8

Диана

преди 7 месеца

До Диана - Продължение от 7...Явно Англия иска да се подмаже на турците, да влезе под кожата им и им затвори очите като същевременно унижи Русия и съсипе нейният успех с освобождението на България на Балканите...Опичайте си ъкълите уважаеми! - срещу нас работи не кой да е, а най-голямият империалист на света...Трябва да се оправим час по-скоро! Да махнем БСП от политиката /ако те сами не се разкаят и си отидат!/, да започнем умната, с нашите мозъци и нашите сърца...ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

7

Диана

преди 7 месеца

Замислих се защо Англия е решила навремето, че ако раздели България, ще се домогне до Истанбул..И сега Англия има специална политика към Турция-толкова натискаше тя да влезне в ЕС,но при БРЕКСИТ се оказа толкова яростна срещу нея..Аз мисля,че Англия иска да върне България в Турция за да получи някакъв вид достъп до Истанбул..Те ни взеха голямата част от Македония, взеха ни и голяма част от Тракия и останалото трябва да се върне на Турция явно чрез натиск и съсипване на страната ни - СЛЕДВА

6

Анонимен

преди 7 месеца

СатаНиста пак е включвал програмката за лайкове и е удрял с все сила по клавиатурата на + и -.Да спира с тази програмка вече...толкова силно натиска,че чак се тресат съседите.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Азия там клати яко и здраво

4

Анонимен

преди 7 месеца

Това не ме интересува въобще .Дай друго за доходи за развитие за добри дела

3

MaйMyнaтa

преди 7 месеца

До 2....Да не си препил бе Джеки, или си на хапчета

2

АнонимеН

преди 7 месеца

ХААРП ! ФАЩ ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ДА НЕ СЕ МЕСЯТ ВЪВ ПЛЯЧКОСВАНЕТО НА ПАЛЕСТИНА!

1

Анонимен

преди 7 месеца

А какво ни интересува това нас нормалните хора???