се връщаме в 19-ти век и да спъваме техническия прогрес на Човечеството. А прогрес в 21 век значи преди всичко чиста природа за следващите поколения.

94

питанката

преди 6 месеца

нали има засилена охрана на обекти от националната сигурност заради опасност от тероризъм? Зеленият тероризъм е също толкова терор.Може спокойно да взривят котел или турбина, защото били "несъгласни". Уволнете незабавно охраната!!!

93

Христо Христов

преди 6 месеца

До Иван/103 Стоян Тюйлиев (собственик на 49%) американско прокси ли е?

92

Христо Христов

преди 6 месеца

Да се бяха качили на Марица 1... Или там янките стрелят?!

91

Анонимен

преди 6 месеца

"Незаконно нахлуване в частна собственост"...Нещо като да блокираш магистрала, да отнемеш правото на всеки един данъкоплатец да ползва нещо, което е на всички.. Незаконно.И не само, че не те арестуват, ами те охраняват....Ха ХаСъс сигурност не сме много умен народ!!!

90

Иван

преди 6 месеца

Сосидж, много ги разбираш. Тец 3 си е точно американски.

89

Комунделник Зеленоид

преди 6 месеца

Слава на Дьорд Шорош - нашият шеф!

88

до тротоарния

преди 6 месеца

Момче, а интересувал ли си се колко струват тези тротоари, дето "произвеждат електричество"? Те и перките и соларите са чудесно хрумване, ама не са ефективни. Докато не ги направят ефективни и двеста директиви да напишат началниците ти, все на *** ще я караш.

87

ъ

преди 6 месеца

А като са се качили толкова на високо, мислят ли да слизат? Най-добре е да си останат там, като паметник на платената човешка простотия.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Това са ислямисти на Хамас.В ЕС действат като еколози!

85

Дежурен санитар

преди 6 месеца

Важно съобщение:Шест психозеленясали ши3ита са прегризали ремъците и са се изхлузили от усмирителните ризи,избягали са през вентилационните шахти рано тази сутрин!Забелязани са да преодоляват гравитацията и да се катерят върху ТЕЦ Марица 3!Не ги доближавайте,защото са много параноични и опасни! Въоръжени са с еко-пластмасови лъжици и при стрес отделят тежък въглероден кафяв отпечатък! Облечени в екологично чисти нощници от рециклирана WC хартия! ВНИМАВАЙТЕ!

84

Анонимен

преди 6 месеца

И защо не са арестувани нпо терористите? Дали на бай асен генов два долара и станал еко. Дали на васил гюров пет и той станал еко дали му шест станал музикален правист, дали му седем станал кришнар. Образование, нещо? Неее , набираме статисти за тероризъм навсякъде.

83

Аноним

преди 6 месеца

Шепа безделници ще ни налагат небивалиците си Кой и плаща на тези безделници

82

до 87

преди 6 месеца

Ако го направят, ще има масаж с освобождаване.

81

Анонимен

преди 6 месеца

Тия не правят разлика между охладителна кула и комин седнали с екология да се занимават. Много страни си откриват отново въглищните мини и тецове /такива от ЕС/, но ние нали по католик от папата ги затваряме, е те за това ядем дървото!

80

Анонимен

преди 6 месеца

До81. За Германия . Ми а сети се . И в София има много комини , но не пушат. Има няколко ТЕЦ - а , но не пушат. Има и фирма гръцка . За цветни метали на световно ниво с износ. С много висок комин , но не пуши. Е затова става въпрос.

79

До IQ 3.14

преди 6 месеца

В Китай 56.2% от енергията идва от въглища. Вятърната, хидро-електрическата и соларната енергия има ограничен капацитет и зависи от условията (пълноводие, облаци и т.н.). В Калифорния и Аризона седят изоставени сумати соларни ферми защото са нерентабилни за поддръжка. Колкото повече хипарски източници на енергия се правят, толкова повече ТЕЦ-ове са нужни за да се изравняват мощностите в пикове и дни на безветрие и нощите. Имбацилност се нарича това.

78

Анонимен

преди 6 месеца

защо никой в германия не се качва по комините на пуснатите отново въглищни мощнжсти - ами ще ги свалят в летежна фаза - да не са като нас да ги траят