42

Чорбаръ

преди 6 месеца

Когато Бербатов напусна нац.отбор вкарваше на Челси,а съотборниците му на Николета Лозанова.Отделно струваше колкото целия отбор,получаваше повече от всички взети заедно и риска да го контузи някой съотборник на тренировка умишлено беше реален.Отделно нямаше с кого да си партнира в атака.Едно е да играеш с Роналдо и съвсем друго с Попето.Как си Перука изтрезня ли?

41

Анонимен

преди 6 месеца

Министър на спорта... министерството на спорта...къде са? Ако им пукаше щяха да разкарат цялото управление на БФС и да се спре финансирането на тези некадърници. На тия кел*ши от отбора никакви пари докато не покажат резултати. Не може някаква пияница да взима още заплата заради некадърността си. И спрете да ги наричате "лъвове". Трябва да го заслужават.

40

Чобан Ходжа PhD

преди 6 месеца

Като е Северна Корея , паднат ли перуките и Сие в урановите мини петнайсетина години а жените им сервитьорки в бюфета на народното събрание да ги пляска Делян Пеев по дупетата

39

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва ама каквато държавата, такъв и футбола. Всичко е корупция и шуробаджанащина.

38

До,,алоуу"

преди 6 месеца

Ти този форум от преди 20 години на това поколение ли го приписваш бе юнак !Къде сме се класирали след 2004?

37

До 41

преди 6 месеца

Перуката им бил виновен,То няма нито един с качества който да играе в елитен отбор !....Търсите вината не там където трябва,а не виждате че ,,звездите ни" са най добри в дискотеките на Студенски град!

36

Стар

преди 6 месеца

А ти защо се отказа от националния рано,рано? И докато игра къде се класирахте бре ! От 1996 до днес вървим надолу и с теб и без теб!........Промяна трябвало ! На кое и на кои промяна бе ,няма един читав на европейско ниво наш футболист .Ако ще Моуриньо или Гуардиола да дойдат пак с тези ливади ще играят-други няма нито у нас нито в чужбина!

35

Мини Перукан

преди 6 месеца

Чакам тате да ме върне в национала.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Да не се допускат играчи до нац. отбор, ако не са карали поне 6 месеца казарма. Доброволна е, могат да се запишат.

33

до 35

преди 6 месеца

той игра просто ти на село по неговото време нямаше телевизор а разхождаше кравата да пасе!

32

Анонимен

преди 6 месеца

А пък ти като си толкова компетентен, защо ни игра бе?

31

НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА

преди 6 месеца

Аз като виден хомосексуалист, нямам друга работа освен да тролвам 4ата, не ми обръщайте внимание, отивам да правя масаж с хепи енд на Перуката - моят вожд

30

Гочето

преди 6 месеца

Да Ламбо 30Кой тогава? Дай име! Много е лесно да кажеш за някой ни става. Тогава веднага предлагаш или си мълчиш! Стоичков? Ок, ама дали? Кой е достатъчно контакти в Европа и съответните организации?

29

Статистик

преди 6 месеца

Перукан е захапал поста като севернокорейски лидер - няма пускане!

28

НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА

преди 6 месеца

МИТКО ГРОЗНИЯ НОС. ВМЕСТО КОСА, НОС ЩЕ ТРЯБВАШЕ, ДА ... РИНОПЛАСТИКА.

27

Ламбо

преди 6 месеца

Алооо бербатче , ти ли си компетентния > Леле жална му майка на българския футбол с теб , не че оня бурсук го бива за нещо освен да пиянства , ама и ти си .......

26

Анонимен

преди 6 месеца

Забрана за футбол в Бг за 30 години!

25

до 24

преди 6 месеца

Ако не бях ги гледал мачовете - може би щях да ти повярвам. Нигерия - България - 3:0 с ПЕРУКАН. 21 юни 1994-та година. Какви ги глупости говориш? НИГЕРИЯ! Ни смачка с 3:0 с Перуката на вратата. Ония не бяха виждали стадион и нормална топка и пак ни биха.

24

Хахаахха

преди 6 месеца

Не е така. Всяка загуба е достойна, всеки равен е победа. Може още. Има още по-надолу. Дано не се налага да излазат срещу някой женски отбор. . .

23

бг смешки 2

преди 6 месеца

Мите, не виждаш ли че народа не става за нищо ?!?!?? за кво се хабиш за *** и *** !