27

Някой

преди 6 месеца

Няма и да свърши след като пробират цивилни и терористи!!!! Там всичко е терорист.Бомбандиране и заличаване на всички!!!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Подсигурява се човека, пък може някой роля да му хвърлят от американските евреи продуценти.

25

Боко

преди 6 месеца

БАШАР Е В БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО САМО ТУК МИНАВА ЗА АКТЬОР.....НА ДРУГИТЕ МЕСТА Я ИГРАЕ ХРАСТЧЕ...Я...

24

Анонимен

преди 6 месеца

Като дете от смесен брак къде се чувстваш най-добре в България, в арабския свят или в САЩ, където си живял и работил?- Определено в България. Никога не съм живял в Ливан, не говоря дори арабскиКолко паспорта има Башар Рахал?- В момента имам българско и американско гражданство. - Би ли изиграл роля на предател, например, в някой екшън или ролята на Юда?- Принципно играя само отрицателни роли. Най-отрицателните герои се играят от най- позитивните и добри хора. Определено бих изиграл Юда. Играят ми се исторически филми. Ролята която не успях да изиграя е Исус, но вече е късно да

23

пияница мистик

преди 6 месеца

До Вьзмутен === Ами добре е да си възмутен, но най-вече, че си глyпав и трябва да се образоваш малко или да се научиш да го ползваш тоя пусти Google :) Башар не е евреин, както си си въобразил, а е арабин, роден е в Дубай - Обединени арабски емирства. Другото важно нещо е, че евреите хвърляха листовки с призив цивилните да се изнасят, че ще ударят, докато терористите на Хамас нахлуха вероломно и изненадващо и започна безпощадна сеч на жени, деца и старци. Има май разлика, а?

22

Божил Божилов

преди 6 месеца

Не зная как ще се почувстваме ние или нашите деца,ако руснаци или украинци,които сега кротко си купуват апартаменти в България решат да си направят държава тук,а нас да ни набутат в анклави и гета.?!

21

Помнещ

преди 6 месеца

Абсолютно право е това момче! Бях дете,когато за 1 път чух за тази война по телевизора! Гледах тогава новините,на черно бял телевизор Пирин! Много млади българи днес,не знаят даже,че имаше такива телевизори!Да имаше ги!-:)Та днес 60 и повече години по късно,на младите Европейци или Американци,се представя един стар проблем в годините,като"нов конфликт"!Израел днес " живее" на Палестинска земя! Палестина просто И днес си иска Земята!Сложно ли е за разбиране? Нищо и Никой Не е забравен/ Забравено

20

Вьзмутен

преди 6 месеца

Погледни как братята ти юдеи сриват с земята блокове и болници в палестина и убиват без жал жени и деца , които вьобще нямат общо с терористи от кьдето и да билоЗасрами се уважавам те и харесвам като актъор но това е геноцид срещу мюсюлманите и само ще предизвика нова интифада по целият свят

19

Гумичка за триене

преди 6 месеца

Рахал е ливанец! Опита се да замаже положението с дългогодишна война, това беше чист терористичен акт бре ! Да нахлуеш да избиеш и подпалиш цивилни, ВОЙНА????? Не става да ги защитаваш ! Отговарят на каквото повикало, даже малко закъсняват!

18

Курвал Бъхляр

преди 6 месеца

ще оправи международното положение

17

видинлиика

преди 6 месеца

Как не можаха Израел да предвиди тази заплаха от на- жестоките терористи Хамас , за да не се стигне до тук и хиляди цивилни хора и деца да загиват. Хамас беше вероломен и жесток ,какво очакват от тук на сетне - една война, която ще отнеме още човешки животи. Фанатизмът религиозен или политически е на- страшното нещо в света.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Дайте личен пример както всички евреи по цял свят се записват доброволци и заминават в Израел да се бият със Хисбула и палестинците ! Лорер , Соломон Паси ,Стаинишев и всички останали евреи -какво чакате ???Башар Рахал кво чакаш че вече не си на Фронта ?

15

Анонимен

преди 6 месеца

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Арабите 1948 що не искаха две държави, защо започнаха над 10 войни, защо избиваха деца на танцувален фестивал?

14

Ужас

преди 6 месеца

На ония родените в Азия и по точно със семитско ДНК коленето и кръвопролитието им е заложено в мутиралия извратен ген!И едните и другите са един кантар!От Китай насам всичкото мнгл откато се роди запасало нож ,гледа кръвожадно и иска да коли!Че и в Европа се домъкнаха милиони!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Нашите управляващи си завират носа и в Украйна и в Израел вземат страна ,неподготвени изказвания ,коментират ,а трябва да си траят ,ден се правят на отворени ,защото има много ислямисти които следят всичко ,вместо де не вземат страна те плямпат глупости

12

До 9

преди 6 месеца

Изчезвай , сектант

11

До 4

преди 6 месеца

Тр0лчо Бонго Бонго във филма - третополови Интернет закачки - проникване.

10

До 9

преди 6 месеца

И още нещо - християнството в настоящия си вид не е чисто юдейско учение, защото е силно повлияно от европейските орфизъм и платонизъм!

9

До 9

преди 6 месеца

Много си невеж. Християнин съм, но и преди Христос Европа е имала процъфтяваща цивилизация....

8

Анонимен

преди 6 месеца

9, 'Христос е ЕВРЕИН' -- тежко на онзи дето боготвори евреи :)))