44

До Анонимен 44,

преди 7 месеца

"Само да не и хрумне на Меркел да покани палестинците като бежанци в Германия, **" - - - Тази непоправима грешка вече бе направена преди повече от 10 години. Сега е вече късно. Те СА в Европа. Ние, слабохарактерните и нискочели европейци, им я поднесохме на тепсия, начело с юдите - управляващи в Брюксел и големите държави.

43

бай Гошо

преди 7 месеца

да де, ама по отношение на пленените хамеркнанци, БайДрън е казал много ясно: Ще направим всичко по силите си, за да ги намерим. А въпросът е бил за освобождаването им. Живи.

42

Анонимен

преди 7 месеца

А по-бързите и разумни вече го намериха в Европа това убежище. Благодарение на зомбираните и безмозъчни юрогейци и продажните им правителства. Сега тепърва ще им ядем калая на грешните управленски решения на същите тия юромарионетки, поставени от САЩ да изпълняват поръчките им. Които не са едно и две.

41

Краят е все по близо

преди 7 месеца

Мозакът на човека е спрял да се развива много отдавна. Само играчките са станали по опасни,а това е много лоша комбинация! Нямам нищо против всеки да вярва в кавото си иска, но някой прекаляват!

40

Вьзмутен

преди 7 месеца

Юдеите сриват цели квартали болници избиват масово жени и деца , но демократичните европейци не виждат какво се случва е , като приключат с палестина може да продьлжьт с европа нищо не се знае

39

Анонимен

преди 7 месеца

Оставете евреите да се оправят както могат. Трябва да се вземат предвид особеностите на региона там, а именно - арабите не могат без да се бият периодично. Международната общност е добре да стои настрани в този конфликт. Не случайно повечето арабски държави в съседство са затворили границите си. И много правилно, като знаят що за пасмина са съседите им. Само да не и хрумне на Меркел да покани палестинците като бежанци в Германия, *** нещо не се чуват такива покани този път.

38

А сеа епа що

преди 7 месеца

Египет не ги иска - нъл са си от една порода, или са просто *** с ножове ? Те техните си араби не ги искат наоколо тука тръгнали да ги защитават

37

malgiorno a tutti

преди 7 месеца

Винаги е добре, когато започне да има смисъл да се записва редукцията на популацията в непери, примерно "населението в газа днес е с 14 (непера) по-малко от вчера" :).

36

Така е ..

преди 7 месеца

До Анонимен 24 Това правило че с нашественици не се преговаря , а се избиват ,ваши най вече за агресивна Русия.

35

Чичо Манчо

преди 7 месеца

До Анонимен 20 Ето такива правдиви коментари харесвам. Браво.

34

Пенсионер

преди 7 месеца

До Анонимен 1 Слагаш запетайки където ти падне , ама се пишеш арабист, като Чуков.

33

Въпрос

преди 7 месеца

Ако се изгорят живи ирански деца, как ще реагира иран? А тези агънца,палестинците, танцуваха при новините за зверствата в израел , причинени от хамас. Израел ни пази от арабските пълчища, а украинците от руската чума. Натаняху е пряко отговорен за това,че се довери на путин,че ще му пази гърба. На путин доверие? Боже,опази.

32

Анонимен

преди 7 месеца

...и никога вече няма да се върнат, защото този град ще престане да съществува.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Арабските държави не правят нищо нито срещу Хамас ,нито за палестинците араби .Оставят Израел сам срещу терористи джихадисти ,че и да спазва международното право ти гледай .Защо Египет е затворил границата? Изпращат се помощи отвсякъде за палестинците приемайте ги!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Заради диващините на Хамас,народа им ще изгуби и малкото съчувствие,което получаваше досега! Палестинците дочакаха края на мечтата са за държава и то заради собствената си глупост.

29

Анонимен

преди 7 месеца

хамас тоя път ,каква грешка направиха. Народа на палестина теябва да остави Израел дс ги ликвидира . Тези хора ги дърпат назад вече деситилетия . Без тях конфликта може да се уреди . Сега е момента в който палестинския народ държи съдбата си с техните решения.

28

Анонимен

преди 7 месеца

В статията от 21.30 напускат, а от 22.30 вече бягат? А след още един час сигурно ще спринтират?

27

Анонимен

преди 7 месеца

Вчера излезе информация, че около 1500 жени от Газа се очаква да родят в близките 1-2 месеца.А бе тези друго освен Това и война, умеят ли???

26

Анонимен

преди 7 месеца

Сега какво стана ? Всички там в региона плюят Израел, а никой Неиска хамасцитее? :)) Големи братя мюслитата иначе .. само на приказки. Пак чакст Европа да им оправя кашите. А после,ще има Европа е лоша, джуджето е хубаво. Въобще лицемери отвсякъде и навсякъде. Европа да се затвори и чао на всички. Да се оправят.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Няма такъв празник! Както евреите са обикаляли 40 г.след Моисей,сега палестинците ще обикалят, докато намерят обетована земя..Няма такава държава, няма такъв народ!