44

Анонимен

преди 7 месеца

Рано или късно този ще се издъни яко. Никой не може да лъже много хора дълго време.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Демек, скоро дъщерята ще падне по стълбите.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Възраждане искат да не са в ЕС. За тях да се въведат визи и готово! Защо искат всички да излизат? Излизането да е по желание - индивидуално за копейките.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Възраждане - аут от ЕС! И от България. Да стават иранско-руски граждани!

40

Анонимен

преди 7 месеца

Няма ли най-после да се активират защитниците за правата на мъжетв в България? До кога жените ни ще ни тормозят ,бият , мачкат , псуват ....до кога институциите ще се подигтават с нас? До кога мъжете в цяла Европа ще бъдем безпричинно тормозени от жени? Сами виждате, това е истински пример. Човека е невинен. Жена му го е пребила като куче. Той едвам се е защитил. Добре ,че тя сама ,докато го е налагала с юмруци и ритници е загубила баланс и е паднала от терасата няколко пъти. Мъже ,пазете се!

39

Libre comme air

преди 7 месеца

Ама нищо не е станало сега...Само дето и зашили две рани на главата в 3 часа през нощта...И я приели в болницата...Това са нормални неща...В България...Както и полицейското насилие е нормално и убийството на бягащ младеж щото бил ром...

38

Анонимен

преди 7 месеца

Даже може да изкарат жена му, че се е ударила сама.

37

До 20:

преди 7 месеца

"И една държава със слаба система, в която гражданите нещастници крещят в хор срещу Истанбулската конвенция...." -------- ----------- ------------ Абе, жaлък мaнипyлатор, точно така се мaнипyлират хората според книгите на Макиавели - казваш няколко истини, а между тях умело промъкваш лъжата ти, която искаш да вмениш на останалите. Искаш ли да кажеш, че в САЩ или Европа няма такива жени, които се оставят да ги млатят вкъщи, но живеят в разкош сравнено с 99% от другите хора?

36

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо. Някой ден като застарее и не слуша, синът му ще го пребие. Синът ще се сети, че е бил обект на насилие като дете. Бият онези, които са били бити. Добре, че дъщерята е позвънила, преди таткото да пребие и нея.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Чудя се врачки и врачове ли сте всички пишещи? Що за нездравословно желание да коментираш хора, които не познаваш, а си прочел тук-там по медиите за тях?

34

хахаха

преди 7 месеца

,,,,,,,,че е паднала сама по време на битов скандал ,,,,,, със сигурност е падала и преди и ше пада и занапред :) ама другия път като падне полицията въобще да не реагира .

33

Анонимен

преди 7 месеца

Сега разбирам на кой се е метнал малкия *** .

32

Анонимен

преди 7 месеца

Тези са като същинско семейство Адамс.

31

Друго е решението

преди 7 месеца

Насилник сам никога не спира. Трябва да бъде спрян. Този има връзки и успя за няколко месеца да измъкне отрочето си-негово копие и по-зло. Тук решениет явно не е в правосъдната система. Жената съучаства нападайки бившата на отрочето си, която той пребивал и заплашвал. Сега брани съпруга си, макар тя да е потърпевша, вместо да взима дъщерята и да бяга. Ако трябва по чужбина. Софийската прокуратура може да разкара мъжа й от системата. И после постепенно ще си получи заслуженото. Тя съучаства...

30

Анонимен

преди 7 месеца

Тези не знам за къде са, бащата и сина в затвора. За майката и дъщерята има шанс да заживеят нормално след подходяща терапия. Как може да има толкова сбъркани хора (

29

Анонимен

преди 7 месеца

Tези направо да направят телевизионен сериал като 'The Kardashians' ... само че от перник

28

Striker

преди 7 месеца

Ама той много добър човек бил, винаги поздравяваше...хаххахах! А жена му сама си падна на лицето и така 8 пъти!

27

Е

преди 7 месеца

Точно там е главата на мафията, мутрите нямат толкова акъл.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Видяхте ли в Бг как се бори домашното насилие?! Законите са само за простосмъртните. Мaгиcтpатите, пoлuцията, oхpaнитeлите зaкoн не ги лoви.

25

В.Узунов

преди 7 месеца

Да внимава друг път като не знае как да бие. Аз дъртата като не си дава пенсията само по бъбреците .