43

Сссс

преди 6 месеца

Като има 8камери как няма да са точни....

42

Анонимен

преди 6 месеца

Малко нереално ми се вижда, но дано да е така. За жалост се нагледахме на бабки с 1 декар и парници и продават тонове дето синовете са купили внос от борсата. През социализма хем беше забранено и пак имаше хора продаващи нелегално до зарзаватчийските магазини къде хубава, къде не, но действително тяхна си продукция.

41

Канадец...

преди 6 месеца

Това в Канада и Швейцария го има от 10+ години. Не е ново. Но има закони, и не важат само за бедните.

40

Заподозрени

преди 6 месеца

Пазете магазинчето от депутати и римляни. Че едните Усвояват, а другите "Берът".

39

До Анонимен 6

преди 6 месеца

Ще ти кажа нещо което е хем смешно, хем тъжно. Преди време, на Женския пазар майка ми направила забележка на една млада, засукана ромка, че няколко от доматите, които й е сложила, са наранени или нагнили. Ромката отговорила: "Така ни наредиха ***, лельо. СичкУТУ трЕбе да се продаде. Затова разпределям дефектните и турАм на секигУ по нЕколко." На такова правило се позоваваха продавачките в "Плод-зеленчук" по времето на соца - наредено е всичко да се продаде и от повредената стока слагат на всекиго

38

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам колко жители има Пнагюрище, но ако хората там се познават, нищо чудно, че такива магазини не са на загуба. Защото постоянно някой ще вижда кой влиза и кой излиза от магазина и освен това, когато хората се познават, знаят от кого какво могат да очакват.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Защо не отворят бар без барман!!! Егати кефа.Наливаш си колкото искаш - плащаш колкото искаш. Ако не забравиш......!!!!

36

dmx

преди 6 месеца

Това е бъдещето на търговията със земеделски стоки. Картофът трябва да стига от производителя до чинията не без данъци, без нито една бележка. НАП да почиват, търтеи с търтеите. А големите вериги, особено международните, които имат широки възможности за избягване на данъчни задължения през разни офшорни схеми да обложат с данък оборот. Ще вият на умряло през продажните медии, но дребният бизнес ще поеме глътка въздух

35

Наблюдател

преди 6 месеца

Изглежда модела няма да работи в София!

34

Анонимен

преди 6 месеца

Дали телевизията не става причина за това някой да си открадне едно кило домати, да не го плати и след това маркетинг менижерите да го спукат от бой докато си получат левчето за килото домати! Тва не е телевизия, това е институция която пропагандира секс, насилие и наркотици. Защото зад такъв бизнес може да има и проституки, а под някоя каса с корнишони да има пакетчета дрога! Сутеньорите и наркобароните да се представят, като самаряни. А и сайтовете, които публикуват подобни статии, също!

33

Анонимен

преди 6 месеца

Да вземат да отворят един бижутиреен магазин тогава на същият принцип, да видим дали ще им стиска и кого ще пращат да си вземат парите за откраднатата стока. Примерно златен пръстен с диамант за 20 хиляди евро. А да ги видим какви самаряни са!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Тук 6e3pogHuцu е цензурна дума. Тоест нещо като пegepacT u/\u /\ec6uйka. Какви времена, какви нрави. ДreHдc,r3Ma и инстабулската конвенция водят да разпад на държава и общество. Сатанистите ще ви покажат накрая, кое е правилно и кое грешно, а не бог и библията.

31

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Платена статия - реклама. На мене жителите от такива квартали ми крадат пробитите чорапи от простора.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Те собствениците, ако стоят и дебнат от някъде, ще е по - добре за бизнеса им да се краде, защото, после ще си вземат дължимото от крадеца в десеторен размер. Знаем ги тези самаряни и този маркентинг.

29

питам

преди 6 месеца

Какво ще стане като дойдат екскурзианти от другите селски махали.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Кой знае собственика или собствениците от коя дупка гледат и като видят, че някой взема без да плаща, го погват и му вземат пари колкото за десет пазарувания. Знаем ги тези самаряни, дето имат голямо доверие в клиента и видиш ли колко е красив капитализма в своята си уродливост. Нищо ново под слънцето. Човек звучи гордо, но от него всичко може да се очаква!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Обречена идея. Дори само един е достатъчно да се появи за да развали всичко.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Така като гледам има някъде към десет вида, само плодове и зеленчуци. Първо няма какво да се краде. Второ собственика изкарва на щанда по 10 кг. примерно от всеки вид и ако липсва по голяма част сравнена с парите в касата, загубата няма да е кой знае колко, а на следващият няма да има такъв магазин. И Трето Цялата стойност на продуктите може да се чукне на кадов апарат в началото на деня и както гледам стоката е в едно ъгълче, което спокойно може да е регистрирано, като място за дарение и така е изпълнено задължението за касов апарат и търговска дейност. Тънки капиталистически тарикатлъци, мар

25

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва ли сам да се удрям в грамажа или автоматизирано?

24

Анонимен

преди 6 месеца

Не са разбрали още за тая сергия нашите бхаратци, затова все още е успешен този експеримент :)