133

Анонимен

преди 6 месеца

А стига с тия кредити, кой ще ги плащата? Утре ще си хванете самолетите и кой за Канада, кой за Лондон , ще се разбягате, а Ние тука да ги връщаме. Идват тука , теглят кредити, обещават като изоглавени пари на всеки и после се покриват. Стига кредити, спрете грабежа !!!!!

132

Анонимен

преди 6 месеца

"Обръщам се към моя съюзник Кирил Петков защото съм бил мнителен - от 3 г. не сме в управлението" - Да сме акуратни, от 2 години и пет месеца ГЕРБ не управляват или ББ брои календарно годините, а не астрономически. :)

131

Обективен

преди 6 месеца

Кокорчо вдигна заплатата на културиста Спецов на 7000 лв. без добавките, защото събираемостта била много добра. Сега Боко го разобличи,че ще тегли нов заем ,за да попълва бюджета ,включително и заплатата на Спецов. Е,българино,бачкай за дребни стотинки,че Спецов и Кокорчо гладуват.

130

нафърфорий

преди 6 месеца

"Сглобката" на хиените съ пука, та, трещи!!!! Ще рече, тези "хайдуци", натикаха държаватъ и народъ баш у дъното на "Септичнатъ яма"!!! Старатъ хиенъ Винету вижда, че "Гемиятъ" потъва и вече съ готви да бега....!!!! "М/////та му на Посолството и на Магнитски, ставай да съ спасяваме, че шъ става страшну!" - Ей, това си мисли Старото индианску Вождъ дорде пуши Лулатъ!!! -))))

129

Ангеларий

преди 6 месеца

А коя е Мата Хари?

128

Анонимен

преди 6 месеца

Като Асен Василев иска да върне 20% ДДС на кръчмарите Буци и Дебелян вият - Не така, тия са наши хора. Ако поиска данък върху хазарта , пак вой до небесата. И после - Що нямало пари? Двете дебели мутри много са се объркали, ако си мислят, че хората не схващат защо няма достатъчно средства.

127

Румен

преди 6 месеца

За старите не събирания на данъци и сметки си е виновен Бойко Борисов и неговите съветници . Защото системата е Централизирана и Непроменена от него и преди него . А вместо да се събират данъци от партииния фирми те отиваха в Партийни каси, кадри . БСП, ДПС , ГЕРБ и т. н . Всяка партия си имаше фирми ,а някой и цели обръчи от фирми

126

Анонимен

преди 6 месеца

Кой го има още за фактор този доказан лъжец? Това бант тустаните съвсем си изгубиха мозъците... жалка картинка! Този вместо да трие наровете в някоя килия, той още се опитва да влияе върху правителства, има място в Парламента и имунитет.... А после защо сме бандитска република..ц а вероятно и много от крадливите му кметове също ще се закрепят за лапане още 4 години..

125

Анонимен

преди 6 месеца

не го питай,а го сваляй,така ще загуби изборите,а ти ще си фаворит,ще изтървеш момента.

124

Анонимен

преди 6 месеца

намаленото ДДС на кръчмите

123

Анонимен

преди 6 месеца

До РОМЪТ от БАНКИС един милион се съкратихме още когато ни раздадоха международните паспорти и разрешиха да пътуваме. Голяма част от хората заминаха още преди 30 години!

122

Анонимен

преди 6 месеца

Нали на Спецов му направиха министерска заплатата защото много пари е събрал?! Какво се оказва накрая?

121

ОТГОВОР

преди 6 месеца

Как кой?! Пачко Кюлчев Барцелонски.

120

Ехаааа

преди 6 месеца

Борисоff пипа........чудна рубрика за кражби и продажби!

119

Ралица

преди 6 месеца

Асене къде са 8 милиарда течове Асене ходеше по телевизиите и лъжеше безразборно Киро къде са танкерите с евтина газ лъжете нагло безнаказано Реформи били направили какви къде са кого обслужват Пропадане рушене безнаказаност инфлация цени заблуди ШЕПА хора управляват и лъжат и незнам защо българите спят АЛА бала машините записите на промените саботажите това е държавата ни от 3 год насам

118

Заемите са добра

преди 6 месеца

Новина, с такъв дефицит не могат да вкарат еврото! Ха ха ха!

117

Бойко

преди 6 месеца

Мнозинството от Българите 25% гласуваха за Герб! А ти ни предаде и вкара ПП като Троянски кон!! Ако Посолството те държи за топките, напусне! На не обричай цял един народ и държава! Предател!

116

Бойко

преди 6 месеца

Ако ги оставиш до ротацията, после няма да има нико останало за тебе за крадене! Те ще закрият България с ударни темпове!

115

Анонимен

преди 6 месеца

Бойко да разваля коалицията,само ще спечели от това.

114

До 122

преди 6 месеца

Не то и бедноста не е лошо нещо ;) Няма лошо в това да гладуваш и ровиш по кофите! Стига Киро, Бойко , Байдън и Зеленски да са мириардари ;))