135

Bormann

преди 8 месеца

Всичко върви по план. Сега глуповатите евреи ще съсипят Газа и ще избият маса цивилни обръщайки целия Свят срещу тях и това ще е началото на края на временния парразит на близкия Изток :)))

134

xoxo

преди 8 месеца

Мда,на който не му изнасят историческите факти,пише глупости...Писанията в Библия,Коран и тнт не определят международните граници на една държава,определя ги международното право.Има Резолюция 181 на ООН относно уреждането на въпроса с израелска,палестинска държави и Ерусалим като неутрална територия.Факт.Има израелска окупация от 1948 г.Факт.Има апартейд и геноцид към местното палестинско население Факт.Вашите опорки не стават за нищо,драги.Почетете малко история.

133

Анонимен

преди 8 месеца

Израелците ще бъдат преселени в Западна Украйна, това е тяхната земя - украинският депутат Иля Кива. Руснаци и Украинци вече гадаят къде ще се преселят евреите .. Понеже се пишем на спасители на евреите може да дойдат и тука , тогава на мястото на палестинците ще се окажем ние..

132

Сериозен

преди 8 месеца

140139Уважаема,измислицата че палестинците са някакво корено население може и да е по вкуса на Мохамед,но прочете и Библята.Ровенето,избирателно с затворени очи в миналото няма да Ви донесе истина в настоящето.

131

истински мъж

преди 8 месеца

"Хохо",не демонстрирай невежество.Това дето пишеш като числа,е взето от селско-популярните писания за Израел.Аз "ВИ" говоря за сериозна образованост.Арабистика-моля,не се опитвайте да заблуждавате.Като знам кой "преподавател" по същата специалност, Ви преведе корана,как заекваше в една джамия преди години,венцехвалийки едни налудни писания,наричайки ги музика за душата,съвсем ми стана ясен.НЕПОДГОТВЕН СИ,И НЕЗНАЕЩ.НЕ ПИШИ ГЛУПАВИ ПРИКАЗКИ.Поддържай си палестинците,всеки има право на мнение.

130

xoxo

преди 8 месеца

#137Малко статистика 1900 г в Палестина има 30 000-35 000 евреи,които винаги са си зивэли та,м и над 500 000 араби.!937 г евреиското население нарастна на 50 000,арабското е към 750 000.!948 има вече към 400 000 евреи в Палестинана 1,3 млн палестинци,в ресултат на интензивното заселване на евреи на територияя на Палестина,подпомагано от Великобритания и най-вече Америка.Цифрите ми са по памет,но всеки може да си направи справката онлине,достъпа надо енциклопедия Британика е свободен.

129

xoxo

преди 8 месеца

#137Абсолютно глупави доводи,за образованието-аз съм завършила арабистика,в в 5 курс държах изпит на Израело -палестински конфликт.Тези приказки за свещени земи,избран народ и тнт глупости.Отвори и прочети малко история.Аз лично съм атеист и към Библия,Тора,Коран мога да имам само научен интерес.

128

Анонимен

преди 8 месеца

Едно е сигурно, ако Израел навлезе в Газа. Цените на горивата ще скочат и войната в Украйна ще ни се види детска игра. Надигнат ли се арабите душа да ни е яка. На американците и англичаните не им пука за Европа и за мигрантски поток, но ние сме на входа на вълната и... майко мила

127

истински мъж

преди 8 месеца

"Хохо",от глуповатите ти писания разбрах,че си"Хахо".Вземи и се образовай/но за това се иска много сериозно четене/,откога евреите се населявали т.нар."свещенни земи".Още тогава,когато т.нар."палестинци" не са съществували като етнос ,и самосъзнание.Но кой да се образова.Тук само сбърканяци и мюсюлмани застават зад главорезите-детеубици-палестинци.Целия останал свят-цивилизован, е зад Израел.

126

Анонимен

преди 8 месеца

На чия земя Израел проведе музикалния фестивал? Дали този фестивал не провокира агресията на Хамас? Може Израел преднамерено да направиха фестивал на границата с Газа, за да предизвикат това, което се случи. Сега го използват за да може да принудят, със страх за живота си, палестинците да освободят 2/3-ти от Газа и там да се настанят евреите. На еврейски номера не се вързвам и арабите няма да им се вържат. Ако Израел навлезе със сухопътните машини и армия в Газа ще има ответен удар от Иран и др.

125

xoxo

преди 8 месеца

резолюция 181 на ООН,печатна грешка

124

xoxo

преди 8 месеца

Какво значи "оправдавате ненужна палестинска агресия"???Я отворете енциклопедия Британика и прочетете историческата хронология на събитията на региона Палестина.Насилието ражда насилие,терорът ражда терор.Както писах по-долу,ако израелците си бяха спазили резолюция 191 на ООН,нямаше да има близкоизточен конфликт.Хайде да намерите статистиката колко хиляди израелци са загинали от 1948 г. насам и колко палестинци?Палестинците си искат държавата,не искат да емигрират.И без това има 3 милиона палестинци в изгнание,може би и повече.

123

SS

преди 8 месеца

До 132 Анонимен.Това го прогнозирах от самото начало на конфликта .Другото което съм писал е ,че намесят ли се други държави Израел може да използва тактическо ядрено оръжие.

122

Анонимен

преди 8 месеца

Смятайте какво ни чака. Прогонените палестинци до 2-3 седмици ще виснат на нашата граница!

121

Чит

преди 8 месеца

@130Земята би трябвало да принадлежи на бъдещето си,т.е мярата е цивилизованост.Доколкото разбирам оправдавате ненужната палестинска агресия и палестинските зверства ито срещу далеч по-цивилизован народ.

120

DRAGO

преди 8 месеца

Е ИЗРАЕЛ ще си постигне своето да си вземе цяла Палестина най-накрая под одобрителните погледни на Западната демокрация.Те ви демокрация, върховенство на закона и т..н.

119

xoxo

преди 8 месеца

#128Палестинците са коренното население на тази земя.Няма как 5 млн души да бъдат "разкарани".Подобно мнение е абсолютно фашистко,расистко и достойно за съжаление. Знаем как приключи идеята за чистата арийска раса преди 80 години.Ционистите са нищо повече от обикновени фашисти,те окупират патестинската територия,предвидена за палестинска държава с резолюция 181 на ООН.Ако нямаше окупация на палестинската територия,днес нямаше да сме свидетели и на терор.

118

6000 БОМБИ

преди 8 месеца

Има информация, че за 6 дни Изравл са "изпратили" над 6000 управляеми ("умни") авиобомби / ракети към ивицата Газа (източник Александър Меркюрис). За сравнение най-силната подобна руска атака за денонощия към едно и също населено място в Украйна е 30 такива ракети. Правете си ИЗВОДИТЕ за какво идва реч, колко циволни жертви и какви разрушения има. Вчера гледах цял квартал в Газа превърнат в купчина бетонен ***.

117

Чит

преди 8 месеца

Евентуалното създаване на Паленстиска държава няма да рещи нищо.Ще е поредната страна бълваща нищета,бежанци и проблеми.Тия трябва тотално да бъдат разкарани от Газа.Желая успех на Израел!

116

11

преди 8 месеца

И днес няма нищо за супер-дупер Перемогата.