76

Навуходоносор

преди 8 месеца

Е, и ? До никъде не са! Остават още няколко милиона!

75

Анонимен

преди 8 месеца

Наша Раша избудалка *** за 5 минути слава, а сега гледа отстрани пак оакана ,как им набиват канчетата .

74

NY

преди 8 месеца

браво!само така с тия терористи!!!

73

Анонимен

преди 8 месеца

Някаква безпрецедентна фалшификация на лайковете малко по надолу в полза на израел и против палестина. Украинската пропаганда с ново лице.

72

Анонимен

преди 8 месеца

Ескалажията ше е ужасяваща ... Жертвите от двете страни вече гонят 5000 души, основно цивилни.

71

Анонимен

преди 8 месеца

Заподозрян и ръководил са две различни неща.

70

Маилс

преди 8 месеца

Кво се хабиш да обесняваш нечии мотиви.Има само факти..а те са за да стигнат нещата дотук са =пълната липса на воля за мирен изход, и желанието за тотална победа.Аиде сега да видим колко е крачката от това някои *** да направи реална беля и 2-3000 убити..Иначе само клишета...железен чадър -оказа се тенеке с позлата,непобедима армия ко беше туи

69

Анонимен

преди 8 месеца

Скъпи шалвари, ***, бурки, фереджета, техните *** и малкия Мук. Хайде обяснете на нас, неверниците и неграмотни европейци, защо Арабските държави Египет и Йордания вдигнаха огромни огради по границите си с 'невинните и бедни палестински бежанци', сложиха снайперисти и не приемат нито един от горките страдащи талибани на тероторията си? Не искат и да чуят за тях, а техните разузнавания обменят информация с израелците? Моля обяснете защо нито една арабска държава не иска това племе?

68

до вьзмутен

преди 8 месеца

пишеш в български форум, а дори не си се научил да различаваш Ъ от ь; не ти пука за хиляди наистина невинни жени и деца, избити от мюсюлмански талибани в домовете им след нахлуване през чужда държавна граница и накрая искаш турция и иран да застанат на страната на терористите? после да не кажеш, че имало разлика между турци и араби, аз лично не виждам. от едни и същи пещери сте излязли и нямате място сред хората!

67

Анонимен

преди 8 месеца

само за първите 6 дни от терористичните атентати, загинаха 1300 невинни цивилни израелски и европейски граждани, вкл. жени и деца, а 7000 бяха ранени. при това израелската статистика не брои военните си жертви. израелците още не са влезли в газа и дотук прочистват талибаните от територията си, дори поканиха цивилните палестинци да се изтеглят, давайки им 24 часа, които удължиха с още един ден. къде ги видя тия избити 'хиляди', че и 'невинни' мюсюлмани, бе? с бради и рпг невинно при бебетата?

66

Вьзмутен

преди 8 месеца

В турция и иран ми е надеждата да помогнат на избиваните мюсюлмани Загиват хиляди невинни от изрелската агресия в палестина

65

Анонимен

преди 8 месеца

Само в Израел ми е надеждата да се разправи достойно с джихадистите. Това е джихадистки акт. Има вълна на възхита в цял свят към ислямистите. Нима забравихме всички кървавите им атентати по цял свят пред 10ина години!? Те продължават подмолно с пропаганда дейностите си и отново ще активират терористични клетки с много по-тежки последици, ако продължаваме да сме неуки, вежливи и меки китки. Пише ви го един ***, християнин, на който му писна от мекошавост и неграмотност спрямо джихада.

64

Анонимен

преди 8 месеца

израел е млада държава с далеч не идеална история или политика, факт. някъде бях чел една сатира, която е вярна и тъжна. евреите измислят аспирина, арабите направо режат главата. евреите измислят пеницилина, арабите отстраняват краката и ръцете. едните измислят нано технологиите - интел процесори, юсб и т.н., другите измислили ТалиБано технологиите - жици с телефон около човешко тяло. и т.н. ако го намеря, ще го постна.

63

Султан кебап

преди 8 месеца

Всички ТУРЦИ СА АРАБИ и ще последват съдбата на Газа! Султана много лае с мръсната си уста и скоро ще му обърнат заслуженото внимание!

62

Анонимен

преди 8 месеца

турците са кучетата на арабите, които им свършиха мръсната работа в европа, след като арабите 2 пъти си счупиха зъбите пред константинопол. не случайно народът ни има песни за чер арап и хайдут сидер, целият башибозук е бил едно, от кол и въже събирани. да, съвременна турция имаше някакъв светъл период, в който се опитаха да скъсат с мрачното ислямско минало, на ердоган го разсипа; плю на гроба на ататюрк, строи джамии в университетите и покани над 10 млн. араби. турците са пропищели от тях.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Който не прави разлика между турчин и арабин по-добре да не пише коментари.

60

Анонимен

преди 8 месеца

можете да сте сигурни, че израелците не спали тези 7 дни от атентатите, а вече имат доста дълъг списък с имена и снимки на джихадисти. оттук нататък този списък ще намалява без грам колебание и никакви стенания на платени псевдо защитници на талибани няма да ги спрат. там и жените ходят в казарма и всяка една от тях е в пъти по-мъж от европейските меки китки бюрократи, прошка няма да има.

59

Анонимен

преди 8 месеца

нас евреите не са ни държали 500 години под робство, не са ни клали насила да ставаме юдеи, не са събирали кръвен данък. не взривяват хора по площадите, не режат глави, не изгарят неверници в метални клетки, не минават нелегално границите ни и не обикалят европа да се правят на бежанци, да живеят на чужд гръб и за благодарност да колят и да гърмят бомби. не съм евреин и честно не познавам израел или живота там.за сметка на това обаче не съм и сляп и виждам какво правят арабите в европа и не само

58

Анонимен

преди 8 месеца

ами арабите не само отказаха да спазят волята на оон и да създадат палестинска държава, ами и я разпарчетосаха за една седмица - египет си присвои газа, йордания - западния бряг, а сирия - голан. ако не беще почнала войната през 48', израел щеше да е в същите граници днес, а палестина (газа, голан и западния бряг) щеше да е независима. окупацията стана едва през 69', когато арабските крадци на палестинска земя нападнаха израел и изгубиха поредната война.

57

Анонимен

преди 8 месеца

да, сред евреите има богаташи и гадняри като рокфелер, абрамович, сорос и прочие. обаче са дали на човечеството айнщайн, колумб, спилбърг, кубрик, оливър стоун, блумберг, спиноза, фройд, пулицер, че дори и христос. у нас също има немалко от тях като милчо левиев, панчо владигеров, кирил маричков, дора габе, че дори и цар иван шишман. арабите на нас какво са ни дали, или на света?освен, че са пренесли индийските цифри, които погрешно наричаме арабски и са превели трудовете на персийските философи