45

тя

преди 6 месеца

Тая ограда гълта милиони , а е все паянтова ! Защо ли ?!

44

Kazuma

преди 6 месеца

Батко не струва и 3 стотинки. Батко ще умра за тебе къде си? Къде си?

43

Б.Борисов

преди 6 месеца

Тия малки момчета от ПП/ДБ направи ми го натресоха... не мога да се осъзная къде съм от тях! Трябва да се коалирам с ДПС за да мога да се отбранявам...

42

Ужас

преди 6 месеца

За какво ни е ограда - сирииците бягащи от войната ксто видяха нанво е тук и изчезнаха до единНие сме бетер газа , помня едни бунтове в овча купел на мигрантите по времето на бацеСириеца вика пускайте ни кьм сьрбия или ни връщайте в сирия не искаме тук и журналиската загледа в земята като помисли без война какво е при нас

41

Хари

преди 6 месеца

Тези наливат пари в оградата,така както Валерката-Далаверката я построй! Мачкат таралеж с гол ***,ама и тези крадат и с г***азовете си!

40

Наблюдател

преди 6 месеца

Тези са данните, заради които Австрия не ни допуска в Шенген!

39

ИСТИНА Е!!

преди 6 месеца

ГРАНИЦАТА ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ С ОРЪЖИЕ!!ДРУГОТО-- СА ДЕМОКРАТИЧНИ ЛИГАВЩИНИ И ЗАТВАРЯНЕ НА ОЧИТЕ, ПРЕД ХИБРИДНИТЕ АТАКИ, НА ДИКТАТОРИТЕ!

38

Анонимен

преди 6 месеца

до по-долния Наблюдател : - Ти па кога успя са интервюираш 80 хиляди мигранти във Виена ?! Или застана на централния площад и всичките минаха да ти поплачат на рамото ?! Ами превозвай и ти мигранти щом е печеливш бизнес, какво ми плачеш тука като вдовица за ...

37

Анонимен

преди 6 месеца

Дори да няма ограда те ще влезнат и ще избягат от нас като видят какво е.Без бомби спират тецове,затварят болници и няма лекарства.В други държави,в които има война е същото.Терминал 2 заприлича на хуманитарен коридор вече.

36

Наблюдател

преди 6 месеца

Когато Превратаджията Радев и Рашков Дамаджаната превърнаха оградата в разграден двор,не бях чул тия да се оплакват! Превозът на мигранти стана от най- преуспяващите бизнеси! 80 хиляди мигранти във Виена твърдят,че са минали през България. Умножение по 1000 евро и смятайте! Руските таракани не ги броим! Те ако чуят че.държавата се разпада,и се подмокрят от възторг!

35

Анонимен

преди 6 месеца

А тая трк много скъпа бря ,да не е бакър )

34

Анонимен

преди 6 месеца

Новият Zhiji LS6 e с три пъти повече конски сили от BMW iX3 и струва само 41 хиляди долара за пълна комплектация. BMW iX3 с пълна комплектация е 80 хил долара. При това BMW iХ3 също е с китайска батерия.

33

Посолството

преди 6 месеца

Не е вярно!Не са милиони, а милиардии не са по границата, а в УкрайнаИ не го прави кабинета, а ние защото сте колония

32

Стига бе,

преди 6 месеца

...оградата била "безмислена"??? Пак някой се упражнява в словоблудство! Тази ограда е била инспектирана и от Юнкер, Меркел, Давид Камерун, Орбан...! Последният даже връчи най-високото унгарско отличие на Борисов за ..."опазване на европейската граница"! Ама къде толкова акъл и информираност? Важното е да се плюе!

31

СМЕХ....

преди 6 месеца

.....ЩОТО ПРИ СОЦ-а, НЕ СЕ КРАДЕШЕ...ХАХАХАААА....КРАЖБАТА----ТО СИ БЕШЕ НАЦИОНАЛЕН СПОРТ!

30

ало ало

преди 6 месеца

айде, махайте го тоя продажник бе, докога ще го съзерцаваме?

29

СМЕХ....

преди 6 месеца

....И КВО,, КАТО ТУРЦИТЕ. ВЗЕМАТ ЗЕМЯТА И ГОРИТЕ......БЪЛГАРИТЕ И БЕЗ ТОВА, НИТО ЖИВЕЯТ ТАМ, НИТО Я РАБОТАТ---ДА ПУСНЕЕ ЛИ....ХАХАХА АБЕ, ТОВА КОМУНИСТИТЕ СТЕ КАТО КУЧЕ ВЪРХУ СЛАМА---НЕ МОЖЕТЕ ДА ЯДЕТЕ СЛАМАТА, АМА САКЪН И ДРУГИТЕ ДА НЕ Я ЯДАТ@! ...СКАПАНЯЦИ!!

28

Като се замисля...

преди 6 месеца

Абе, няма ли да ни излезе по-евтино да използваме за охрана на границата онези БТР-и дето ще ги даваме армаган? Така или иначе са собственост на МВР, или вече бяха.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Турски семейства изкупуват изоставени имоти в селата и градовете в югоизточена България без да се пазарят! Земеделската земя е около 70% собственост на турски фирми! За какво е тази граница? От кой и какво ни пази? След 15-20 години същото съоръжение ще трябва да се изгражда по линията Бургас-Пловдив- Гоце Делчев! Ердоган ще си вземе територията, собственост на негови съграждани. Земята и имота са територия, нонвече не българска!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Излишно! Нужно е само телена мрежа и кабел с високо напрежение от ТЕЦ Марица-Изток 3.Гарантирано никой нема да посмее да премина държавната граница.