27

До Анонимен 1

преди 6 месеца

Ти не използваш социалните мрежи, но те теб - със сигурност! Ако не вярваш виж скрипта на тази страница и напиши "facebook". Всяка страница, която отвориш изпраща фалшива заявка до facebook, която ти слага курабия. :D После като си влезеш във фейсбука чрез тази бисквита те индентифицират като посетил страницата. И знаят от какво се интересуваш. Всеки новинарски сайт го прави.

26

Bormann

преди 6 месеца

След 2000 години доминация, Римската Империя е била унищожена от своите хомо-либерални ценности и наклоности към педофилия, дрога и оргии. Днешните евро-атлантици няма да издъжат 2000 години, тва е сигурно бухахахаха

25

MNENIE

преди 6 месеца

В България сме защитени от такива новини .Цензурата е тотална .

24

Анонимен

преди 6 месеца

Социалните мрежи са нещо като отдушник, говориш си другите в нета, вместо да си на площада и да го заявиш на висок глас.

23

ПУТИНУБИВА ХРИСТИЯНИ

преди 6 месеца

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ НАКАЗАН ОТ БОГ...!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Целия този медиен блиц за "дезинформацията" е с цел интернет комисарите на нато да решават какво виждате и какво не. Все пак на плебеите не може да се вярва, експертите знаят по-добре.

21

Хамас

преди 6 месеца

Предприе безумна не подкрепена от света терористична атака. Колко ли трябва да ти е промит мозъка ,за да мислиш ,че ще ти се размине . " Да би мирно седяло ,не би чудо видяло" .

20

Анонимен

преди 6 месеца

Мисирките забравиха за зеления наркоман. хи хи хи

19

Фитьо

преди 6 месеца

Истината не е една дори в научните среди на историците векове след дадено събитие.Колкото и да се смята,че истината е, че Русия ще загуби,аз пък смятам,че ще има поредното потвърждение,че който си го мери с Русия накрая получава мечешки масаж.

18

ПроСоТо

преди 6 месеца

Естествено....Хамасаджиите още от създаването си са обявени за терористи...Но сегашната касапница оголи СВИРЕПИЯГЗ на лукавите евреи...ЗА ТОВА,не за друго е атаката към "платформите".."Никой няма право да каже или напише нещо лошо за децата на Израилъ" !

17

Анонимен

преди 6 месеца

Бандеровците не са ли освободили още някой шипков храст

16

Какво е AI? Gal`Mi.

преди 6 месеца

Го̀лем е същество, направено от нежива материя и одухотворено от човека, съгласно юдейския фолклор. Вдъхването на живот у голема става чрез изписването на магически думи върху хартия и поставянето ѝ в устата му. Най-известният Голем е от романа на Густав Майнрих. В книгата се преразказва историята на пражкия равин Юда Льов Бен Бецалел от 16-ти век. Той, с помоща на магия, сътворил същество, което да брани евреите, но то се обърнало срещу тях. Робот с AI, с днешни думи.

15

Анонимен

преди 6 месеца

По-добре е да си заврем главите в дирниците за да може спокойно да ни заблуждавате колко мило и нежно Израел се готви да изтреби 2 милиона човека

14

Анонимен

преди 6 месеца

Много ги е яд на Х. Дето вика Мъск, защо да четете статии,като информацията е излязла вчера в Туитър.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Аз социални мрежи не ползвам почти и не поствам заради цензурата, няма смисъл. Пък и винаги могат да ти извадят думите от контекста за да те цензурират.

12

Шах наме

преди 6 месеца

Погледнете какво става около вас и си направете екстраполация какво става еди къде си, независимо какво ви говори някой коментатор.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Аз гледам бТВ и нова. И фактчекърите от фейса са ми любими също.

10

Анонимен

преди 6 месеца

И статията е от ИИ!

9

1984

преди 6 месеца

Свободата е робство. Войната е мир. Невежеството е сила!

8

Анонимен

преди 6 месеца

"да се предпазим от насилие в епохата на информационния апокалипсис" - тая пак се е напушила яко преди да напише цялата тази глупост